19 Nisan 2024 Cuma

SDÜ'de öğretim görevlisi gözaltına alındı

SDÜ Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda görevli öğretim görevlisi, operasyon kapsamında gözaltına alındı

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda görevli öğretim görevlisi, Paralel Devlet Yapılanması (PDY) operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Uşak Cumhuriyet Savcılığı tarafından Isparta Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen yazı doğrultusunda, SDÜ Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda görevli öğretim görevlisi Muhammet B'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, yürütülen çalışmanın ardından Muhammet B'yi kent merkezindeki evinde gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen öğretim görevlisi, emniyetteki işlemlerinin ardından Uşak'a gönderildi.

Muhammet B'nin, Paralel Devlet Yapılanması kapsamında, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) eğitim faaliyetlerinde imamlık yaptığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kemal

19 Ekim 2015 Pazartesi 23:46

Dün FETÖ ile sevişenler şimdi pkk ile öpüşüyor ilginç.

deniz

16 Ekim 2015 Cuma 17:27

SDÜ de doğan görünümlü şahin çok. özgeçmişleri herşeyi anlatır.

hilal

15 Ekim 2015 Perşembe 13:40

Koskoca Türkiye devleti bile parellele mücadele ederken yeri geliyor eli kolu bağlanıyor.Rektör hocanın ne yapması lazım elini kılıcı alıp bütün parelelleri kılıçdan geçirmesini filanmı bekliyorsunuz.Yorum yaparken elinizi eğer varsa biraz vicdanınıza koyupda öyle yorum yapın...

vicdan

15 Ekim 2015 Perşembe 16:43

elinizi vicdanınıza koyun diyen arkadaşım elimiz vicdanımızda olduğundan yorum yapıyoruz açıp bir bak bakalım rektör hoca seçilmeden önce ne vaadler vermiş önce paralel yapıyı ünide bitiricez demiş ama şu bakıyoruz yeni gelen öğrencilerin gözlerini boyamaya çalışma çabasında biz rektörü bugün tanımıyoruz hem öğrencisiydik zamanında şimdi de öğretim görevlisiyiz sen yorum yaparken Türkiye devletini karıştırdığına göre seninde umudun kalmamış sdü de paralelin biteceğine.

yazık

15 Ekim 2015 Perşembe 11:09

Ya arkadaş bu rektör ne sevgi meraklısı çıktı ya yıllar önce dersini almıştım suratı sirke satardı öğrenciyi elinin tersiyle iterdi şimdi öğrenci yanlısı olmaya karar vermiş ancak eskiden tanıdığımdan bu yapmacık hareketler sana 5 beden fazla ilker hoca sen öğrencileri düşünüyorum deyip gösteriş yapacağına onlara kimlerin eğitim verdiğini araştır paralelcilerin eline kalmasın öğenciler ama sen sevdin böle poz vermeleri sahte gülümsemeleri paralelcileri barındırmaya devam edersin yazık.

Sdü

15 Ekim 2015 Perşembe 01:57

Sdü paralelin yuvası mı ya hani kovuyordu ama bırak kowmayı içinde barındırmış adamlar rektörlüğü kazandık diye neler yazmış yakalanan paralelci

sdü lü

15 Ekim 2015 Perşembe 11:02

İlker ÇARIÇININ KARDEŞİNİN DE YAKIN DOSTUYMUŞ KARDEŞ SDÜ PARALELCİ DEDİLER Bİ TANE BİLE BIRAKMICAZ DEDİLER AMA RESMEN BESLEMİŞLER DAHA BU BAŞLANGIÇ NİCELERİ VARDIR ELLERİNİN ALTINDA ONLARINDA ZAMANI GELİR.

burak

14 Ekim 2015 Çarşamba 22:52

FETÖ imam ve müezzinlerinden her dairede mevcut.kendilerini saklamaya çalışıpta,saklayamayanların 155 polis imdat benzeri bir fetö ihbar hattı kurulmalı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR