25 Nisan 2024 Perşembe

REKTÖR ÇARIKÇI'DAN BAŞKAN TURAL'A ZİYARET

REKTÖR ÇARIKÇI'DAN BAŞKAN TURAL'A ZİYARET

Isparta

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı, S.S. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Tural'ı ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Çarıkçı ile Esnaf Odaklı Çalışmalar Hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Tural, günün anısına üzerinde “Osmanlı Devlet Arması” bulunan Bakır Tabak takdim etti.

Başkan Tural; "Nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı’ ya teşekkürlerimi sunar, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının hayırlara vesile olması temennisi ile çalışma hayatında başarılar dilerim" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

çepni

28 Şubat 2019 Perşembe 15:17

bu rektör burdurdaki ile kanki o da basında yer almak için ne yapacağını şaşırdı. Mayıs yaklaştı süreleri dolmak üzere. Cumhuriyet eğitim sayfasında Rektörel yaklaşımlar konulu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

jilet

28 Şubat 2019 Perşembe 13:29

OOOOO paşam Mayıs ayı yaklaşınca basında boy göstermeye , makam ziyaretlerine falan başlamışwsın.

Emek değil hakkını verenler

28 Şubat 2019 Perşembe 11:12

Rektör beyin görev süresi boyunca uğramadığı ilçeler var. O zamanlar SDÜ ye bağlı olan ilçe myo larından hiç ziyaret etmedikleri var. Kurtuba vizyonu ne oldu? Verilen sözler unutuldu mu? İlk gün öğrenciler ile yenilen yemeğe ait fotoğraf sonrası öğrenciler ile kaç kere bir araya gelindi? Akademik kurulların ne kadarına katılım sağlandı? ISUBÜ ile ilişkiler neden bu seviyede? Bu kadar eleştiriye rağmen neden hala kapılarınız kapalı?

Metehan

27 Şubat 2019 Çarşamba 22:43

Sayın rektör siz önce zahmet edip kendi öğretim üyelerinizi adam yerine koyunda üniversitedeki sıkıntılarını bir dinleyin. Ne oldu böyle şu son bir iki aya gelinceye ortalıklarda yoktunuz. Rektörlük ataması falanmı yaklaştı.

bayram

27 Şubat 2019 Çarşamba 20:54

bi de bi zahmet kutuphane bir ziyaret edilsin yakisiyor mu sdu ye. kapinin uzerine süs yapacaginiza kapiya bir tane kartli giris tuvaletlere tadilat ve icerdeki ses problemlerine, yuksek sesle konusan kutuphane gorevlilerine cozum bulunsun. kim giriyor kim cikiyor belli degil. uyarinca da biz suclu oluyoruz

Çarık

27 Şubat 2019 Çarşamba 19:51

Rektörlüğü sona eriyor ya kendisine yeni iş bakiyordur danışmanlık vs para getirecek projelerin hazirliğıdir.

Gerçekten fesatsiniz

27 Şubat 2019 Çarşamba 19:27

Adam ziyaretçi kabul etti elestirdiniz ziyarete gitti dedikodu yapıyorsunuz şimdi esnafla ne işin var õylemi burda õgrenci olmasa esnaf kan ağlar.haa birde Vestel sahibi buraya geldi Vestel fabrikalarına bir surú öğrenci yolladılar ama ne hikmetse gazetede cikmadi.. şoförlerle ne işin var diyorsunuz okuldaki otobüs sorunlarını bile hocaya soruyorlar...õgrenci sorunlarını dinle diyorsunuz adam direk öğrenciye Twitter'da ceva veriyor.Ama sizin işinize gelmez böyle şeyler siz sadece dedikodu yapın.

Ertokuş

27 Şubat 2019 Çarşamba 19:12

Kapasite bu kadar.aldığın tabakları kolleksiyon yap ilerde torunlarına gösterirsin.Bilimle ilgili ne yaptın.

ali32

27 Şubat 2019 Çarşamba 18:25

biz de universitede rektoru arıyorduk.meger burdaymis.

Mert Gurler

27 Şubat 2019 Çarşamba 17:59

Bana bir tane rektör gösterin, şoför ziyaret eden. Merak ediyorum verilen hediye parası kimin cebinden cikiyor? Kendi cebinden vermiyor, bizlerin vergisinden karsilaniyorsa son damlasına kadar zehir haram olsun NOKTA

komedi

27 Şubat 2019 Çarşamba 17:03

senin esnafla ne işin var rektör bey. bu adama gideceğine git koç holding, samsung, vestel gibi şirketleri ziyaret et. bu adamı ziyaret etsen ne olur etmesen ne olur. esnafın derdinden çok kendimi nasıl milletvekili yaparım diye sabah akşam uğraşan, ziyaretler turu yapan, sürekli resim çekinerek kendini göstermeye çalışan biri. gülünç duruma düşme, sen git önce kendi öğrencilerinin dertlerini dinle. randevu bile alamıyoruz görüşmek için.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR