29 Mart 2024 Cuma

REKTÖR DİLER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

REKTÖR DİLER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Isparta

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa’nın (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olun Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Diler mesajında; “Alemlere rahmet olan Yeryüzünde en şefkatli, en yumuşak, en edebli, en cesur, en adaletli, en sabırlı, en kanaatkar, en vakur, Cenab-ı Hakk’ın “HABİBİM” iltifatına mazhar olmuş tek insan Peygamberimiz: HZ. MUHAMMED (SAV) Peygamber Efendimizin doğumunun sembolü Mevlid Kandilimiz mübarek olsun. Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

Duanız kabul ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun inşallah.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

12 Kasım 2019 Salı 00:46

adalette kalmadı sayenizde hoca padişahım çokkk yaşaaaa diye diye

VATANDAŞIN BİRİ

12 Kasım 2019 Salı 00:45

ATATÜRKE RAHMET DİLEMEDİĞİNİZ HİÇ BİR MESAJINIZ ALLAH HUZURUNDA KABUL BULMAYACAK HAİNLER....BU DİYANETTE BU ÜLKENİN DİYANETİMİ ÇOK MERAK EDİYORUM....birrilerine yaranmak için kandide ATATÜRKÜN adnı anmadılar yazıklar olsun......

Eleştiri

10 Kasım 2019 Pazar 21:17

Basına çıkmaya gerek yok. Üniversite içinde kutlama mesajları verilsin. Cümlenin kandilini tebrik ederiz. Fakat hala bir kampüs alanı dahi ilan edemediniz. Tabela tabela olmuyor. Lütfen kendi yemekhanenizi kurun, kampüs alanını ortak akıl ile belirleyin, iş aş oluşturun, kongre yapın, akademisyenlerinizi iyi dinleyin, kampüs alanını ilan edin ve sözde değil özde şeffaf olun. Bu arada Teknoloji Fakültesinden de bir yardımcı yakışır.

Sende ne var

10 Kasım 2019 Pazar 12:18

Peygamber efendimizin özelliklerini yazmışsın hoca ama hiç birini örnek almaya çalışmamışsın görünen o.

Doğrucu

10 Kasım 2019 Pazar 10:18

Bunun yapacağı bu ekibinde işini doğru yapabilen tek adama yazdırıyor mesajları. Biraz samimi olda kandili sen kutla. Ama onuda yapamazsın.

raci

09 Kasım 2019 Cumartesi 10:14

la bi lüzümlü iş yapaydın ha. Kutlama zamanı mı? çalış çalış. bi makale paylaş, bi deney yap.

Ak Partili

09 Kasım 2019 Cumartesi 09:14

Sayın Rektörlerin, Değerli hocalarım. Elhamdülillah hepimiz Müslümanız. Kandiller kutlamak güzel Bi şey de. Niye basına bu şekilde çıkıyorsunuz ki. Şart mı yani basından duyurmak. Sizler bilimsel araştırmalarla çıksanız, yeni gelişmelerle çıksanız daha iyi olmaz mı? Saygılarımla.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR