29 Mart 2024 Cuma

SAKIN FRANSIZ MALLARINI ALMAYIN

SAKIN FRANSIZ MALLARINI ALMAYIN

Isparta

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fransa’da nasıl ki Türk markalı mal satın alınmasın deniyorsa ben de milletime sesleniyorum, sakın Fransız mallarını almayın." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Milletimden tüm dünyada hasta sayılarının ürkütücü boyutlara ulaştığı bugünlere tedbirlere daha fazla hassasiyet göstermelerini özellikle rica ediyorum.

 Fransa’da nasıl ki Türk markalı mal satın alınmasın deniyorsa ben de milletime sesleniyorum, sakın Fransız mallarını almayın.

Fransa’nın akli noktada kontrole muhtaç olan liderinin teşvikiyle bu saldırılar yapılmaya başladı. Bu saldırılar bzzat devlet başkanı seviyesinde teşvik edilen bir politika haline gelmiştir.

Müslümanlara farklı isimler altında islamsız bir dindarlık dayatılmaktadır. Bu olaylar oldukça tehlikeli, Avrupalı müslümanlar için çok vahim sonuçlar doğurabilecek bir sürecin işaret fişeğidir.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaşın biri

28 Ekim 2020 Çarşamba 22:08

yorumumu koyun demokratik hak bu

VATANDAŞIN BİRİ

28 Ekim 2020 Çarşamba 19:25

ben demiyom tv diyor önce eminenımın hermes çantayı sarayın bahçede yak diyorlar reyiste bizde o çantadan çok diyor çantanın fiatı elli bin dolar 50 binnnnnn aKLIMA ASGARİ ÜCRET HARİKA DİYEN BAKAN GELDİDE ALLAH AFFETMESİN SİZİ LALE DEVRİ RESMEN KİMSE SORGULAMIYORKİ Bİ ZAMANLAR BAKKALA EKMEGİ BİLE YAZDIRAN ERDOĞAN AİLESİ ELLBİNLİK HERMES ÇANTADAN ÇOKKKKK ALIYOR MEYDANLARI DOLDURAN MAKARNACILAR GUrUR DUYUN KENDİNİZLE

barida

27 Ekim 2020 Salı 21:23

EVET bende katılıyorum ama reis ilk önce kendi bindiği uçaklardan başlaması lazım ...AIRBUS

SERDAR

27 Ekim 2020 Salı 13:06

BENDE KATILIYORUM...ALLAHIN NOVALGİN HAPINI BİLE FRANSADAN ALIYORMUŞUZ .. BAŞIM AĞRIDIĞINDA PATATES SARACAM ATMIYACAM NOVALGİN..

Hasan

27 Ekim 2020 Salı 11:41

Elimizde Fransız malları listesi ile gezmek yerine Fransız mallarının girişini engelleyelim o zaman. Mesela Hollanda’ya kızınca portakal sıkmıştık, Finike portakallarını çöpe atmıştık. Hollanda bundan çok etkilenmişti. Şimdi de evdeki horozları kesek mi ne? Horoz Fransa’nın sembolü.

vatandaşın biri

27 Ekim 2020 Salı 00:54

oldu canım ya bi vakitler sırpları protesto ettik bi hafta sonra et ithal ettik sırp dostlar diye diye israili boykot ettik colalar döküldü filen bi hafta sonra ıspartada israile ait cola fabrikasını bizzat reyis tarafından açıldı ABD protesto ettik sahte dolarları yakıp turpları çöpe attık :) salak olma diyen trumpa ya o iyi adamdır dedik yanındakiler ayatıyo dedik yani şimdi de ekmek yoksa pasta iyiyin diyen fransız ablanın fikrini şeyediyoz keyif çayı içiyoz..:)

Sercan

26 Ekim 2020 Pazartesi 23:58

Binek arabayi yakarak boykot yaptığını sananlar sizin vizyonunuz bu kadar,laf anlatmaya bile gerek yok.

Gündem Corona

26 Ekim 2020 Pazartesi 23:45

veysel yerli ve milli bir marka söyle de millet onu binsin.

Şak boykot

26 Ekim 2020 Pazartesi 22:44

Meydanlarda ilk önce reno torosları yakarak Fransızları şok edelim. Ardından pejo ve citroenleri yakarak üzerinde mangal yapalım adamlar kafayı yesinler. Baktık olmadı şak eczaneden ilaç almayarak bi şok daha ....Arkasından keyif çayı içeriz.

GÜNDEM

26 Ekim 2020 Pazartesi 22:36

alma demesi kolay. Buğdaydan samandan bakliyattan etten aklına ne gelirse ithal Kanada o çok övündüğümüz İHA ların motoruna satımına durdurdu. Avusturya askeri alanda kullanmazsan veririm diyor. İyi de biz 18 yıldır ne ürettik .Bir uçak yaptık havalandı dediler hala inmedi. Tükenmez yakıt kullanıyormuş.

Haklıyız ama iyi düşünmeliyiz

26 Ekim 2020 Pazartesi 21:10

Bence yanlış,orada binlerce vatandaşımız yaşamakta. Bu tarz boykotlar o vatandaşlarımızı zora sokabilir. Cami basan Almam polisleri gibi fransada da vatandaşlarımıza baskı kurmaya yönelik eylemler oluşmaması adına derhal bürokrasiyi devreye sokarak uzlaşma sağlanmalı.

Hd

26 Ekim 2020 Pazartesi 20:54

3 yıl önce sıfır araba alırken özellikle fransız ve Alman arabası almadım...servisi az ve yedek parçası pahalı da olsa ya japon ya da Kore malı alacağım dedim ve öyle aldım...herkes böyle yapsa bunların da servisi çoğalır ve pirim yapar.

Not-French

26 Ekim 2020 Pazartesi 20:32

Sokma o zaman ülkeye. Soktuktan sonra alsam ne almasam ne?

Cihan d yanıt

26 Ekim 2020 Pazartesi 20:11

Cihan d en büyük fıransız sen gibiler içimizde dolaşıyor merak etme türk milliyetcisi yakacağını iyi bilir. Biz sen gibi gevur bayrağı ezberlemeyiz.seni akıllı şey seni bayrak öğretiyo burda bayatladı bu espriler koçum

Veysel

26 Ekim 2020 Pazartesi 19:41

Hani milliyetçi görünüpte fransız marka arabalara binenler size sesleniyorum.Cıtroen,.Peugeot,Renoult,Dacia marka arabası olanlar yarın sabah benzin döküp yaksınlar o zaman.Yakamazlar sıkar biraz,yedek parçaya verdiğiniz para bile fransızlara gidiyor.

Gerçek

26 Ekim 2020 Pazartesi 19:07

Fransız mallarını almayın tamamda fransa yla ithalatı durdurmadan bu nasıl olacak fransa,ISRAIL,yunan pamuk dahil durdurun ithalati

haylaz

26 Ekim 2020 Pazartesi 19:04

ben başka yöne dikkat çekmek istiyorum. almayın denen malları birde onlara israil mallarını ekleyin ve avm lerde raflara lütfen bir bakın ne kalacak.. takkeyi önüne koyup düşünme zamanı. milli milli

Milliyetci

26 Ekim 2020 Pazartesi 18:36

Fransız malları ülkemize girmesin birde almayalım...

Kahrolsun Fransa

26 Ekim 2020 Pazartesi 18:01

Valla boykot edelim de Peugeot, Renault, Citroen, Dacia bunların yedek parçasını mecbur alacaz bu arada Tefal da onların daha neler var özellikle kozmetik valla bayanlar onlardan vazgeçmez

Cihan D

26 Ekim 2020 Pazartesi 17:37

fransa bayragi soldan saga: mavi-beyaz-kirmiziyakacak olanlar olur...

karakavaklı

26 Ekim 2020 Pazartesi 17:35

pejo yu reno yu citroeni ne yapalım. Sırma su içiyoruz. Sırma suyu Fransızlara sattılar. Onu ne yapalım.

rakım

26 Ekim 2020 Pazartesi 16:04

pejo var bende o nolcek? Gül lavanta işleri tamamen fransaya bağlı onlar nolcak? reno toros var köyde bi sürü. eşşeğe mi binecez neydelim?

wtf

26 Ekim 2020 Pazartesi 15:35

ya arabistan.? arabistan da türk mallarına karşı **** ambargo uyguluyor malları sokmuyor bekletiyor limanlarda telef ediyor.

Hurmet sanli

26 Ekim 2020 Pazartesi 15:28

İste yigit adam.Fransız gavuru paraya tapar.Almayacagız mallarını düşmanların.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR