29 Mart 2024 Cuma

SDÜ'DE ÖĞRETİM ÜYESİ KORONAVİRÜSE YENİLDİ

SDÜ'DE ÖĞRETİM ÜYESİ KORONAVİRÜSE YENİLDİ

Isparta

Prof. Dr. Adem Efe koronavirüse yenik düştü

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Efe, yakalandığı koronavirüs hastalığına yenik düştü. Prof. Dr. Efe'nin cenazesi saat 14.30'da üniversite Doğu Yerleşkesi II. Kılıçarslan Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Hanife Sultan Mezarlığına defnedildi.

SDÜ TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Efe’nin vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Aramızdan ayrılışının derin üzüntüsünü duyduğumuz merhuma, Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abdullah Akarsu

23 Ekim 2020 Cuma 07:33

Rabbim Adem hocama rahmet eylesin mekânı Cennet-i alâ olsun inşallah...

Ispartalı

22 Ekim 2020 Perşembe 13:53

Allah mağrifet eylesin. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. İnnalillahi inna ileyhü raciun. Bizde bir gün ecel gelecek.Sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Mardinli

22 Ekim 2020 Perşembe 09:15

iyi bir müslüman idi.Allah rahmet eylesin.

Ispartalı

22 Ekim 2020 Perşembe 00:49

Allah rahmet eylesin. Samimi, mütevazı, ****retli ve inançlı bir hocamızdı. Rabbim mağ****t eylesin, mekanını cennet eylesin.

Vatandaş

22 Ekim 2020 Perşembe 00:17

Gözle görülmeyen bir vürus insanların hayatını kısacık bir süre içerisinde elinden alıp ****ürüyor .Hayat çok kısa malesef ve kimse farkında bile değil, ecel ne makam dinliyor,ne unvan ne de mevki.İbret almamız gerek, geride arkamızdan hayırlarla anacak insanlar bırakmamız gerek.Çünkü hepimiz kocam bir yalanız.Yalan dünyanın, yalan çocuklarıyız..... Merhuma Allahtan rahmet diliyorum.

Sedat

21 Ekim 2020 Çarşamba 23:54

Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Mekânı cennet olsun. Dostlarının başı sağolsun...

Muallim Osman

21 Ekim 2020 Çarşamba 22:56

İnna lillahi ve inna ileyhi raciunRabbim cc rahmet eylesin, cennetiyle ve cemaliyle müşerref olsun inşaAllah.Başta ailesi, yakın eş dost ve akrabalarına başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ederim.Cenazesi yarın 14.30 daÜni. camisinden sonra Halife Sultan Mezarlığından defnedelicektir.

Esnaf sakılıyor pozitifleri

21 Ekim 2020 Çarşamba 22:48

ISPARTA'DA ESNAFLAR VİRÜS OLDUĞUNU SAKLIYORLAR DÜKKANIMIZ KAPANACAK DİYE YA ÇOCUKLARI AÇIYOR DÜKKANI YA ELEMANLARI BU ÇOK YANLIŞ AYIP DEĞİL KORONA OLMAK SOSYAL SORUMLULUK POZİTİFSEN GÖRÜŞTÜĞÜN İNSANLARI UYAR MİLLETİN GÜNAHINA GİRMEYİN İNSANLAR ÖLÜYOR

Öğrencisi

20 Ekim 2020 Salı 22:01

Çok değerli bir hocaydı. Neşe dolu ve enerjikti. Fakültenin en başarılı hocalarındandı. Geride bir çok iz bıraktı . Allah rahmet eylesin , çok üzgünüm.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR