27 Nisan 2024 Cumartesi

SPOR BU KEZ AYAKLARINA KADAR GELDİ

SPOR BU KEZ AYAKLARINA KADAR GELDİ

Isparta

ISPARTA Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni bir projeyi hayata geçirdi. Pandemi sürecini evlerinde geçiren vatandaşlar için sportif faaliyetleri programı hazırladı. Dün ilk kez Halıkent Mahallesinde bulunan bir site içerisinde antrenörler eşliğinde balkonlarda ve binaların önünde bulunan vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uyarak spor hareketleri yaptı.

Pandemi süreci boyunca evde vaktini geçiren vatandaşlar için Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'in talimatıyla bir projeye imza atıldı. Müdürlüğe bağlı antrenörler  tarafından müzik eşliğinde ilk kez bir site sakinlerine spor yaptırıldı.

Sitede yaşayan vatandaşlardan kimileri balkonlarda kimileri ise bahçeye inerek sosyal mesafeyi koruyarak spora katıldı.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, evde sıkılan ve sportif faaliyetleri özleyenler için yeni bir projenin hazırlandığını söyledi. Gevrek, "Site sakinlerimiz için bir proje hazırladık. Siz, sağlığınız için evde kalın. Biz sizin ayağınıza geliyoruz. Talep edin, biz size spor yaptıralım. Site sakinlerimiz evde kalın, talep edin. Biz size spor yaptıralım. Gelen talepler doğrultusunda antrenörlerimiz halkımıza sosyal mesafeyi ön planda tutarak çalışmalar yapacak" diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ekrem Kırıkhanlı

17 Mayıs 2020 Pazar 02:30

Ne güzel görüntüler Gençlik Spor ekibine tebrikler her platformda varlar

Karaağaç 5 lisi

17 Mayıs 2020 Pazar 01:05

Millete eğlence çıktı iyi hadi bakalım faturalar vergiler kredilerde ödenirken baya iyi spor yapılcak bunlar onun alıştırması ulen bu inek şaban ne akıllı adammış filmler herşeyi anlatıyor olimpiyatlar başlasın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR