16 Nisan 2024 Salı

SALDIRIYI KINADILAR

SALDIRIYI KINADILAR

Isparta

İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur ve 31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı’nın İyi Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Gökmen Gökmenoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı.

Milletvekili Aylin Cesur; ‘Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na atılan yumruk, demokrasimize atılmıştır!Demokrasi kansız, kavgasız işletilirse; halkın hür iradesine müdahale edilmiyorsa, demokrasidir. Bunu sağlayamayan iktidar, İKTİDAR değildir. Şehidimizin şehadetinde de, o yumrukta da ikitidarın sorumluluğu var’ dedi.

Gökmenoğlu ise;

“Aynı topraklarda yaşayan, aynı ideal için mücadele edenleri ayrıştırmanın,ötekileştirmenin, akıl dışı tahriklerin sonucu bu. Allah daha beterinden korusun. Şehidimizin Cenaze töreninin bu işe alet edilmesi çok daha acı. Sayın Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun derim. Bu millet bu devlet bunun altından nasıl kalkacak? Kamplaştırıcı, ötekileştirici, sert, endişe,korku pompalayan siyaset tarzını bırakın artık.Ülkeyi felakete sürüklüyorsunuz.

İşte Gergin siyasetin sonucu bu ivedi olarak ders çıkarılmalı, Hukuka Demokrasiye, saygı duyulmalıdır. Geçmiş olsun der Allah beterinden korusun diyerek herkesi sükunete davet eder.bir ve beraber olduğumuzu belirtirim.”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ayhan

22 Nisan 2019 Pazartesi 22:38

Dün pkk istedi diye andımızı yasaklayan, pkkya yardıma giden peşmerğeye devletin kasasından lahmacun ısmarlayan aponun mektubunu Diyarbakır meydanında okutan, haburda teröristleri davul zurnayla karşılayan grup bugün Şehit cenazesinde Kılıçtaroğluna saldırdı!" Rezilsiniz!!! Sorumlusuda Chplileri şehit cenazesine almayın diyen valilere talimat verendir.

ALKIŞLIYORUM

22 Nisan 2019 Pazartesi 17:59

Tebrik ediyorum Türkiyem bazı kanı bozuklar çıkıp iç savaş için kardeş kardeşi öldürsün diye hazırlık yapıyor. Önce pkk sonra fetö Türk Kürt düşmanlığı olmadı meshep sunni alevi oda olmadı siyasette pislik bulaştırma insanları kutuplaştırma tüh gene çıkmadı iç savaş. Ekonomi dipte Suriyelileri sefa sürsün TC vatandaşı mülteci muamelesi görsün EYT liler mücadele etsin bakan çıksın desin ki Suriyelileri para çok EYT ye yok yetim hakını savunan yok. Şehit hakkını savunan yok ayakta ALKIŞLIYORUM.

Yüce Hoca

22 Nisan 2019 Pazartesi 15:48

Ülkeyi savunma ve bütünleştirme konusunda Kılıçtar ve Akşener'e yüz üzerinden 100, Erdoğan'a sıfır , Bahceli'ye yıldızlı sıfır veriyorum .Karamolla'ya da onur belgesi yazıyorum.

star

22 Nisan 2019 Pazartesi 13:38

ıspartalı ya cevap.sende hiç utanma yok mu.şehit senin değil,82 milyon türk milletinin şehididir.daha şehitliğin ne olduğunu bilmiyorsun.şehidin senin şehidim benim şehidimi olmaz.yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.

Türkiye'nin Her Zamandan Daha Fazla Barışa İhtiyac

22 Nisan 2019 Pazartesi 13:36

Sivas'da Madımak Otel de Sanatcı'ları Yakan İşit'ci Zihniyet Dün Şehit Cenazesin'de Kılıçtaroğlu'na Saldırmış'tır. Bu Ülke Saray Entirkaları'yla Yönetilecek Kadar Küçük Deyildir. Bu Ülke Bahçeli'nin Ülke'yi Germe Kaprisiyle 12 Eylul Öncesi Gibi İnsanlar Bir Birini Öldürecek Kadar Cehil Hiç Deyildir. Ey Bu Ülke'yi Yönetenler Ülke'nin O Kadar Büyük Sorunları Var ki Bu Sorunları İvedilik le Bu Sorunları Cösün. Ülke'yi Germeyi Bırarkın İnsanları Barıştırmaya Ve Kucaklaştırmaya Bakın.

PİR

22 Nisan 2019 Pazartesi 13:28

ülkenin anası ağlıyor seviliyor pazar ekonomi tüccar ateş yeri sen kemal beye bir garip namus timsali adama saldırt dikkat dağıtmak için, yazıklar olsun diğer ürenler de arkadan vatanı kurtarsın kralın soytarıları sizden mi öğreneceğiz vatan sevgisini ananızı seven kadı anlat derdini kadıya size herşey müstehak Allah bildiği yapsın bu cahilliğe kapılan soytarı aklı evvel zerzevatı

Ayıp Be Ayıp

22 Nisan 2019 Pazartesi 12:55

Sivasta Madımak'ta Otel'de İnsan'ları yakan İşit Zihniyat'i Devlet Adam mı Olan Ana Muhalefetin Başkanı Kılıştaroğlu'na Dün Cami'de Şehit Cenaze Mamazın da Devletin Bekanlarının Gözü Önün'de İğrenç ce Saldırıl'dı Bu İğrenç Saldırganlık Türkiye'yi Düye de Küçük Düşürüyor Buna'da Hiç Bir Kimsenin Hakkı Yok.

SURİYELİ

22 Nisan 2019 Pazartesi 11:46

MARKSIN KÖPEKLERİ,katerinanın veletleri,amerikanın ****leri, stalinin torunları ŞEYTANIN eşekleri,şeytanın vekilliğini yapanlar.KAHPELER .5000 ÜLKÜCÜ ŞEHİDİN KANINA ELİ BULAŞMIŞ.ŞEREFSİZLER.15 TEMMUZ ALÇAKÇA KALKIŞMAYA KALKIŞAN inğiliz amerikan veletleri VE HAİNLERE ALKIŞ tutan köpekler.ASKERİME,POLİSİME EL UZATAN KAHPELER.KURŞUN SIKAN şerefsiz marksistler.VE bahsettiğim HAİNLERİ KINAMAYN ŞEREFSİZLERİN DİLİ ŞEYTAN DİLİDİR.

mahoni

22 Nisan 2019 Pazartesi 11:35

Yorumlara bakıyorum da yazılanlar her vatan evladı begenek yazılara iyi bakın beyenmeyen çok buda 15 temmuz sonrası aklıma geldi beyenmeyenler pkk ya sövülmesi ve ona destek olanlara sövulmesini beyenmiyorsanız bizim şehidimizin cenazesinde ne işiniz var barı susunda acımızı yaşayalım ramazanda oruç tutmayıp ramazan bayramında bayram edenler gibisiniz pkk ve onu destekleyenler vatan hainimi degilmi bu yazıya bile karşi cıkan hainler olacak bakalım haydı hdp ile iş tutan çakma milliyetciler halkc

Aklı beşer

22 Nisan 2019 Pazartesi 11:29

Ey utanmaz, iktidara laf atacağına önce bir aynaya baksanıza. Hdpkk yı desteklerken, askerlerimizi öldürtürken neden hiç düşünmediniz? Millet doldu sizin gibi hainlere artık, görsem yüzünüze tükürürüm, Sayın Gökmenoğlu mevzu dışı.

Kerimoğlu

22 Nisan 2019 Pazartesi 11:24

HDP yi destekle PKK lı cenazesine katıl sonrada Şehit Cenazesine katıl neresi mantıklı.

Alpago

22 Nisan 2019 Pazartesi 11:20

Aziz şehitlerimize kelle Apo itine sayın diyenlerin askerimizin başına çuval geçirenlerin sırf oy uğruna habur oslo dolmabahçe vs rezaletini bu ülkeye yaşatanların şehit babasına karektersiz diyenlerin şehit olan kardeşinin cenaze töreninde haklı olarak isyan eden yarbayın açıga alarak soruşturma başlatanların Mülki amirlere operasyon yapmayın diye talimat verenlerin hiç suçu yokmu?

dogrucu

22 Nisan 2019 Pazartesi 11:19

ıktıdar sözde çözüm surecınde hdplilerle el ele verdiğinde gelen şehit cenazelerınde nıye aynı tepkıyı vermedınız?

ahmet

22 Nisan 2019 Pazartesi 11:07

leş kargaları ortaya çıkmaya başladı seçim de önce pkk ya bir laf edemediniz çıkmışlar kemali savunuyorlar.hadi ordan.iyipartinin de ne olduğunu anladık

ali

22 Nisan 2019 Pazartesi 11:04

ne kadar hızlılar bunlar aman...pkk yı kınamayın siz aman....

Ispartali

22 Nisan 2019 Pazartesi 10:43

Küçük enişteyi parçalamışlar koyverin bakiyim küçük enişteyi yapanın ellerine sağlık ben o eli öperim hadi bakalım pkk liler avutsun sizi yürrrrruuuuu

star

22 Nisan 2019 Pazartesi 10:06

bu ne cahillik.1980 ve öncesini ne çabuk unuttuk.kardeşi kardeşe kırdırtmak mı istiyorsunuz.bunun tek sorumluları liyakatsiz,koltuk sevdalı siyasetçileridir.uyanık olalım provakasyonlara gelmeyelim.Şehit 82 milyonun şehididir.

Bülent

22 Nisan 2019 Pazartesi 09:19

Türkçe Düşünen Adam11 saat · Allah kimseyi oğullarının biri çürük biri bedelli olan adamı vatan sever milliyetçi diye alkışlayacak diğerinin gücü imkanı parası olduğu halde ne bedelli ne çürük aldırmayıp adam gibi askere gönderen Kemal Kılıçdaroğlu’nu vatan haini ilan edecek kadar alçaltmasın‼️

komando

22 Nisan 2019 Pazartesi 08:52

chp lilerin şehit cenazesinde ne işi var gitsinler yandaş larının yanına ihtifak yaparken düşünselerdi

Raşit

22 Nisan 2019 Pazartesi 07:48

Kavgacı zihniyet.. O yumruğun varlığını tartışmak yerine hdpkk vs. diyorsunuz. O adam kadar sizde suçlusunuz. Kavgacısınız çünkü; medeniyetsizsiniz..

efendi

22 Nisan 2019 Pazartesi 07:25

kemale sahip çıkalım

Insan

22 Nisan 2019 Pazartesi 05:57

Anlayamadığınız birşeyer VAR ey kınama yayınlayanlar. Aylin hanım neguzel ifade etmiş DEMOKRASİ KANSIZ KAVGASIZ OLMALI. DEMI. sizin Habur vs dedikleriniz tam bunun karşılığı olsa gerek.siz anladiniz NeOLCAK şimdi bu geride kalan masum canlar vicdanlar siz kinamayla bu cumhur kanamayı durdurmakla memur hangi yüzle oraya gidiyorsunuz sayenizde TEROR ARTIK DAGDA DEĞIL o kalp ve ciğer dedikleri yerde bu leke ömür boyu böyle vicdanlarda cvp arar.

Mahoni

22 Nisan 2019 Pazartesi 05:10

Demirtaş başkan apınun heykelinş dikecegiz diyecek chp ip saadet demirtaşa destek olacak sadece benim ülkemde olur pkk ya söv hdp ile iş tutsnlara destek ol yıkamadınız abd avrupa iran israil dışardan içerden feto pkk hdp chp ip saadet yıkamadınız bu devleti bilumum ihanete karşı koca devlet hala ayakta ise devletin eli yetmediğinde nacar kaldıgında (15 temmuz) bu millet canıyla eliyle yumruguyla DUR der diyecektir demiştir bu böyle biline aponun heykelini dikecez diyen demirtaş güzel öylemi a..

Kemal

22 Nisan 2019 Pazartesi 04:55

Şu anda ülkenin birleştirici gücü Kilicdaroglu'dur. Hedef yapılması bu yüzden. HDP'nin Erdoğan ve Bahçeli karşıtı olması, Kürt oylarının Akp'ye gitmemesi uzerine karşı taraf tehlikeli bir oyunla, güçlenen CHP ve liderine saldirmamalidir. Eski kanka HDP iken iyiydi de , kendilerini terk edince kötü oldu tabii.

Pkk ile iş tutan haindir

22 Nisan 2019 Pazartesi 04:35

Demece bak şehidin şehadetinde iktidarın sorumlulugu vardır peki hdp ile iş tutan kimdir hdp liler resmen diyırlar (Ahmet turk) kılıçtaroglu ile ittifakı görüştuk zeminini hazırladık diye sen bunu görmezssen pkk nın siyası kolunu hdp değilmi, tabi ya sizde ittifakın içindeydınız tabi sizin meral hanımda demirtaşa el salladı tabi Istanbul ortak adayınız demirtaşin siyasetını beyeniyordu unutmuşum korkunuz millet bizede tepki verir diyemi

Arslana et ata ot verecen

22 Nisan 2019 Pazartesi 04:28

Pkk ve onun siyadı kanadı ile iş tut meydan okur gıbı şehit cenazesıne katıl alkış beklemek sadece chp ye layıktır ya üç gun önce hdpliler bizim sayemizde kazandılar diyor demirtaşa chp liler ip li saadetli yetkili destek oluyor pkk nın şehit ettıgınde koş alkış bekle habura takılarak şimdiki ihanetnizi kapatsmazssınız düşmanımla iş tutan sonucuna katlanır ip liler lideriniz yurtta sulh cıhanda sulh diyerek radara yakalandı ben başbakan olacam diyerek 15 inden sonra herşey değişecek diyerek

Isparta lı

22 Nisan 2019 Pazartesi 03:59

Siz de hiç utanmayokmu CHP iyi parti sadet parti PKK destek çıkıyorsunuz hiç utanmadan şehiti mizin cenaze törenin katılıyor utanmaz kılıştar oğlu yumruk atanları kesin kendisi tutmuştur

Stockholm sendromu

22 Nisan 2019 Pazartesi 00:58

Kemal beyin Ailesi kureyşan peygamber sülalesi şehitler var yapmayın ayıptır günahtır benim salaklaştırılan halkım Habur mahkemelerini Oslo görüşmeleri ni kim yaptı kin ve nefret dili yanlış ayarını bozduğun kantar gün gelir herkesi tartar

Nasrettin

22 Nisan 2019 Pazartesi 00:25

Tam Nasrettin Hocalık. “Hırsızın hiç mi suçu yok?”

Osman

22 Nisan 2019 Pazartesi 00:22

Ben chp li olsam yani vekil vs. partimden herhangi biri kalkıp da hdp yi destekliyoruz ittifak yaptık falan dese o saniyede bitmiştir o partiyle işim. Ama siyaset iste şeytan suyu. Halk gerekeni yapıyor kusura bakmayın adamlar askerimizi vuran insanların siyasi zihniyetlerini beğeniyoruz diye bas bas bağırsınlar sonra kalkıp şehit cenazesine gelsinler. Dürüst siyasetçi olun düşüncelerinizin arkasında olun zira celisiyorsunuz. Tamamen objektif olarak söylüyorum A partisi veya B partisi...

IYI

21 Nisan 2019 Pazar 23:59

Kötü yorumlar yazanlar keske sizler iyi parti ve iyi partililer kdr şerefli ve vatansever olabilseniz

Ferdi

21 Nisan 2019 Pazar 23:45

Bu hareketi yapan vatan hainleri Ankara nın göbeğine kürdistan paçavra sı asanlara da saldırsın hadi bakalım

Halkin sesi

21 Nisan 2019 Pazar 23:34

Bos konusuyorsunuz. Sizler sevim boyunca 3-5 oy icin hdp ile birlik olun. Belediye meclislerine hdp lileri sokun. Sonda neymis planli bir organizasyon demeyle yetinin. Yok boyle dunya arkadas. Vatandas salakmi. Siz gecin bunlari. Ne ekersen onu bicersin.

Mehmet

21 Nisan 2019 Pazar 23:14

Kafalarına kuş gübresi düşse iktidarı şuçlar bunlar. Akıllarınca algı yapıyo adı iyi kendi kötü partili hemşerilerim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR