19 Nisan 2024 Cuma

SDÜ HASTANESİNİN ARKA BAHÇESİNDEKİ AĞAÇLARIN KESİLMESİNE TEPKİ

SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin arka bahçesinde bulunan ağaçlar kesildi. Ağaçların kesilmesi tepkilere yol açtı.

Isparta

SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin arka bahçesinde bulunan ağaçlar kesildi. Ağaçların kesilmesi tepkilere yol açtı.

Hastanenin arka bahçesi bütün personelin dinlenme, mola ve istirahat için vakit geçirdiği yer olarak biliniyor. Yeni ek bina sebebi ile çınar ağacından minik bir ayva fidanına kadar hepsi kesildi.

Ağaçların kesildiği alana yeni bir ek bina yapılacağı öğrenilirken, hastalar ve çevrede bulunan vatandaşlar ise ağaçlar kesilmeden alınamazmıydı? diyerek tepki gösterdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

capulcular nerde

28 Ekim 2017 Cumartesi 14:55

gezi parkçıları vatan hainler çıkın hadı nerde yoklar onlar capulcu aman yayınla oldumu

GÜLDEN KILIÇDAROĞLU

26 Ekim 2017 Perşembe 14:44

HİÇM, DUYARLI KİMSE YOKTU BURADA BİR AGAÇ KIYIÖIDIR GİDİYOR TÜM ÜLKEDE ONDAN SONRA SEL GELDİ VS.GELİR KARDEŞİM DOĞANIN DENGESİNİ BOZUYORSUNUZ ISPARATAYA Bİ YANDA AGAÇ GÜL DİKİMİ BİR YANDA BÖYLE V,CDANSIZCA KESİMLER NE HAYVAN SEVİYOR NEDE DOĞA KOSKOCA ÜNİVERSİTEDE AGAÇ KESİLİYORSA EGTİM ŞART DESELER NE OLURKİ SONUÇ ORTADA.....GÜN GELİR DOĞA İNTİKAM ALIR.....YAZIKLAR OLSUN SESİZ KALANLARA......KESECEGİNİZE BUNLARI KÖKLERİYLE BAŞKA YERE AKTARIN ÇOKMU ZOR.....BİR ÜNİVERSİTEDE OLMASI İÇ SIZISI.....

dr

26 Ekim 2017 Perşembe 12:44

yazık

hemşire

26 Ekim 2017 Perşembe 12:43

umarım intikam almaz doga sizden.yine su basmaz,felaket olmaz.yazık siz entellektüel iderecilersiniz üstelik.nasıl kıydınız,nasıl seyirci kaldınız.kocaman ağaclara ve minicik bir bir fidana.****ar bizim molada gölgesinde sohbet ettiğimiz,hastane ortamından biraz olsun uzaklaştıgımız gölgemizdi.nefesimizdi:(çok yazık oldu.

KAYA

24 Ekim 2017 Salı 23:39

O Ağaclar kesilmeden önce Orman Mudurlugu onayi alınmıyor mu Kendi özel mülkünde bile olsa bu tür ağaçların kesimi izne tabiydi eskiden Meyve ağacı ise Tarim Il veya ilçe Mud.Orman agacı iseOrman Mudurlugu izni aranirdi. Ben hatırlarım bir ninekendi tarlasindaki bir tane mese agacini kesti dite 5 yil mshkemeye gidip gelmisti..Burada da eğer izin sözkonusu ise önce o izin verenlerden baslayacaksin hesap sormaya

eğrisi doğrusu

24 Ekim 2017 Salı 19:56

ilker ne iş yapar ?

Harfiyatcı Mustafa

24 Ekim 2017 Salı 18:12

Ya o ağaçları yerinden sökseydiniz diyorlar, zamanında çok söküldü dikildi,fakat tutmadı ne yazık ki. Şimdi bir kaç ağaç mecburen kesilmiş. Çünkü oraya hastanenin ek bina inşaatı yapılacak ve müteahhit hemen inşaata başlayacakmış. Konuyu detaylı araştırıp ,öyle bu haber yapılsa imiş daha açıklayıcı olurdu kanaatindeyim..

Sülo

24 Ekim 2017 Salı 16:36

Nüfus çoğalıyor.Yapı-konut,park ihtiyacı çok.Boş ve yeşillik alanları işgal eden,nüfus planlaması yapmayan ağaçların,çalıların,çimenlerin suçu çok.Padişahımızın fermanı.Tez kelleleri vurula!

Hasta Doktor

24 Ekim 2017 Salı 15:52

Kıyımda yine bir numara SDÜ tıp

TreeMan

24 Ekim 2017 Salı 15:45

Sebep? Yazık değil mi?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR