25 Nisan 2024 Perşembe

SIKIŞAN KENT MERKEZİ DIŞARI ÇIKARILACAK

SIKIŞAN KENT MERKEZİ DIŞARI ÇIKARILACAK

Isparta

Şeref Korkmaz, “Sıkışan kent merkezini dışarı çıkarmak için çok güzel bir proje. İmar planlarını yaparken şehirciliği düşünmemiz lazım. Merkez Isparta, şehirciliğin tasarlandığı bir proje” dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, şu açıklamayı yaptı:

HERKESİ MEMNUN EDEN BİR ÇALIŞMA

 Bu çalışma için Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Şehir merkezimiz sıkışmış durumda. Burada daha önce bir imar planı yapılmıştı. Bu plana Milli Eğitim ve vatandaşlarca itiraz gelmişti. Şimdi herkesi memnun eden bir çalışma yapıldı. İnşallah devamı gelir. İnşaat Mühendisleri Odası olarak burada üzerinde durduğumuz konu binaların sağlamlığı, zeminin sağlamlığı. Kent merkezinde bir sıkışıklık var. Çözüm kentsel dönüşümde. Kentsel dönüşümün bir tık daha üste çıkması gerektiğini düşünüyoruz.

KENT MERKEZİ ARTIK SIKIŞTI

Merkez Isparta, Belediye binasından tutun, sosyal donatı alanları, kamu alanları, vatandaş alanları hepsi birbirinden değerli. Çok fazla bir itiraz yok. Daha önce halkın itirazları vardı. Bu itirazlar ortadan kaldırıldı. Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ederiz. İnşaat Mühendisleri Odası olarak çalışmalardan memnunuz. Teşekkür ediyoruz. Olması gereken bir proje. Sıkışan kent merkezini dışarı çıkarmak için çok güzel bir proje. İmar planlarını yaparken şehirciliği düşünmemiz lazım. Yolları ile yeşil alanları ile sosyal donatı alanları ile Merkez Isparta Projesi değerli bir proje.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Evlat

28 Eylül 2020 Pazartesi 13:55

Başkan böyle devam edersen sanacak deve kesecekler haberin olsun

Yazıklar olsun

28 Eylül 2020 Pazartesi 11:48

Bu projeyi çizen her türlü çalışmasını yapan Yusuf Ziya günaydındır. Azıcık insan olun birazcık adam olun da adama bi teşekkür edim. Sanki kendiniz yapmış gibi caka satmayın.

Sbt

28 Eylül 2020 Pazartesi 11:47

Hangi halkın itirazı yok anlamadım? Bize soran olmadı... Oyu da sorduklarınızdan isteyiniz bir sonraki seçime! Kim bilir nerede yapılıyor proje de kimin cebi dolup taşacak?

sengetli

28 Eylül 2020 Pazartesi 08:49

bu arkadaşda kim ya.yenileyin çıkmaya başladı.sen böle konuşacana.desene noldu önceki vaatler.ıtkm yeni teerminal noldu metro.tren istasyonundan organizeye gidecekti ya.noldu.hani esamesi bile yok.

SEÇİL

28 Eylül 2020 Pazartesi 08:41

hani metro sözü verenler nerede,halen daha tebrikleri mi kabul ediyor acaba?tutamayacağın sözleri verme bundan sonra,

Xxx

27 Eylül 2020 Pazar 22:22

Ali köyü tarafından kim ne kadar tarla kapattı?

Ebru

27 Eylül 2020 Pazar 21:37

Bu Isparta'dan bir cacık olmaz.Hani Belediye Seçimi zamanı tranvay,metro sözünüz vardı.Ne oldu bu vaatler.Şu yola sığmaz devasa halk otobüslerini kaldırıp dolmuşçuluğu faaliyete geçirin bakalım kimlerin rantı kesilecek.Kimlerden ses daha çok yükselecek.

Suat kolundaki

27 Eylül 2020 Pazar 19:05

Rantını kim yiyecek?

Uyar

27 Eylül 2020 Pazar 18:59

Proje uyar

Han

27 Eylül 2020 Pazar 17:44

Yıl 2008 halk eğitim merkezi önünde telefonla konusan birinin söylediklerine sahit oldum.Sanirim karşı taraf soruyor neredesin diye carsiya yakındayım diye.Ispartali kendi kabuğunu kıramaz

CAN AZERBAYCAN

27 Eylül 2020 Pazar 17:35

CAN AZERBAYCAN AZERBAYCAN BAYRAĞINI KARABAĞA ASACAĞIZ

MÏLLİYETÇİ ISPARTALI

27 Eylül 2020 Pazar 16:57

Bu arkadaş belediyede çalışırken rüşvetden memurluktan atılmamıştı? Vay be oda başkanı bile olmuş, Isparta için hükümler verebiliyor.

umutsuz

27 Eylül 2020 Pazar 16:43

önce yeni otogar alanındaki işgal edilen toprakların hesabını verin sonra bir başkasını işgal edersiniz. imara acılmaları artırıp dikey yapılaşmadan yatay yapıya geçilmesi sağlanmalı ferah bahçeli yapılaşma olmalı. çarpık kentleşmeye hayır!.

Davut d

27 Eylül 2020 Pazar 16:00

Acın imara komple antalya gibi ev fiyatları yarıya düşsün ,birdefada halkı düşünün tarım arazisi demesin kimse görüyoruz ne kadarı ekip dikiliyor acın imara bozanönü küçük hacılar büyük hacılar ,bak öyle bir atılım yaparki ısparta atabeyde bile metre metrehobi bahcesi diye parcalanıyor .

Bilen kişi

27 Eylül 2020 Pazar 15:53

Bu proje herkese UYAR...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR