25 Nisan 2024 Perşembe

Özel , Gençlerle bir araya geldi

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Gençlik Merkezi ziyaretinde üniversite öğrencilerinin trafikte yaşadıkları sorunların şikayeti ile karşılaştı. Milletvekili Özel: Yerel seçimler sonrasında AK Partili belediye döneminde insanların hak ettikleri şekilde yaşamaları için gerekli çalışmalar yapılıyor.

Isparta

Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta’da açılan Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, öğrenciler için düzenlenen aktiviteleri hakkında bilgi aldı. Milletvekili Özel’e Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek Eşlik etti.

Milletvekili Özel, Gençlik Merkezi’nde ilk olarak Ebru kursu alan minik öğrencileri ziyaret etti. Küçük çocukların büyük ilgisini gören Milletvekili Özel, onlarla tek tek fotoğraf çekildi. Minik kursiyerler, Özel’e Gençlik Merkezi’nde çok iyi vakit geçirdiklerini söyleyerek bu türlü kurslardan kendileri gibi bir çok öğrencinin faydalanmasının istedi.

Özel, Gençlik Merkezi’ni incelemesi esnasında Tarih Topluluğu Kulübü’nün bir toplantısına da katıldı. Burada üniversite öğrencileri ile bir aya gelen Özel, Isparta’dan memnun olup olmadıklarını sordu. Üniversite öğrencilerinin genel şikayeti ise trafik ve öğrencilerin esnafın öğrenciye sadece para gözü ile bakması oldu.

Milletvekili Özel, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde, AK Parti’nin adayının kazanması halinde kentin birçok alanında değişiklik yapılacağını, şehirleşme adına güzel çalışmaların olacağını ifade ederek, trafik konusunda da Isparta’nın hak ettiği yere gelmesi için çalışmalarının var olduğunu söyledi.

Özel, mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a trafik lambalarının sürelerinde denge sorunu olduğunu ilettiklerini belirterek, “Bu konu hakkında çalışma yapılmadığını şu an sizlerin şikayeti üzerine anladım. Öğrencilerimiz bizim için çok kıymetli. Onların sorunlarının çözümü noktasında da gerekli girişimleri yapmak bizin en asli görevlerimiz arasında. Yerel Seçimlerde Belediye Başkanlığı’na Isparta kamuoyunun teveccühü ile bizim adaylarımızdan birisinin oturması halinde öğrencilerimizin belediye ile alakalı tüm sorunları zaten çözülecektir” dedi.

Milletvekili Özel, Isparta’da eğitim ve öğretim hayatına başlayan öğrencilerin, şehirde yaşayanlardan farkının olmaması gerektiğini de söyleyerek, “Biz gerek esnaf odalarına yaptığımız ziyaretlerde gerekse esnaflarımızla yaptığımız bire bir görüşmelerde, üniversite öğrencisinin para olarak görülmemesi gerektiğine dikkat çekiyoruz. Isparta’da yaşayan bir birey olanaklardan hangi maddi ölçüde faydalanıyor ise öğrencilerimizin de bu ölçülerde faydalanması gerektiğini ifade ediyoruz” şeklinde konuştu.

AK Partili Milletvekili Recep Özel’in, Gençlik Merkezi’nde bir sonraki durağı ise Hukukçu öğrencilerin katıldığı toplantı oldu. Burada meslektaşları ile buluşan Özel, adaletin ve bunun sağlanmasında çok büyük emeği olan avukatlık mesleğinin öneminden bahsetti.

Özel, Gençlik Merkezi’nin Isparta adına yapılan çok güzel bir çalışma olduğunu söyleyerek, “Burada tüm gençlerimiz vakitlerini, kurs  alarak, değişik öğrenci gruplarına katılıp çeşitli faaliyetlerde bulunabilir. Gençlik Merkezi’nin kapısı tüm gençlerimize açıktır. Burada yaptığımız incelemelerde de gördüğümüz kadarıyla gerçektene öğrencilerimize faydalı olacak etkinlikler ve aktiviteler düzenleniyor” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR