20 Nisan 2024 Cumartesi

SAĞLIKÇININ SAĞLIK FERYADI

SAĞLIKÇININ SAĞLIK FERYADI

Isparta

Isparta’da yaklaşık 32 yıldır hastane acil servisinde çalışan ve 9 ay önce akciğer kanseri olduğunu öğrenen Memiş Karaman, yakalandığı hastalığın tedavisi için devlet tarafından ödenmeyen ilacın alınabilmesi için yardım bekliyor. Karaman ailesi bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek bekliyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Serdar

18 Temmuz 2019 Perşembe 02:02

Sigara içmişsin öyle yapmışsın böyle yapmışsın devlet tabiki de karşılamasın diyenlerin bir gün bu hastalığın kapılarını çalmayacaklarının garantisi var mı acaba. Bu kadar vicdansız olmayın. Bir gün feleğin acı çemberinden umarım sizde geçersiniz de o kurumuş vicdanınız belki yerine gelir.

ahmet yatağan

18 Temmuz 2019 Perşembe 01:06

Yaşamak için tek şansınız bu tedaviyse devlet yardımı beklemeden önce evinizi satıp tedaviye başlamanız gerek çünkü zamanla yarışıyorsunuz. Siz öldükten sonra malınızın bir kıymeti kalmayacak. Elinizden geleni yapıp tedaviye başlayın. RABBİM elbet çabanızı görüp size yardım eder ama önce boş boş yardım istemek yerine elinizden geleni yapın.

mehmet'e cvp

11 Temmuz 2019 Perşembe 09:34

Mehmet bey siz kanser olunca sizinkine çzel dilekçe verin devlet sizin ilacınızı ödemesin neticede sizde içmişsiniz 8 sene

Yalnız Kurt

10 Temmuz 2019 Çarşamba 19:09

Yorumları bakıyorum. Bunlar Ispartalı mı ? Yoksa Ispartalıların hepsi mi böyle. Nedir bu cahillik beğenirsin beğenmezsin. Allah şifanı versin demek çok mu zor. Bu işin insani tarafı. Devletin sosyal tarafı var. Bu kişi çalışırken her ay sağlık piri mi kesiliyor. O zaman kesmeyeceksin sağlık pirimini. Geçiniz şundan bundan olmuşları. Bu gün hayati önem arz eden kaç ilacı ödemiyor devlet biliyor musunuz?

Alpago

10 Temmuz 2019 Çarşamba 16:11

Malesef sosyal devletin geldiği son durum Yıllarca maaşından vergi ve sgk adı altında kesinti yapılsın emekli oluncada 3 kuruş maaş ve hastanınca ilacı bile devlet karşılamasın Allah şifalar versin

kakule

10 Temmuz 2019 Çarşamba 14:54

haberde akciğer kanseri diyor.videoda beyin tümorü.Allah yardimcisi olsun bütün hastaların.Sigara içmeyende kanser oluyor.Çok illet hastalık.

deli amat

10 Temmuz 2019 Çarşamba 13:40

zeki pehlivan senin vicdanından yok galiba insanlığın bile şüpheli yaratık......

Geçmiş olsun

10 Temmuz 2019 Çarşamba 13:19

Veren de o alanda bol bol dua et, hastane ortamından uzak dur hasta olduğunu aklına getirme, evlatların dua etsin, ailenle bol vakit geçir, tövbe istiğfar et, işlediğin günahlardan pişmanlık duy, Rabbim yürü kulum diyecekse zaten iyi olursun eğer vade gelmişse hepimizin sonu belli kimsenin garantisi yok, benim amcam kanserken öldü ölecek derken trafik kazasında öldü, bilemeyiz eceli.

Ömer

10 Temmuz 2019 Çarşamba 13:09

Memiş abi kendine yapılan mobinglerin kurbanı oldu acilde huzur kalmadı stressten oldu

Mehmet

10 Temmuz 2019 Çarşamba 12:46

salak salak yorum yapmayın boş yapmayın kanserin sebepleri belli sigara bunlardan birisi ve bireyin tercihine bağlı keyif zevk ben kişi için konuşmuyorum genel olarak ödenmemeli hem bir caydırıcılığı olur ...

duyarlı vatandaş

10 Temmuz 2019 Çarşamba 12:20

Doktorculuk yapıp bilip bilmeden yorum yapan insanları kınıyorum.Bu illet hastalık birgün hepimizin başına gelebilir.Bizim yapabileceğimiz insanlığımızı kullanarak destek vermektir.Bu çok zor olmasa gerek. Memiş Bey, yıllarca sağlık camiasında çalışmış, çalışkan, dürüst bir sağlık memurudur.Ayrıca Memiş Beyi tebrik ediyorum.Çünkü bu kampanya devlet tarafından ilaç ödeneği karşılanmayan tüm kanserli hastalara umut ışığıdır.

Gülcü

10 Temmuz 2019 Çarşamba 12:13

Eyy "Allah bile kurtaramaz" (haşa) diyen kişi! Derhal tövbeye davet ediyorum seni. Ölümü de hayatı da yaratan O'dur (cc). Kurtaramaz dediğinde ölümün Allah'tan daha üstün bir güç olduğunu iddia etmiş olursun ki, bu da tehlikeli bir şeydir inanç noktasında.

Hastane çalışanı

10 Temmuz 2019 Çarşamba 11:01

Memiş bey yıllarca özveriyle çalışan bir sağlık memuru. Onca yardım ettiği hastanın üzerinde duası vardır. Mehmet bey rumuzlu arkadaş kanser sadece sigaradan olmuyor. Sigarası dikkatinizi çekti de onca koşturmaları stresi dikkatinizi çekmedi mi? Yorum yaparken dikkatli olalım lütfen.

Vatandaş

10 Temmuz 2019 Çarşamba 10:41

Beyin tümörü olduğu videoda net olarak anlatmakta, Allahu Teala adına bazıları ahkam kesmiş kınıyorum onları onlar nefes alan yararsız canlı olarak görüyorum. Adam zor durumda iyi dilekte bulunmak çok mu zor bu kadar mı kaybettiniz insanliginizi

Zeki pehlivan

10 Temmuz 2019 Çarşamba 09:19

Vadesi yetmiş onun allah bile kurtaramaz tek çare ölümü tadacak

Isparta'm

10 Temmuz 2019 Çarşamba 08:16

Allah şifanı versin ,m****ini yüksek tut ve yaşamın tadını çıkar tövbe istiğfar et çünkü bu hastalığın kurtuluşu çok zor ,

KANSER İLAÇLARI ÖDENMELİ

10 Temmuz 2019 Çarşamba 02:39

öncelikle çok geçmiş olsun rabbim kimseye kanser hastalığı vermesin Lütfen yorum yaparken dikkat edelim bu hastalık çağımızın hastalığı illaki sigara içmekle olunmuyor. genetik sebepler stres sağlıksız beslenme vb. bir sürü sebep olabilir Rabbim kimsenin başına vermesin bugün kimse sağlıklıyım diye güvenmesin hepimizin başına gelebilir kendimiz yada yakınımız sevdiklerimiz de yakalanabilir bu hastalığa onun için senin vergin benim vergim gibi bencilce düşünmemeliyiz

MustafamusaAKBAŞ ylvc

09 Temmuz 2019 Salı 23:59

Geçmiş olsun biraz daha çalışsanız belki hasta olmazdınız teprik etmek lazım bu kadar yıl sağlık sekterunde çalışmak

Mehmet

09 Temmuz 2019 Salı 22:56

sigaraya bağlı ise ödenmesin kimse sigara tiryakisinin keyfinin bedelini vergisi ile ödemek zorunda değil yıllarca kapalı alanda içip bizi de zehirlediniz acı ama gerçek yapacak bişey yok. SİGARA İÇMEYİN İÇİRMEYİN bende 8 yıl içtim bıraktım madem canın tatlı bırakacaksın arkadaş. not: kapalı alanda içmedim hiç !!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR