26 Nisan 2024 Cuma

REKOR BAŞVURU!

ISPARTA Orman Bölge Müdürlüğü'nde çalıştırılmak üzere açılan 23 kişilik geçici işçi kadrosuna 2 Bin 512 kişi başvuruda bulundu. Noter huzurunda çekilen kura ile birlikte 5 ay 29 gün çalıştırılacak işçi kadrosu belirlendi.

Isparta

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından il ve ilçede çalıştırılmak üzere açılan 23 kişilik geçici işçi kadrosuna rekor sayıda başvuru yapıldı. 2 Bin 512 kişinin başvuruda bulunduğu iş ilanında 23 kişi kura ile belirlendi. Asil ve yedek işçi kadrosunun da seçildiği kura sonrasında yapılacak mülakat ile görevlerine başlayacak. 

Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci işçi alımı ile ilgili yaptığı açıklamada; "Orman yangınlarıyla mücadele etmek ve zararları en aza indirmek amacıyla çalışmaların en iyi şekilde yürütülmesi için 23 adet geçici işçi alımı gerçekleştiriyoruz. Ormanların korunması, kollanması, kaçakçılıkla mücadele, rehabilitasyon hizmetlerinde etkin ve verimli şekilde yürütülebilmesi tek amacımızdır. Isparta ve ilçe müdürlüklerimizde çalıştırılmak üzere 23 adet geçici işçi alımı için İş-Kur İl Müdürlüğü'ne 2 Bin 512 kişi başvuruda bulundu. Kadronun 3 katı asil ve 3 katı yedek üye noter huzurunda kura çekimini gerçekleştirildi. Önümüzdeki günlerde yapılacak mülakat ile 23 işçimiz asgari ücret ile başlayacak. Maaşları her ay artacak şekilde 5 ay 29 gün çalıştırılacaktır" dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR