29 Mart 2024 Cuma

SDÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Işık "Yılın Genç Bilim İnsanı Ödülü" ne Layık Görüldü

SDÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Işık "Yılın Genç Bilim İnsanı Ödülü" ne Layık Görüldü

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Işık, “Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu Genç Bilim İnsanı Ödülü”ne layık görüldü.

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Işık, çocuk ve ergen ruh sağlığı alanında yaptığı çalışmalarla Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu anısına düzenlenen Ulusal Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Politikaları Çalıştayında, “Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu Genç Bilim İnsanı Ödülü” nü aldı.

Ödülü almanın gururu ve heyecanı içerisinde olduğunu belirten Doç. Dr. Ümit Işık, “Bu ödülü Göller yöresi bölgemiz, Isparta ve üniversitemiz adına almaktan onur duyuyorum. Bana bu süreçte desteklerini esirgemeyen üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar’a Başhekim Prof. Dr. Rasih Yazkan’a ve Çocuk ve Ergen Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanım Prof. Dr. Evrim Aktepe’ye teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı vatandaş

04 Haziran 2022 Cumartesi 15:49

biz oglumuzu ****ürmüştük 5 dakika bakmadan atipik otizm teşhisi koyup rapor vermek istedi kabul etmeyip antalyaya özel psikiyatr servisine gittik orada çocuğun birşeyi olmadığı söylendi oglumuz su anda 6 yasında ve ****et saglıklı eger bu hocaya uyup rapora onay verseydim cocugun gelecegi bitecekti bence hiçbir ödüle yada övgüye layık birisi değil....

Zafer

02 Mart 2021 Salı 08:14

Tebrikler Ümit Hocam. Başarılarınızın devmını diliyorum. Demek ki hala Ümit var.

Ömer

02 Mart 2021 Salı 01:14

Ümit hocam tebrikler

Veysel mert

01 Mart 2021 Pazartesi 20:43

Hocam insanlık ve bilgi olarak çok üst düzey bir insansınız Allah kolaylık versin basarılar

öğretmenim mutluyum

01 Mart 2021 Pazartesi 19:53

TEŞEKKÜRLER ÇOCUGUM YOLUNUZ AÇIK OLSUN AYDIN OLSUN.....ÜMİDİM GENÇLİKTEDİR MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Yazık

01 Mart 2021 Pazartesi 19:11

Bu bölümde yüzyüze görüşmeden kaçınan psikiyatristler var.Hastalarla göstermelik olarak görüntülü uzaktan görüşme yapıyorlar.Tıp Fakültesi dekanı bu duruma niçin duyarsız acaba?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR