24 Nisan 2024 Çarşamba

SEMA ÇALIŞKAN DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

SEMA ÇALIŞKAN DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Isparta

14-25 kasım tarihleri arasında Hindistan yeni delhide yapılan Büyük Bayanlar Dünya şampiyonasında Milli gururumuz Sema Çalışkan Dünya 3. Olarak ülkemize bronz madalya kazandırmıştır. 2020 Tokyo olimpiyat aday kadrosunda yer alan sporcumuz Sema Çalışkan “ Olimpiyatlara Boks branşında daha önce Bayan boksör olarak giden olmadı inşallah bir ilki başarıp Türk spor tarihine ismimi kazımak istiyorum. Bana dua eden yardımcı olan herkesten Allah razı olsun “ dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Esnaf

04 Aralık 2018 Salı 22:30

Destek destek destek.

emin emin

04 Aralık 2018 Salı 17:54

Boks sporuna devletin daha çok destek olması lazım mesela böyle başarılı olacak sporculara rahat gecinebilecekleri miktarda maaş bağlaması lazım devletin ancak ozaman başarı ve altın madalyalar gelir yoksa yetenekli gençlerimiz kaybolur gider

tevfık

04 Aralık 2018 Salı 17:47

Sema basarılarının devamını dılıyorum. Burada basarının arkayuzunde olan atrenoru Melıhsah hocayıda unutmamak lazım. bu odulu emegının karsılıgı olarak goruyorum.ve sız antrenorlere devletımız ımkan verse ne semaların cıkacaagından suphem yoktur.

Zafer Diken

04 Aralık 2018 Salı 15:52

Hiçbir başarı elde edemeyen futbol kulübüne imkanlar seferber ediliyor ama Türkiyeyi dünyada temsil eden bu kıza hiçbir destek sağlanmıyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR