28 Mart 2024 Perşembe

RADYO SDÜ EN İYİ ÜNİVERSİTE RADYOSU ADAYI

RADYO SDÜ EN İYİ ÜNİVERSİTE RADYOSU ADAYI

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Radyosu, Radyo SDÜ, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Müzik Onair ödüllerinde yılın en iyi üniversite radyosu olmaya aday.

Müzik Onair tarafından Bahçeşehir Üniversitesi ve Bahçeşehir Radyosu BAU Radyo ile birlikte bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ödül töreninde 13 kategoride müzik, 4 kategoride radyo ve 1 kategoride sosyal medya olmak üzere 18 kategoride 2019 yılının en iyileri ödüllendirilecek.

İnternet üzerinden halk oylamasıyla kazananın belirleneceği yarışmada; Akdeniz Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Çorum Hitit Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Kayseri Erciyes Üniversitesi, İstanbul Üsküdar Üniversitesi ile birlikte finale adını yazdıran Süleyman Demirel Üniversitesi Radyosu Radyo SDÜ, destek bekliyor.

Dinleyiciler,

http://www.muzikonairodulleri.com/anket.asp?dump=1&s=21#oylama

web sitesini ziyaret ederek, 21’nci kategoride bulunan “Yılın En İyi Üniversite Radyosu Adayı” kategorisinde Radyo SDÜ’ye oy kullanabiliyor. Eğitim, kültür ve sanat konularına, haber bültenlerine, üniversitedeki bilim ve sanat etkinliklerine, Türk ve dünya müziğinin seçkin örnekleriyle hazırlanmış müzik eğlence programlarına yer verilerek, Isparta’dan dünyaya yayın yapan Radyo SDÜ, nitelikli yayıncılığın en güzel örneklerini sergiliyor.

Ülkemizdeki radyo ve televizyon yayıncılığına dair düzenlemeler çerçevesinde 2016 yılında “Radyo SDÜ” adıyla yeniden yapılanan radyomuz öğrencilerin de radyo yayıncılığı konusunda tecrübe kazanmasına katkı sağlıyor. 13 farklı radyo programının yer aldığı haftalık yayın akışıyla farklı program çeşitlerini bünyesine barındıran Radyo SDÜ, yılın en iyisi olmak için halk oylamasında destek bekliyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Murat Çarıkçı

17 Ocak 2020 Cuma 20:18

Murat Kasap kalitesi radyoya yansımış.

No Name

17 Ocak 2020 Cuma 16:36

SDÜ Radyo gerçekten seviyeli ve çok güçlü sunumu ile mük****l bir radyo, ayrıca şarkı çeşitliliği ve yelpazesi o kadar hoş ki hitap açısı çok geniş bir radyo. Yöneticilerine, spikerlerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Adı geçen ödülü kazanacaklarına inanıyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR