29 Mart 2024 Cuma

PARKTAN SÖKTÜĞÜ BANKI KAMELYANIN TEPESİNE KOYDULAR

PARKTAN SÖKTÜĞÜ BANKI KAMELYANIN TEPESİNE KOYDULAR

Isparta

Isparta'nın Eğirdir İlçesinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce çocuk parkında bulunan bank yerinden söküldü. Aynı alandaki kamelyanın tepesine konuldu. Öte yandan diğer kamelyalar yakılırken, çocuk parkıda tahrip edildi.

Eğirdir Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi Altınkum Plajı yakınına oluşturulan çocuk oyun parkı geçen gece kimliği belirsiz kişi yada kişilerce tahrip edildi. Parktaki kamelyalar yakıldı. Bir bank ise yerlerinden sökülerek kamelyanın tepesine konulduğu görüldü. Mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine parka gelen belediye ekipleri gerekli işlemlerin ardından şikayetçi oldu.

EĞİRDİR BELEDİYESİ'NDEN SİTEMLİ TEŞEKKÜR

Eğirdir Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise; "Belediyemiz tarafından yaptırılan ve defalarca tamir ettirilen parklarımıza bu şekilde sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Parklarımızı bu hale getiren şahıs veya şahıslar hakkında yasal işlem başlatılacaktır. Ayıptır, Yazıktır, Acizliktir, Kamu malına zarar vermektir" denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatan daş

24 Mart 2019 Pazar 00:18

Abi 3 harfliler yapmıştır onu. Üç harfliler P.İ.Ç ler.

ali

23 Mart 2019 Cumartesi 08:20

emniyet asayiş ne iş yapıyor

Sadık Cartıllı

22 Mart 2019 Cuma 21:28

Haberleri dikkatle takip ediyoruz. Ancak yazım hatalarına dikkat ederseniz iyi olur.

Kasap

22 Mart 2019 Cuma 21:23

Niye dışardan Angus ithal ediyoruz ki. Bakın memlekette çok var zaten. Hakikaten o parka gece bir inek girse en fazla vereceği zarar parkın ortasına dışkılamak olacaktır. Ne yazık ki insanımız her geçen gün daha fazla insanlıktan çıkmakta.

Yalnız Kurt

22 Mart 2019 Cuma 19:44

Herkes deliye muhtaç, biz akıllıya.

Şikayetim Var

22 Mart 2019 Cuma 17:42

Sahip çikmak ve korumak sadece belediyenin gorevi değildir.Vatandaş olarak bizlerin de gorevidir.Verilen zararı gormezden gelip susmayalım, suça ortak olmayalım. Bu şahıs yada şahıslara karşi elimizden birsey gelmiyorsa en azindan belediyeye, polise gördügümüz anda şikayet edelim ki ders olsun boylelerine.

Kerimoğlu

22 Mart 2019 Cuma 16:39

Bu yapanlar affedersiniz öküzün önde gidenidir.

insanmiki

22 Mart 2019 Cuma 16:34

bunu yapan insan müsvetteleri şerefsiz kendine insanım diyen hayvan desem hayvanlara hakaret etmiş olcem onlar senin benim paramla yapılan şeyler mikroplar sürüsü türedi memleketin her tarafında

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR