24 Nisan 2024 Çarşamba

SORUNLAR MECLİS GÜNDEMİNE TAŞINACAK

SORUNLAR MECLİS GÜNDEMİNE TAŞINACAK

Isparta

İYİ Parti İl Genel Meclis 1.sıra Adayı, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Genel Sekreteri Sinan Aydın 31 Mart Yerel seçimleriyle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İl Genel Meclisi İYİ Parti 1. Sıra adayı Sinan Aydın’a toplumun büyük bölümünden teveccüh geliyor. İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’da İl Genel Meclisi üyelerine destek için sahadaki çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında Milletvekili Aylin Cesur, İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez ilçe Başkan Hasan Büyükçam ve Parti Yöneticileri adaylarına destek amaçlı Kuleönü Kasabasını ziyaret ettiler. Kuleön’ünde hem belde Belediye Başkan Adayı Veli Aydınlı’ya hemde İl Genel Meclis Üyesi adaylarına destek isteyen İYİ Parti heyeti halkı ve esnafı da tek tek ziyaret ettiler.

Ziyaretlerle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Sinan Aydın: “Yapılan ziyaretlerde halkın vekilimize ve bizlere büyük teveccüh gösterdiği gördük. Halkımızla birlikte karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Kasabanın eksikliklerini gidermek ve ihtiyaçlarını karşılamak için bizlere ulaştırılan sıkıntıları not edindik. Nasip olur göreve geldiğimizde de aktarılan tüm konuları meclis gündemine taşıyacağız. Sorunların çözümü hususunda bize destek verecek olan vekilimiz Aylin Cesur’da halkımıza söz vererek kasabamızdan ayrıldık.” Dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

20 Mart 2019 Çarşamba 13:36

İyi parti il genel ve belediye meclis yanlış aday liste sonrası ve zayıf il teşkilatı ile bitti. Kendi oyunu bile alamaz. Aylin cesur bir daha buradan vekil olamaz.

muzaffer kiriş

20 Mart 2019 Çarşamba 12:17

görev adamı ekibine destek olan üyesinin her işine koşturan esnafın gönlünü kazanmış genç pirıl pırıl delikanlı sinan aydın

mustafa türe

20 Mart 2019 Çarşamba 12:04

ortak aklın adresi Sinan Aydın

murat başpınar

20 Mart 2019 Çarşamba 12:04

sinan aydın a laf söylemek için onu tanımak lazım kimin işi düştüyse yapmaya çalışmıştır.biz oda üyesi olarak onun gibi genel sekreterle çalışmaktan onur duyuyoruz.

ahmet altıntürk

20 Mart 2019 Çarşamba 10:36

gerçekten Sinan AYDIN hakkında olumsuz yazılanlara üzülüyorum ya tanımıyorsunuz yada yazmak için mi yazıyorsunuz

bakkal amca

20 Mart 2019 Çarşamba 10:30

adam gibi adam sinan aydın meyve veren ağaç taşlanır

Mehmet büyük

20 Mart 2019 Çarşamba 08:10

Babacı değil babbacı.!! Sen daha yazmayı bilmiyorsun bu ısparta senin yorumundan ne beklesin. Sen daha bir soyisim yazmasını bilmezken başkasından ne beklersin. Adam gibi adam sinan aydın

İyi

20 Mart 2019 Çarşamba 08:04

Şu partinin düştüğü durum

Şehir hastanesi mağdurları

20 Mart 2019 Çarşamba 01:31

Değerli vekilim aylin hanım devlet hastanesinin kapatılıp şehir hastanesinde açılmasıyla yıllarca çalışmış zulümle işten çıkarılan işçilerin hakkını meclise taşıyın lütfen siz bari duyurun sesimixi nereye gittiysek kulak tıkadılar sizin el attığınız her konu mecliste kabul ediliyor bize de yardım edin lütfen rabbim yolunuzu açık etsin

babacının çırağı

20 Mart 2019 Çarşamba 01:10

birisi bana sinan aydını anlatabilirmi. bakkallar odası sekreteri acaba il genel meclisinde neler yapabilir. yada mezunuyeti nedir. açıköğretim hariç okula gitmişmidir. ıspartada bakkalalr kan ağlarken bu adamlar ceplerini doldurdu.

ıSparta

20 Mart 2019 Çarşamba 00:24

Hâlâ geziyormu bunlar ya.

Günaydın

19 Mart 2019 Salı 22:37

Günaydın belediye başkanı olacak. Siz rüya aleminde gezin. Önce parti içi çekişmelerinizden kurtulun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR