19 Nisan 2024 Cuma

SENİRKENT’TE HİZMET RÜZGARI

SENİRKENT’TE HİZMET RÜZGARI

Isparta

Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, ilçede hizmet rüzgarı başlattı. Başkan Heybeli, göreve geldiği 2 aydan bu yana yerinde oturmuyor. Gece gündüz daha iyi bir Senirkent için çalışmalara hızlı başladı. Ramazan Bayramı öncesinde bütün mezarlıklar temizlendi. İlçede genel olarak temizlik çalışması ve bozuk olan yollarda asfalt yama çalışmaları yapıldı. İlk defa Senirkent Belediyesi tarafından bu yıl halk yemeği düzenlendi. İlçe hastanesine Başkan Heybeli’nin girişimleriyle yeni ambulans gönderildi. Senirkent’in tarla ve ova yolları tesviye ve düzeltme çalışmaları ile Senirkent Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkıları ile Yaşlı Bakımevi ve Huzurevi inşaatının 4. katının betonu atıldı. Atatürk Bulvarında ve parklarda temizlik ve çiçeklendirme çalışması yapıldı. Başkan Heybeli, çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

İLK KEZ BAYRAMLAŞMA PARKTA YAPILDI

Bu yıl bayramlaşma Senirkent Belediyesi tarafından meydanda bulunan parkta gerçekleşti. Bayramlaşma eskiden belediye binasında oluyordu. Başkan Heybeli bu geleneği de değiştirerek meydanda bayramlaşma yaptı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ezber bozuldu!

06 Haziran 2019 Perşembe 22:18

bazı yorumcular yapılan hizmetleri, belediyenin zaten yapması gereken işler olarak değerlendiriyor , bu doğru! ama; memleket o kadar emsiz bir yönetimden çıkıp el değiştirdi ki! normal olan hizmetler bile anormal minnettarlık uyandırıyor bizlerde, hani derler ya '' a gahberif karnında ot mu var,,diye malesef öyleydi! pislik,aymazlık,boşvermişlik parçadan aktı başkanımı tebrik ediyorum heyecanlı adam, hizmet etme şevki pozitif enerji veriyor inanıyorum ki memleketin 5 yılı çok verimli geçecek.

Memi

06 Haziran 2019 Perşembe 17:07

Yollar pislik içinde hayvan pisliği orman müdürlüğü önündeki cadde full hayvan pisliği

Sengetlinin hası

06 Haziran 2019 Perşembe 15:15

Ya arkadaş bunlar belediyelerin asli görevleridir zaten. Önemli olan sıradışı, akla gelmeyen,dışarıdan nüfus çekip ilçe ekonomisini canlandıracak projelerdir. Bi eskişehir olabiliriz demiyorum, ama ilçeye çok güzel şeyler kazandırıp ekonomisini canlnadırabilirler. Yok sokak taşı boyanmış,yok mezarlık temizlenmiş,yok parke taşı döşenmiş... BUNLARI YAPMASI LAZIM ZATEN. BUNLARLA REKLAM YAPILMAZ. MHP BELEDİYESİNİN ALMIŞ OLDUĞU 30 TANE İŞÇİ VAR ZATEN,BUNLAR NAPCAK ORDA ZATEN, bu işleri!!!

Mehmet

06 Haziran 2019 Perşembe 10:30

Uluborlu kına yaksın . Yurt binasının önünü kazsın. Var olanı bozsun.

Senget sever...

06 Haziran 2019 Perşembe 01:12

Sadece kendinden olana değil, tüm Senirkentlilere hizmet eden bir belediyecilik budur işte. Tam da söz verildiği gibi. Helal olsun başkanım. Aldığın oylar helal olsun.

Bay Sengetli

06 Haziran 2019 Perşembe 01:00

Çok basit işleri abartın bakalım huzur evi inşaatı zaten seçimlere ramak kala erol başkan ile başlatılmıştı gerisi olması gereken şeyler zaten...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR