20 Nisan 2024 Cumartesi

SDÜ'NÜN ACI KAYBI

SDÜ'NÜN ACI KAYBI

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim üyesi Mustafa Türkmen vefat etti. Mustafa Türkmen'in acı kaybı SDÜ ailesini ve inşaat mühendislerinde üzüntüye neden oldu.

40 yılı aşkın sürede çok sayıda inşaat mühendisinin yetişmesine vesile olan Mustafa Türkmen'e Allah'tan rahmet dilerken, başta ailesi olmak üzere, SDÜ'ye, sevenlerine başsağlığı dileriz.

Cenazesi 29.06.2020 Pazartesi günü saat 11 de Ordu Fatsa dan kaldırılacaktır.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

muhendis

29 Haziran 2020 Pazartesi 22:15

Hocamızın bizde emeği çok Allah rahmet eylesin.

Alper

29 Haziran 2020 Pazartesi 22:15

Hocam nur içinde yat, mekanın cennet olsun, güzel insan. Önemli olan ünvanlar değil hoş bir seda bırakmak. Sen hep güzel anılacaksın hocam

Mehmet Alkan Solmaz

29 Haziran 2020 Pazartesi 14:43

Kendisi hocamızdı.Öğrenciyle ilişkisi mük****l olup mühendis olacak kişinin asgari bilgilere ulaşmadan mezun etmek istemezdi.Birçok yapıyı birlikte inceleme fırsatı buldum.Karar veriken yönetmelik ve vicdanına göre hareket ederdi.Usanmadan bilgiyi paylaşma yönünde iradesi vardı.Mühendislik ve mimarlık fakültesi derslerine girerdi.Belki 10.000 üzerinde mühendis-mimar öğrencisi olmuştur.Mekanın cennet olsun Hocam.

Senget

29 Haziran 2020 Pazartesi 13:42

Allah rahmet etsin tanımıyorum hocayı ama bu vesileyle Üniversite yönetimi bu dünyanın fani olduğunu yapılan haksızlıkların ebedi bir mekanda hesabının kitabının görüleceği falan gibi düşünceleri bir anlık akıllarına getirmişlerse de iç sesleri hemen bu vicdan kıpırtılarını bastırmış ve aynen haksızlıklara devam kararı aldırmıştır. Neyleyelim bu devran böyle, sevinin böyle de devam edecek gibi görünüyor.

Men Dakka Dukka

29 Haziran 2020 Pazartesi 13:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşallah. Kaliteli ve çok iyi bir insandı. Üzüldüm. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Eski mesai arkadaşım benim özleneceksin.

Eğirdir-li

29 Haziran 2020 Pazartesi 12:50

Muhterem hocamın vefatından dolayı çok üzgünüz. Rabbim cc rahmet eylesin, başta ailesi ve çocukları olmak üzere, yakın, dost ve akrabalarına sabr-ı cemil niyaz ederim, başımız sağ olsun mekanı Cennet olsun inşaALLAH.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR