18 Nisan 2024 Perşembe

Sav'a 1 Milyon TL'lik alt yapı desteği

Sav'a 1 Milyon TL'lik alt yapı desteği

Isparta

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve beraberindeki Cumhur İttifakı Belediye Başkanları Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etmişlerdi. O ziyaretin ardından Belediye Başkanları ilçe ve beldelerine verilen destekleri tek tek açılıyor.

Ziyarete katılan Belediye Başkanlarından Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi,  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un müjdesini paylaştı.

Bakan Kurum'un talimatı ile beldeye alt yapıda kullanılmak üzere 1 Milyon TL'lik destek verildiğini söyledi. Başkan İpekçi; " Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'e çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

25 Ekim 2021 Pazartesi 12:22

Bakcaz görcez gari inşallah.

savlı

22 Ekim 2021 Cuma 16:56

kesin başkanın uydurmasıdır şimdiye kadar birsürü yerden para gelecek diyordu niye gelmediğini açıklasın ondan sonra çıkıp konuşsun

Semih Kaya

22 Ekim 2021 Cuma 11:53

İyi güzel hoş destekleriniz için Öncelik sav beldesinin asfalt sorununu çözün milletin arabası parçalanıyor yolun yol denilecek hali kalmadı yama yapmaktan.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR