19 Nisan 2024 Cuma

SİYASET ASFALTI DEĞİL KALICI ASFALT

SİYASET ASFALTI DEĞİL KALICI ASFALT

Isparta

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünün ortaklaşa sürdürdüğü altyapı ve asfalt çalışmaları Hızırbey Mahallesinde devam ediyor. Mahallenin en eski yerleşim yerlerinden birisi olan bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bu mahallemizin tamamını bitiriyoruz. Altyapı hazırlıklarını çok önceden başlatmıştık. Burada bin metrenin üzerinde içme suyu hattı döşendi. 100’e yakın evimizin pis su bağlantıları değiştirildi” dedi.

Hızırbey Mahallesinin eski yerleşim bölgesinin sorunlu bir bölge olduğunu ancak kendilerinin altyapıya büyük önem verdikleri için bu çalışmaları da tamamladıklarını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Bu bölgemizin yorgun asfaltını kaldırdıktan sonra altyapı sorunlarını giderdik. İyi bir ekiple altyapı çalışmalarını tamamladık. Bir yandan da Mehmet Tönge Mahallemizde çalışıyoruz. Bundan öncede yine Çünür Yenişehir’de çalışılıyordu. Birkaç koldan suyun akışı gibi çalışıyoruz. Hızırbey Mahallemizin 30 sokağını bitiriyoruz. Bu eski yerleşim bölgesi de tabiri caizse ayna gibi ortaya çıkıyor. Bölgede su birikintileri olduğu yönünde şikayetler oluyordu. Bu çalışmayla bunlar da giderilmiş oldu. Yeni bir kod ve yeni bir meyille asfaltımızı döküyoruz. Hızırbey Mahallesi sakinlerimiz bu sorunların gittiğini görecekler. En küçük, en ücra sokakları dahi yeniliyoruz. Yenilenmiş bir Hızırbey ortaya çıkmıştır. Altyapıda özel malzemeler kullanıldı. Altyapımız torunlarımıza da yetecek şekilde yapıldı. Isparta’ya altyapı bakımından yeni bir mahalle daha doğdu. Her yapılan çalışmaları yerinde kontrol ediyorum. Altyapısında da kontrol etmiştim, bugün de asfaltını kontrol ediyoruz. Kalitemiz zirvede. Burayı yapıverelim, bitiriverelim anlayışıyla değil, her şeyi en iyi şekilde yapıyoruz. Bu siyaset asfaltı değil, kalıcı asfalt. Ebedi olarak da Isparta halkı bunu kullanacak. Hızırbey Mahallesi sakinlerimize ve Isparta’mıza bu hizmet hayırlı olsun temennilerinde bulunuyorum”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kuleönü Sakini

21 Kasım 2018 Çarşamba 15:52

Sayın başkanım kardeş belde olarak Kuleönü Kasabası yollarınıda asfaltarsanız çok iyi olur özellikle kenar mahallelerini

içinizden biri

21 Kasım 2018 Çarşamba 13:43

ya showmen seçim asfaltı değilse niye reklam yapıyorsun İNŞALLAH kaybedersin vefasız sana oy moy yok

Müzmin

21 Kasım 2018 Çarşamba 12:37

40 yıl dayanacak asfalt yapıyoruz deniyordu. Hacılar çeşmesi ile camlı camii arası 4 yılda eskisinden berbat oldu...

Şehir

21 Kasım 2018 Çarşamba 09:44

Son çırpınışlar...

adil

21 Kasım 2018 Çarşamba 09:37

allahtan kalıcı asfalt nasıl asfalt atıyolar belli değil. yeni atılan asfalt dalgalı kısa sürede deforme oluyu

bilir kişi

21 Kasım 2018 Çarşamba 08:30

kalıcı mı asfalt :D dede yeme vatandaşı artık sen yapacaksın kalıcı asfaltı 2 ay sonra doğal gaz için kazılacak yarısı delik deşik olacak. su için kazılacak yarısı gidecek eee kalan yerleri de göçük oluşacak hobaaa kalıcı asfalt sadece haber sitelerinde BAŞKAN DEDE ÇALIŞIYOR OLACAK ahhh ulen ahhhh :D sabah sabah iyi oldu güldük eğlendik :D

Ali

21 Kasım 2018 Çarşamba 05:07

Kalıcı mı yapanlara sor kaçtın dayanır diye otopsrklardaki gibi olmasın her tarafı bozuk valiliğin arkasındaki otoparkı denetle ne hale gelmiş

Halk

21 Kasım 2018 Çarşamba 01:21

Naşide halil gelendost okulunun alt sokağı harabe bir asfalt var yapılacaksa burayı yap başkan

Mert

20 Kasım 2018 Salı 22:14

Bütün yorumları okuyunca Herkes YZG'dan asfalt istiyor! Buda YZG'ın şehri baştan aşağı her yeri elden geçirme ****ret ve azminden kaynaklanıyor! Hemde belediyenin araç , gereç ve belediyenin kendi imkanlarıyla! Sehr gut; bu sene izine geldim çoook beğendim Ispartayı . Harika yapmış sizin başkan Ispartayı. Pekiyi her şey çok güzel, otoparklarınıza , çevre düzenine, çiçeklere, yürüyüş parkur ve bisiklet yollarınız bir harika olmuş avrupa şehri gibi, alles sehr gut!

Milli sermaye'nin muhafazası için;

20 Kasım 2018 Salı 22:03

Bunları yapmak belediyenin asli görevleri, fakat genelde belediye başkanları yeni yerleşim yerleri haricinde pek alt yapıyla ilgilenmek istemezler, hatta bu hizmetleri asli görev olarak belediyenin kendi imkanlarıyla yapmak şöyle durzun, belediyenin bütün araç ve gereçlerini satarak çöp toplamana işini bile yandaş firmalara fahiş fiyata ihale edip milli sermayeyi har vurup harman savuranları görünce, YZG'ın yaptığı hizmetler ve milli sermayenin korunması konusunun önemini anladık!

Ziya

20 Kasım 2018 Salı 21:25

232. Caddede bir tane rögar YOK! Yağmur yağdığı zaman göl oluyor!! Balık tutmaya bekleriz!

Fatihli

20 Kasım 2018 Salı 20:41

Neyin hizmetini veriyor acaba? Fatih mahallesi 4519 sokak sözde 2015 asfalt programına alındı 2018 bitti hala yapılacak.

Ispartalı

20 Kasım 2018 Salı 19:22

Belediyenin asıl görevlerinden biri bu değilmi zaten. Bu neyin reklamı seçim öncesi. Belediyenin görevi vatandaşa lütfetmişte yapmış sanki. Ayrıca otogar-emniyet önündeki köstebek yuvaları nedir? SEÇİM ÖNCESİ SİYASİ ÇALIŞMA GÖSTERİSİ HABERİ BENCE

T.C Isparta

20 Kasım 2018 Salı 19:21

Eğer başdeğirmen çıkarsa oylar ona. Yoksa yine sana mecburen başkanım. Diğerleri samna rakip olamaz zaten bunu hepimiz biliyoruz

uzucu

20 Kasım 2018 Salı 19:17

Baskan dunyanin en yavas calisan belediye baskani. Bi insan secim yaklasirken bile mi calismaz ya

müşteri

20 Kasım 2018 Salı 19:07

asfalt yerine fiber olmayan mahallelere fiber altyapı çekilsin

Spartans

20 Kasım 2018 Salı 18:04

Bırakın artık gider ayak tüm parayı bitirme derdinemi düştünüz anlamadım.

hd

20 Kasım 2018 Salı 17:59

Çalışma var ama sonuç çok başarılı değil, dökülen asfaltların eğimleri yanlış, yağmur suyu için konulan ızgaralar hatalı...bir gün yağmur yağarken yolda yürüyün ve suyun akışına asfalta ızgaraları şöyle bir bakın. Fikir iyi işleyiş kötü.

demi

20 Kasım 2018 Salı 17:39

başkanlık yeter birde vekil olsanız şu antalya yolu 100 km asfalt yüzü görse kaza olmasa

İSYANKAR

20 Kasım 2018 Salı 17:02

Modernevler mahallesi osmanlı camii civarında yollarda su birikmekte, yağmurda sokaklar 15 cm su ile dolmakta ve yayalar geçememektedir, yetkililere yıllardır bilgi verilmesine rağmen, ilk fırsatta oradayız denilen hizmet, 10 yıldır gelmemektedir.

anadolulu

20 Kasım 2018 Salı 16:43

Kabacalıyım başkan bize söz verdi Anadolu çevre yolu altı 142.caddeyi sıcak asfaltlıyacaktı.Bekliyoruz.

mahalle Sakini

20 Kasım 2018 Salı 16:41

başkan yazın sanai yolu yapılınca Anadolu Çevre yolu UPS kargonun bulunduğu arka yolu yapacakları sözünü verdi.Biz hala başkana göveniyoruz sıcak asfalt istiyoruz.

HA GAYRET

20 Kasım 2018 Salı 16:40

ÇAMUR ATA ATA KENDİNİZİ BATIRIYORSUNUZ.SANKİ BALAMAN DÖNEMİNDE ASFALT GÖRDÜNÜZDE ÜÇ BEŞ ELİ BOŞ HER GÜN İŞİNİZ B..K ATMAK BAŞKA İŞİNİZ YOK..BALAMAN NE GÜZEL DÜKKANLARINIZIN ÖNÜNE KAMYON KAMYON ÇAKIL DÖKÜYORDU SİZE ÖYLESİ LAZIM..BAŞKANIM SEN BAKMA BUNLARA MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR..İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR..BAŞARILARIN DAİM OLSUN İNŞALLAH..

modern

20 Kasım 2018 Salı 16:05

birde modernevlere baksanız çok iyi olacak heryer köstebek yuvası gibi kalıcı asfaltı birde biz görsek iyi olacak

Spartans

20 Kasım 2018 Salı 15:36

20 yıl diye döktüğünüz asfaltlarıda gördük. Böyle reklamla yediremezsiniz. Rot balanscı akrabanız var galiba !

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR