18 Nisan 2024 Perşembe

RECEP ÖZEL O TWETLERİ TEK TEK SİLDİ

RECEP ÖZEL O TWETLERİ TEK TEK SİLDİ

Isparta

Test sonucu pozitif çıkan umreci sayısını açıklayan AKP milletvekili attığı tweet’i sildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dün akşam paylaştığı verilere göre Isparta'daki vaka sayısı 268'e yükseldi. Aynı saatlerde sosyal medya hesabından açıklama yapan AKP Isparta Milletvekili Recep Özel, "İlimizde şu an 268 pozitif vaka vardır. Ancak bu vakaların 245’i misafir ettiğimiz umreden dönen vatandaşlarımızdır" dedi. Ancak Özel bir süre sonra attığı tweet'leri sildi. 16 Mart'ta üç ayrı uçakla Isparta'ya getirilen ve KYK Erkek Öğrenci Yurdu'nda karantina altına alınan 586 umre ziyaretçisinin karantina süresi 30 Mart'ta dolmuştu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam düzenlediği basın toplantısında günlük test, vaka, ve ölüm sayılarının yanı sıra corona virüsünün en çok görüldüğü ve en çok vefatın yaşandığı şehirleri de açıkladı. 433 bin nüfuslu Isparta’nın 268 vakayla corona virüs salgınından en çok etkilenen altıncı şehir olması dikkati çekti. Bakan Koca’nın bilgilendirmesinden sonra sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan AKP Isparta Milletvekili Recep Özel, şunları söyledi:

268 VAKADAN 245’İ UMRE DÖNEN VATANDAŞLAR

* Sayın Sağlık Bakanımızın da açıkladığı gibi ilimizde şu an 268 pozitif vaka vardır. Ancak bu vakaların 245'i misafir ettiğimiz umreden dönen vatandaşlarımızdır. Isparta KYK yurtları potansiyelimizden kaynaklanan umreden dönenlerin karantina merkezi olarak kullanılan bir şehirdir.

* Geriye kalan vakalarımız çeşitli sebeplerle yurt dışına çıkmış dönmüş vatandaşlarımızdır. Paniğe kapılmadan devletimizin uyarılarını dikkate alarak kurallara uyalım. Bir süre daha evde kalalım.Ülkemiz ve Ispartamız bu virüsü baş edecek güce ve sağlık altyapısına sahiptir.

* Isparta Şehir Hastanemiz başta olmak üzere tüm devlet hastanelerimiz, tıp fakültemiz, özel hastanelerimiz, aile hekimlerimiz ve buralarda görev yapan sağlık çalışanlarımız bizler için canları pahasına görev yapmaktadırlar. Hepsine şükranlarımızı sunuyoruz.

AKP Isparta Milletvekil Recep Özel’in attığı tweet’leri bir süre sonra silmesi dikkati çekti. Yüksek Seçim Kurulu AKP temsilcisi olan Recep Özel, geçen yıl yapılan 31 Mart yerel seçimlerde çok konuşulan isimlerden biriydi. Oyların tekrar sayılması sırasında “İstanbul’da 29 bin olan oy farkı 19 bine kadar düştü. Tüm oylar sayılsa Binali Yıldırım kazanır” diyen Özel’in attığı “İstanbul seçimleri yenileniyor. Hayırlı olsun” tweet’iyle Türkiye’nin gündemi değişmişti. 23 Haziran’da tekrarlanan seçimlerde oyların yüzde 54.21’ini alan CHP’li Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

ISPARTA’DA 568 UMRE ZİYARETÇİSİ KARANTİNAYA ALINDI

16 Mart günü üç ayrı uçakla Isparta’ya getirilen ve KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nda karantina altına alınan 586 umre ziyaretçisinin karantina süresi 30 Mart’ta doldu. Karantinanın son günü DHA muhabiri Nurettin Arkan’a konuşan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş, şunları söylemişti:

“Evlerimize ne zaman döneceğimiz konusunda bize bilgi verilmedi. Pazar günü corona virüsü testi yapmak üzere görevliler geldi. Test sonuçlarının bir gün sonra belli olacağını söyleyip gittiler. Tek bildiğimiz test sonucu negatif çıkanların memleketlerine gönderileceği, pozitif çıkanların gözetim altında kalmaya devam edecekleri…”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

08 Nisan 2020 Çarşamba 16:22

kötü adam dediğimiz erol taş dan özür diliyorum

VATANDAŞIN BİRİ

05 Nisan 2020 Pazar 00:30

tedirgin ısparta sakini........vekiller ve ısparta valisi birde osman zabun saray zabitine yaranacak kimse onlar

covid 19 u istemeyenler

04 Nisan 2020 Cumartesi 08:26

vekilin iş nerede bir kamu çalışanı varsa onu yerinden aldırmaya çalışmak. bu yüzden bu gibi durumlarda ne yapacağını bilememiş olabilir. vekilim şu covid 19 sözümüzü dinlemiyor şunu da bakana şikayet etsene.

Ali

04 Nisan 2020 Cumartesi 02:22

Hayır niye siz getiriyorsunuz bu umrecileri buraya. Sivas akıllı kabul ettimi. Bizim deliler aldılar. Ne olacak şimdi. Birde yurtta çay partİai yapmışlar evcilik oynamışlar. Suçlular belli belediye başkanı Ispartanın millet vekilleri.

Abo

04 Nisan 2020 Cumartesi 01:35

Niye "tek tek sildi" diyorsunuz? Belki toplu silmiştir.

Palamut

03 Nisan 2020 Cuma 23:35

Mühürsüz Recep değilmi bu adam zaten.Mühürsüz oyları kabul ettiren mühürsüz.Mührü olmayan olar sizi böyle hükümsüz eder işte.etme bulma dünyası kendi hükmünü sana sildirtirler işte

bkm

03 Nisan 2020 Cuma 21:00

ekmeğimle oynadı iki cihanda da davacıyım bu adamdan

Poyraz Demir

03 Nisan 2020 Cuma 20:35

sayın vekilim silmeyi sever. Bir ara İmamoğlunu destekleyen sanatçılara '' adaletinizin terazisini sileyim'' demişliği vardır.

mehmet yıldız

03 Nisan 2020 Cuma 13:51

Yazdıklarını neden sildiki .uyarımı aldı acaba

Gelendostlu

03 Nisan 2020 Cuma 13:05

Haberdeki, Vekilin fotoğrafına bir bakın lütfen. Nasılsa oynanmış ve kötü gösterilmiş. Ah be vekilim bütün hata sizde. Siz vekil olunca yola çıktıklarını o bıraktınız. Yolda bulduklarınızla devam ettiniz. Vekil olmayınca yolda bulduklarınız sizi arkanızdan vurur işte. Lütfen yol arkadaşlarınızı iyi seçin. Nasıl mı? Vekil olmadığınız zamanlarda sizinle bağını kesmeyenler işte onlar sizin gerçek dostlarınızdır.

İrmak

03 Nisan 2020 Cuma 12:16

Hâlâ bazıları seçimde cevabini verecegiz demislerUlkenin ne secim yapacak parasi var ne de secim yaptiracak yönetimi var Hâlâ algilayamadilar ülke covit 19 oldu komada....

oğuzhan ç

03 Nisan 2020 Cuma 11:38

evet tek tek sildi, uğur gökgözün tweeter hesabında umrecilerden dolayı olduğu yazmaya devam ediyor, recep özelle aynı saatlerde o da yazdı ama silmedi. bilgiç vekilimiz böylesine brşeyi asla yapmazdı. yaşa varoll BİLGİÇ REİSSSSS

ıstanbul

03 Nisan 2020 Cuma 10:14

vekilim ıstanbuluda kazanacaktık ama acele etdirdin

Tedirgin Isparta Sakini

03 Nisan 2020 Cuma 09:25

Bu umrecileri Ispartanın başına musallat eden kim biri bana açıklasın lütfen

mahmut aksu

03 Nisan 2020 Cuma 08:44

evet 3 vekilimiz ve 1 bld başkanımız ıspartamıza 500 küsür umreci kardeşlerimizi getirdi. hoşgeldi sefalar geldiler. bir an önce şifalarına kavuşmalarını Rabbimizden niyaz ederim. yalnız umreci kardeşlerimiz gelince birden bire vekiller ortadan kayboldu. halbuki vekiller hepiniz hatırlarsınız daha düne kadar caddelerde bizimle tokalaşmak için birbirlerini iterlerdi. demekki bizi bu kadar çok seviyorlarki bize virüs bulaştırmamak için ıspartaya gelmiyorlar. allah razı olsun.

Kim

03 Nisan 2020 Cuma 08:06

Isparts nın ve Türkiye nin yüzkarası kìmdir desem

Kur'an Hadisten öğrenelim dinimizi!

03 Nisan 2020 Cuma 03:04

Umra ve hac organizasyonlarına müşteri bulan din görevlilerine bile %bilmem kaç komisyon verenler olduğu için, hoca namıyla gezenlerhiç hac,umra yapmaya maddi gücü veya mahremi olmıyan insanlarîıbile ikna etmek için öyle din iman acıtasyon soslu, öyle Kuran ve Hadise aykırı ****ler uydurup reklamlar yapıyorlarki, doğru kaynaklardan islâmın hakikatini öğrenemiyen insanımız ödemekte güçlük çekeceği kredilerin altına girip Âilece bu Hac Umra'ya gidiyorlar! Zâlimlerin çarkı, câhiller ile dönermiş!

silmesi gerçekleri değiştiriyormu?

03 Nisan 2020 Cuma 02:28

İranî eleştiriyorlardı "virüs çıkan şehri karantinaya al dedik, bak çin virüs çıkan şehri karantinaya aldı, ama iran bunu kabul etmedi!" diye iranı eleştirenler, virüse rağmen 21bin ümreciyi Türkiyenin her yerine dağıttılar! Sonuç daha vâhim olacak gibi görünüyor Allahmuhafaza! Bu karantinalardada sorun var, belki bu umracılar evlerinde karantina uygulansa idi bu kadar birbirlerinede yayîlmıyacaktı belkide! Birde bu yurtlara daha öğrenciler gelirmi! Millet evladını bu yurtlara gönderirmi daha!

deli

03 Nisan 2020 Cuma 02:25

iyi kı....yor vekil

Yolcu

03 Nisan 2020 Cuma 00:42

Bize virüs geleli 1 ay olmadı ilk 10 girdik bu gidişle tedbir almazsanız italyadan kötü olur bütün emeklilere ev hanımlarına çocuklara öğrencilere 1 hafta sokağa çıkma yasağı gelmeli işi olan çalışsın

Cavid

03 Nisan 2020 Cuma 00:41

Sizin gibi art niyetli solcu görünümlü vatan ........ olayı yanlış mecraya çekmesinden dolayı kaldırdı ama Facebook paylaşımı ve açıklamaları aynen duruyor , kötüniyetli kötüruhlu Kişiler

Maddi ibâdetlerden ibâret din anlayışı?

03 Nisan 2020 Cuma 00:16

Yol ve can güvenliği olması Hac'cın şartlarındadır! Yol ve can güvenliği yoksa Hac kişinin üzerine Farz olmaz! Tabi bu işleri ticari kaygıyla davranıp millete islam hakikatleri öğretilmiyor! Almanyada bir kaç kurumda din dersleri verdim, her kurum kendi hazırladığı temel eģitim kitaplarını dayatıyor eğitimci ve öğrencilere ki görmek lazım kitaplarını 2/3 üçte ikisi maddi ibâdetlerden oluşuyor ; Zekat, Fitre, Sadaka, Bağış, Hac, Umra, Kurban, akika, adak hedef milleti hep sömürmek!

VATANDAŞIN BİRİ

02 Nisan 2020 Perşembe 23:15

bakıyorumda bu hakikaket vekilmi türk flimlerinin kötü adamları gibi bumu benim şehrimi temsil ediyor vahh vahhhh fetoyla gezip hiç tanımeyom demiştide

Ezilen işci

02 Nisan 2020 Perşembe 23:10

Aslında milletvekili seçimlerinde Dernek olarak Isparta 6.000 bin oyumuz vardı oyumuzu Ayşe Nur Akbay destek olmak icin verdik bizim sayemizde millet vekili oldular şuanakadar lsparta millet vekillerinde acıklama gelmedi benim esnafım benim işcim debi insan yalanda olsa umut verin beni işten cıkardılar cıkarda bir numara AKP partili maaşın yarısını verdi gönderdi kendine iyi bakdedi gönderdi aslında okişi burada rezil etmek lazım 1.150 ₺verdi inşallah öyle bir acı çeksin vürsden daha kötü ols

Gelendostlu

02 Nisan 2020 Perşembe 22:57

Sayın vekilin attığı mesajlar doğru. Vekil Ispartadaki durumu özetledi. Panik olmaması için atılmış tivitlerdir. Diğerleti nerde peki. Hiç sesleri çıkmıyor.

Vatandaş

02 Nisan 2020 Perşembe 22:53

Türk filmlerindeki kötü karakterlere benzemiyor mu?

covid

02 Nisan 2020 Perşembe 22:38

tweetini kaldırmış face de duruyor. artı düğer vekillerinde facebookunda duruyor. boş işlerle uğraşıyorsunuz. çıkın mimar sinana kaymakkapıya da vatandaş haldır haldır geziyor ne işi var hala diye bir haber yapın...

Allah kurtarsın!

02 Nisan 2020 Perşembe 22:32

İşi gücü işçiyle memurla uğraşmaktır onun. Bu cümleleri nasıl kurabilmiş çok garip. Cehaletin sıfat (eh işte olduğu kadar) bulmuş hali. Allah kurtarsın ıspartamızı

Garip bir kul

02 Nisan 2020 Perşembe 22:17

Araniz bozuldu mu? Toz kondurmazdiniz.

KORHAN

02 Nisan 2020 Perşembe 21:44

Geriye kalan vakalar yurt disina çıkmış dönmüş vatandaşlar da degil hatta yakin süreçte sehir dışına bile cikmis degiller.Ya aciklama yaparken genelleme yapmasin ya da vakaların bazilari yurt dışına cikmis vakalar densin.

ıspartalı

02 Nisan 2020 Perşembe 21:16

Ne beklenebilir ki ; Allah’ın recep i işte

Gabacali

02 Nisan 2020 Perşembe 21:10

Hani benim Recebim....Allahın Recebi napsın...

Spam

02 Nisan 2020 Perşembe 20:53

Vekil, bizzat twitter'la uğraşmaz sosyal medya uzmanı vardır bu tür işleri o takip eder. Burada yayınlanan yorumları vekiller, bakanlar, belediye başkanlarının bizzat okuduğunuu mu zannediyorsunuz. Hayır, sosyal medya uzmanları arada bir bakar hepsi bu kadar.

VATANDAŞIN BİRİ

02 Nisan 2020 Perşembe 20:50

çokmu lazımdı bu yıl umre chp li vekil o kadar uyardı bu yıl olmasın umre diye ama noldu sırf chp diye inatla onayladılar gidişleri bugüne kadar yaptıkları en korkunç hata bu oldu ülkeye yayıldı bu sevap işliyoruz sananlar yüzünden bu ülke halkı bunlar sevaba girecek diye mecburmuydu bu zülmü bu korkuyu yaşamaya ne hakkınız vardı bizlewre bunu yapmaya insan hayret ediyor milletten para istiyorda k**** istanbuldan vazgeçmiyor zamanımı sizde para çok chp den aldıgınız tazmimatları verin

Vetandaş

02 Nisan 2020 Perşembe 20:43

Kyk da gerekli tedbirler alinmadıgi, odalar arasi cay icmelere gidildigi için vakanin arttigi soyleniyor. Kyk icinde buna tedbir almak hiçmi akıllara gelmedi

Ak partili

02 Nisan 2020 Perşembe 20:16

Şükürü yü getirdin başımıza o da ilk önce sana attı kazıgı size adam harcaması çok kolay öbür dünyada yatacak yeriniz yok bunu bilin teşkilatcı olarak biliyorduk lakin işler öyle degilmiş Belediye den derdimizi anlatacak adam gibi adam yok seçimlerde cvb verecegiz

esnaf

02 Nisan 2020 Perşembe 20:10

Vekilim sen iyi adamsın ama getirdiğin Başkanın yönettiği belediyeyi biraz denetlesen hukuksuzluğa dur desen

Reissever

02 Nisan 2020 Perşembe 20:04

Recep bu ikinci hatan. 3 cüyü yapma reis seni ham eder.

Ali

02 Nisan 2020 Perşembe 20:01

Sayın vekil efendiler torpil işiyle uğraşacağınıza bu işlerle uğraşsaydınız. Bu kadar umrecinin Isparta ya gelmesi şartmı. Başka şehir hastaneleride vardı. Yazıklar olsun 2024 ve 2023 de hangi yüzle çıkacaksınız bakacağız.

Hani benim recebim

02 Nisan 2020 Perşembe 19:53

Bu adamın her yeri her hareketi vukaat utanma olmayınca nolcek

Ne umduk ne bulduk

02 Nisan 2020 Perşembe 19:50

Isparta gugur duy senin eserin bunlar seçim zamanında da baltayı taşa vurmuştu malesef ıspartaya bir hayrı dahi dokunmayan ısparta bitirmek için elinden geleni ardına koymayan bi zihniyet müstahaktır ısparta elinde ne kaldı askeriye gitti üniversite bölündü işsizlik tavan yaptı yollar 5 şeritli oldu gözün aydın ısparta dağ fare doğurdu

df

02 Nisan 2020 Perşembe 19:36

Isparta nın övünülecek dereceleri: 1. En iyi yaşanabilir şehir birincilik 2. Nüfusa göre en çok koronavirüs olan şehir birincilik.

Isparta dan kaçan biri

02 Nisan 2020 Perşembe 19:35

Komsu il afyon da vaka az termaller boş tam gelnek zamani isparta dan kaçin yeni geldim yollar bom bos kamyom var.Ternalde virus olmaz .hadi beklerim.Gazligöle fiyatlar ucuz.

Mahmut aksu

02 Nisan 2020 Perşembe 19:34

Sorulması gereken madem bu kadar çok hasta vardı ısparta da neden önlem alınmadı ben soyleyeyim çünkü 3vekil 1 bld baskanı verdik karşılığı bu tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim döne döne aynı kişileri vekil yaparsak sonuç böyle olur ve her taşın altından bu vekiı çıkar sonra geri vites

Ekrem Kırıkhanlı

02 Nisan 2020 Perşembe 19:34

Vekil bey iyi niyetiyle paylaştı. Ancak hiç mi danışmanları falan bu kadar has has süreçte bu paylaşımın yerinde olmadığını söylemiyor vekile. Kaldırılan twit çok geç artık.

po

02 Nisan 2020 Perşembe 19:33

Tam bir skandal

Korsabana

02 Nisan 2020 Perşembe 19:26

İnsanları yanlış bilgilendirecek en son kişiler milletvekilleri olmalı. Madem durum böyle. Ispartada neden bu kadar cok vaka var milletvekilleri, belediye başkanı, vali bu konuda insanları derhal bilgilendirmeli. Çünkü nufusa oranla vakanın en çok görüldüğü yer Isparta.

Süleyman

02 Nisan 2020 Perşembe 19:24

Ne oldu silince gerçekler yaşanmamış mı oldu. Ve yaşanmış gerçeği söyleme cesareti gösterdin ama o cesaretinde uzun sürmedi. Biat korkunuz ALLAH korkunuzun önüne geçmiş

Ali

02 Nisan 2020 Perşembe 19:20

En azından halkı kaileye alıp bi açıklama yapmıştı, halkbtedirgin

Isparta32

02 Nisan 2020 Perşembe 19:19

Çarkçı Recep... neyi saklıyorsunuz... umrecilere zarar gelir aman ha... polise tüküren, uçakta ateşim çıkmasın diye parol içen umrecilere mi acıyorsun

Ak doğan

02 Nisan 2020 Perşembe 19:13

Ağası kızmıştır.demi recep

Ziya celebi

02 Nisan 2020 Perşembe 19:11

Zubuk aklıma geldi bunu gorunce lüzumsuz işler bakanı yapmalı her hareketi lüzumsuz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR