19 Nisan 2024 Cuma

SON GELEN İSTİHBARATA GÖRE ISPARTA MHP'YE Mİ BIRAKILMIŞ

SON GELEN İSTİHBARATA GÖRE ISPARTA MHP'YE Mİ BIRAKILMIŞ

Isparta

Hürriyet Gazetesi Yazası Abdulkadir Selvi, yine Isparta'yı kaleme aldı. Selvi'nin yazısına göre, Isparta MHP'ye bırakıldı.

İŞTE O YAZI

‘BİNALİ Yıldırım’ın adaylığı konusunda birkaç pürüz vardı, gideriliyor. Arjantin dönüşü İstanbul adaylığı açıklanacak.’

Bu sözler AK Parti’nin etkili bir yöneticisine ait. Yerel seçimlerde Meclis Başkanı Binali Yıldırım’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olup olmayacağı önemli bir konu olduğu için en sonda vereceğim bilgiyi en başta paylaşayım istedim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Latin Amerika gezisi dönüşünde 21 ilin belediye başkan adayı açıklanacak. Erdoğan, “MHP ile karşılıklı jestler olacak” dediği için bu sayı değişecek.

İttifak görüşmelerinden de farklı bilgiler geliyor. Son gelen istihbarata göre Osmaniye, Isparta ve Manisa MHP’ye bırakılmış ancak Mersin ve Adana henüz netleşmemiş. Ama dün itibarıyla bir de Hatay’ın durumu gündeme geldi. AK Parti Hatay’da yeni bir isim olarak il başkanı İbrahim Güler’i aday gösterdi. İttifak görüşmelerini yürüten Mehmet Özhaseki ile Sadir Durmaz’ın Hatay’ı da gündeme almaları yönünde talepler var. AK Partililer, Hatay’da seçimlere cumhur ittifakı olarak girilirse kazanacakları görüşündeler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

02 Aralık 2018 Pazar 22:25

Bu saatten sonra ıspartada ak parti bitmiştir. oy verenler iyice düşünün parti başkan adayı bile çıkaramıyor yazık yazıkk

gülerim

29 Kasım 2018 Perşembe 10:57

benim olanı bana kim bırakıyo ya. ısparta osmaniye zaten mhp nin yine mhp de kalacak

vekil

29 Kasım 2018 Perşembe 10:54

ak partili olduğunu söyleyen bazı yorumcular eğer ittifak olursa günaydın a oy vereceğine daha adı bile belli olmayan iyi parti adayına oy vereceklerini söylüyorlar. bu mudur ak parti ve reis sevginiz? iyi partinin kimlerden oy aldığı belli. iyi parti vekilinin ısparta için ne yaptığı meçhul adını duyan var mı? oy vereceğiz dediğiniz iyi partili başkanın da ısparta için ne yapacağı meçhul. ama ben yine de zillet ittifakına oy vereceğim diyorsan sen bilirsin!

Hayri

29 Kasım 2018 Perşembe 01:17

Burda yok mhp ye oy atmam diyenlerin hepsi tıpış tıpış atacak oyunu Y.Z.G’ye. Seçimden önce car car bağırırlar ama sandık başına gelince balık hafızası devreye girer ve ampüle basarlar...

Mehmet

29 Kasım 2018 Perşembe 01:00

bende istanbulda yaşayan bir mho li ıspartalı olarak istanbulda ananızınkini alacaksınız benden diyorum. öyle başa böyle tarak. ittifakla 3 vekil çıkarırken iyiydi

ahmet

28 Kasım 2018 Çarşamba 22:16

demedi demeyin üç büyük şehir adana mersin balıkesir kazık yiyen şekerci ve fıncıkcı illeri MİLLET ittifakı adayları alır. ha Ispartamı zaten 2002 den beri demirelin memleketi ve erkan mumcunun ayrılmasından dolayı dış kapının dış mandalı olarak görüldüğünden millet ittifakı adayı kesin

Vız vız

28 Kasım 2018 Çarşamba 20:06

Dağılın renk yapmayın... Gidin Isparta Caz Severler Derneğini Kurun. Orda caz yapın... Reis ne derse O.....

Medine

28 Kasım 2018 Çarşamba 19:01

Mhp istemiyoruz

Mhp'ye OY YOK

28 Kasım 2018 Çarşamba 17:05

Başkansız üyesiz kalsam da garipPut severe gardaş olamam varıpProje adıyla tezgahı kurupKul hakkı yiyene gardaş mı deyim?Boyu uzun ama aklı güdüğeSaat kulesine, heykel düdüğe15 Temmuz'da görmediği hödüğeRengi belirsize gardaş mı deyim?

abç

28 Kasım 2018 Çarşamba 16:45

beyler siz neyin peşindesiniz bir fedakarlık yapılıyorsa karşılığı mutlaka olmalı isparta osmaniye manisa adana ve mersin belediyelerinin bütçeleri ne kadar; istanbul,ankara ve izmir belediyelerinin bütçeleri ne kadar biraz mantıklı olunmalı.eğer chp nin eline geçerse siz düşünün.

can

28 Kasım 2018 Çarşamba 15:16

yzg güle güle inşaallah.

Vatansever

28 Kasım 2018 Çarşamba 14:55

Ömer rumuzluya cvp; yzg kriz olduğunu söylüyor diye desteklemiyeceksin öyle mi? Kafanı kuma gömmeye devam et sen . İlla yalan söylesin diyorsun yani, kriz var sizin onayınıza bakmaz cart diye deler geçer , cart deyince yandım anam demeye vaktin kalmaz.

BİR DOST

28 Kasım 2018 Çarşamba 14:40

AKP liler belediye hayali kuruyordu.oldu mu şimdi bu.akp kodomanları bu işten memnun değil.

ıspartalı ak

28 Kasım 2018 Çarşamba 14:04

yzg beyfendi kendi mhp tabanında desteği yokki ak parti tabanında desteği olsun. iyi, parti kazanır böyle bir durumda.

seçen

28 Kasım 2018 Çarşamba 13:32

iyi parti adayına hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Ömer

28 Kasım 2018 Çarşamba 13:25

Yzg beyefendi, kendi mhp li belediye hizmetlerini dün yerel basına anlatırken, Türkiyede ekonomik kriz var diyor. Bizde , her fırsatta hükümeti eleştiren bu başkanı,ortak aday olarak görecegiz öylemi.

Mhpsiz

28 Kasım 2018 Çarşamba 13:11

MHP ye oy vermem ama Yusuf Ziya olcagı için verecektim ama hem ak hem MHP ittifakına asla vermem Isparta zaten MHP nin Yusuf Ziya alır ama ak desteği olan yerde Benin ve benim gibi çoğu vatandaşın desteği olmaz

Gülcü

28 Kasım 2018 Çarşamba 12:57

İpe hayırlı olsun mu demek istiyorlar

Ertuğrul

28 Kasım 2018 Çarşamba 12:49

Bu sayılan illerin mevcut belediye başkanları hangi partiden...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR