26 Nisan 2024 Cuma

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ, MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ, MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Isparta

IYAŞ Selçuklu Ortaokulu ‘Özel Eğitim Alt Sınıfı’ öğrencileri geçtiğimiz Salı günü TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in misafiri oldular. Özel öğrenciler ayrıca AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ile Mehmet Uğur Gökgöz’ü de ziyaret ettiler.

Isparta eğitiminin öncü okullarından IYAŞ Selçuklu Ortaokulu’nda eğitim gören ‘Özel Eğitim Alt Sınıfı’ öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’i makamında ziyaret ettiler. "Özel Bireyler Sadece Sevgi Bekliyor" projesi kapsamında, ‘Özel olmak hiçbir şey yapamamak değildir. Bizi yapamadıklarımızla değil yapabildiklerimiz ile görün’ sloganı ile proje hazırlayan IYAŞ Selçuklu Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğretmen ve öğrencileri, bu kapsamda Meclis’e gittiler.  TBMM’de Bilgiç’e bilgiler veren öğretmenler ve en özel öğrenciler, devletin zirve isminden tam destek gördüler.  Proje hakkında Bilgiç’e brifing veren proje yürütücüsü ve Okul Müdürü Ramazan Tezcan: ‘Projemizle birlikte özel öğrencilerimizin okul içi ve toplumsal yaşamlarında, kişisel ihtiyaçlarını giderme adına çeşitli çalışmalar yaptık.  Ayrıca Sosyal ve kültürel faaliyetler ile toplumla kaynaşmalarını sağladık. Değerli öğrencilerimizin el becerileriyle yaptıkları çeşitli ürünleri ve daha önceki yapılan çalışmaları, Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere çeşitli kuruluşlar aracılığıyla duyurduk. Bu ürünlerden elde edilen gelirleri, Dünya Engelliler Günü’nde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Isparta Şubesine bağışladık. Bu sayede sosyal sorumluluk duygusunu aşılamayı hedefledik” diyerek Bilgiç’e çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

ZİYARET BİLGİÇ’İ DUYGULANDIRDI

IYAŞ Selçuklu Ortaokul’u Özel Eğitim Alt Sınıfı öğrencilerinin kendisini ziyaret etmesinden ötürü son derece mutlu olan Bilgiç’in duygulandığı gözlemlendi. Kendisini ziyaret eden 8 öğrenci ve aileleriyle tek tek ilgilenen TBMM Başkanvekili Bilgiç,  meclis bahçesinde bulunan Atatürk heykeli hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Süreyya Sadi Bilgiç ayrıca, özel öğrencilerimizin ve ailelerinin kendisi ve toplum için Allah’ın bir lütfü olduğunu söyledi. TBMM Başkanvekili Bilgiç, ‘Sizlerin ihtiyaçları ve mutlu olmanız adına üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz’ dedi. Bilgiç, öğrencilere hediyeler de vererek onların mutluluğuna ortak oldu.

RECEP ÖZEL VE MEHMET UĞUR GÖKGÖZ’Ü DE ZİYARET ETTİLER

Proje kapsamında Ankara’ya giden IYAŞ Selçuklu Ortaokulu ‘Özel Eğitim Alt Sınıfı’ öğrencileri daha sonra Isparta Milletvekilleri Recep Özel ile Mehmet Uğur Gökgöz’ü ziyaret ettiler.  Milletvekillerine projeyi anlatan Okul Müdürü Ramazan Tezcan, her iki isme de brifing verdi. Milletvekilleri çocuklarla özel olarak ilgilenerek sohbet etti. Özel ve Gökgöz, bu özel çocuklarımızın sadece Dünya Engelliler Günü’nde değil, her zaman hatırlanmaları gerektiğini ifade ettiler. Çocuklara ve ailelerine yönelik konuşan Özel ve Gökgöz; ‘Kimse bugünkü sağlıklı durumuna bakmasın, yarın hepimiz ne olacağımızı, ne ile karşılaşacağımızı bilemeyiz. Biz bir bütünüz, bu bütünlüğümüz sayesinde de büyük bir milletiz’ dediler. Ziyaret karşılıklı sohbet ve fotoğraf çekimi ile son buldu.  Isparta’dan TBMM’ye giden çocuklar, kendi el emekleri göz nurları hediyelerini Milletvekillerine takdim ettiler.  Son olarak öğrenciler TBMM içerisinde kısa bir gezinti yaptılar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tarkan Çetin

04 Mart 2020 Çarşamba 11:37

DENEMİ111

Tarkan Çetin

03 Mart 2020 Salı 15:46

DENEME1

Kizil elma

16 Şubat 2020 Pazar 23:08

Kul bey sen once ispart egitimini ne hale getirdigini dusun. Merak etme ispart senden kurtulacak yakinda. Kuyruk acindan yaziyon laga luga.

Veli

16 Şubat 2020 Pazar 21:31

Çok güzel bir etkinlik olmuş.Tebrik ederim.

Mevlit

15 Şubat 2020 Cumartesi 23:40

Müdür bey bizim çocukları da Çanakkale’ye ****ürürsünüz artık. Yoksa bizim çocuklardan reklam ihtimali olmaz diye hiç gündeme almayacakmısınız?

Dikkat Beyler

15 Şubat 2020 Cumartesi 22:24

Bu ziyaret TBMM’nin açılış haftasında değil de Şubat ayında niye yapılır? Karda kışta niye gidilir? Müdürün kesin bi hesabı var.

Aksakal

15 Şubat 2020 Cumartesi 20:42

Ne Müdürmüş ya. Adam o kadar başarılı ki, 2 senede öğrenci sayısı yarı yarıya düştü. Öğretmenlerin çoğu norm fazlası oldu.

Veliyiz biz

15 Şubat 2020 Cumartesi 20:14

Ben çocuğumun okulunda şaibeli müdür istemiyorum. Bu ne ya...

Ağlasunlu

15 Şubat 2020 Cumartesi 20:01

Ramazan adını hiç iyi şeylerle duymuyorum gardaş. Bırak bu haber işlerini.

Sanayi esnafı

15 Şubat 2020 Cumartesi 19:27

Ramço yorumlarda seni bu kadar övecek adamı nerden buldun la. Kendin mi yazıyon yoksa?

Tezcanlı

15 Şubat 2020 Cumartesi 19:22

Müdürüm senin bu faaliyetini başka bir okulda yapsalar övgüyle bahsederlerdi. Seni bu kadar eleştiren olduğuna göre demek ki çok yanlışın günahın var. Dikkat et kendine. Kim vurduya gitme.

Cesur yürek

15 Şubat 2020 Cumartesi 17:26

Çocuklar neden sevinsin diye yapılsın burada cocuklarin el becerileri emekleri var uğraşarak cabalayarak yaptıkları çalışma var çocukların acınası gereken bir durum yok onların her çalışmada özveri el emeği var Vekillerimiz sonsuz teşekkürler onlara bu kadar sıcak ilgi gosterdikleti için okul mudurumüze ayrıca özel eğitime bu kadar onemseyip birçok insanın yapamadığı şeyleri yaptığı bu kadar kocaman yürekli olduğu için çok tesekkurler öğretmenlerimizin çabalarına ayrıca teşekkürler

Serdar Ortaç

15 Şubat 2020 Cumartesi 13:55

Müdür bizden yorum yapmamızı istemişti törende. Bence çocuklar mutlu olduysa sevindim ama bu çocuklar zaten hayatlarında çok zorluklar olucak bunlarda böyle sevinsin işte der gibi. Bence bu çocuklar onlara acıdıklarınızın farkında. Ve bence bu daha üzücü.

Ramçooo

15 Şubat 2020 Cumartesi 13:28

Yorumların haberle çok alakası yok ama bu müdür ne öğrencisini tekmelemiş,ne de aylarca başka kurumda çalışıp tekrar geri dönmemiş.Ben bu sitenin haberlerini yıllardır takip ederim. Bu Iyaş Selçuklu okulunun adını hep iyi projelerle okudum. Allah aşkına millet aynaya baksın aynaya. Şeytanın avukatlığını yapmaya hevesli bi millet haline geldik. Allah iftiradan enaniyetli insanlardan toplumumuzu korusun.

Hal

15 Şubat 2020 Cumartesi 13:12

Ahmet Gürses, Kul kötü bir şey dememiş bence.. Turşu demiş yani sevilen bir şey turşu ülkemizde.. Akademik derken? Yani burada makale incelemesi mi yapıyoruz?

Hasss Veliiii

15 Şubat 2020 Cumartesi 13:06

Veli rumuzlu arkadaş hem okul kaliteli personel iyi ama Okul Müdürünü kötülüyorsun. Yani diyorsun ki BALIK BAŞTAN KOKAR.Be bire cahil kendi yorumunda çelişkiler dolu......Bende bu okulun velisiyim. Hadi bağımsız bi kuruluşa anket yaptırın. Memnuniyet memnuniyetsizliği ölçtürelim. Okulumuza iftira atma.Veli olsan sahip çıkardın.

Vefa Hoca

15 Şubat 2020 Cumartesi 12:06

Bu memlekete Ramazan Tezcan gibi bir adam büyük bir kazanımdır. Sayın hocam çalışmalarınız ve çabalarınız için tebrik ederim. Yolunuzda daima yanınızdayım. İnşallah bu ilde sizi daha güzel makamlarda görme gününü de nail oluruz. Tebrikler.

Ahmet Gürses

15 Şubat 2020 Cumartesi 11:45

KUL rumuzlu yazan kişinin yorumunda yazan kofikk kelimesinin manasını merak edip araştırdım. Manası:Malatya yöresine ait biber kuruşuymuş. Akademik dili yanlış kullanan cahil biri galiba. Kardeşim burada ne alaka Okul Müdürü şahısla ilgili bi haber değil ki. Çocukların ve ailelerinin onları ağırlayan Süreyya bey ve diğer vekillerin gözlerindeki sevinç çocukların tebessümü var. İsparta eğitimi açısındanda güzel bi haber bence. Boş boş kasıtlı fitne fesatçılık başka bi halt değil.

Malcomx

15 Şubat 2020 Cumartesi 11:02

Ramazan müdürüm emeğinize saglik

Ahmet

15 Şubat 2020 Cumartesi 10:39

Müdür Bey ve ekibini kutluyorum.Özel bireylerin böyle güzel projelerle gündeme gelmesi ne güzel. Onların toplumdan dışlandığı değil, hayatın içindeki projelerle görmek muhteşem.

Hasan BİLGİÇ

15 Şubat 2020 Cumartesi 10:19

Ramazan hocayı tanırım. Habere bakıyorum. Onunla ilgisi yok haberin. Valla bravo bu adam saygılı çocukları seven kapısı herkese açık halkın içinden burnu havada olmayan biridir.beğenmedi yorumlarına sadece gülüyorum. Üzüm yemek yerine bağcıyı dövmek. Bu

Abdullah

15 Şubat 2020 Cumartesi 10:13

Ben bu haberde müdürün reklamını falan görmedim. Cidden bu müdürle derdiniz ne, çocuk mu? Tekmelemiş.Özel Eğitim kurumunda müdürlük yapıp geri mi? Dönmüş.Somut ne hatası olmuş. Millet üç çocuğa sahip olamaz. Adam ömürlerinde bir defa halkın meclisine gerçek sahiplerini ****ürmüş. Millet almış eline sazı fitne fesat tipik İSPARTA gerçekleri.

Veli Gürbüz

15 Şubat 2020 Cumartesi 10:06

Ramazan beyi çok eskiden Mavikentten tanırım. 2010 yılında İsparta da ilk özel eğitim sınıfını açtı.Şu an 7-8 tane bu sınıflarımız var.Benim çocucuğum o sınıfta okudu neler yapıldığını tüm sosyal faaliyetlerde çocuklarımı kullandılar. Çocuğum çok mutlu idi.Ama lisede hep mutsuzdu.Allah aşkına bu olumsuz yorumları yapanlar. Allah Hakkı için siz ne yaptınız. Siz.

Veli

15 Şubat 2020 Cumartesi 09:59

Haberin içeriğinin okul müdürü ile hiçbir alakası yok.Okul Müdürü ile ilgili yorum yazanlara diyorum. Haberin içeriği Allah rızası için yapılan özel bi konu aslında bu toplumun olaylara bakış açısı bence..Ayıptır ya.Benim tavsiyem rumuz olarak adınızı yazmayın.Haberin içeriğine yorum yapın.

Atabeyli

15 Şubat 2020 Cumartesi 00:55

Ramazan Hoca sana bu kadar çalışma dedik sen dinlemedin bak organize bir şekilde çekemiyorlar

Veli

15 Şubat 2020 Cumartesi 00:43

Ben bu okulun velisiyim. Kusura bakmayın da Ramazan hocayı okulda bulamazsınız.Dışarılarda boş boş gezer.Bu okula, eğitime gönül veren, okulu sırtlayan idareci Müd. Yardımcısı Şükrü Doğan beydir. Muhammet hocayıda unutmamak lazım.Görüntüye,reklamlara aldanmayın. Ama Öğretmeninden, hizmetlisine kadar kaliteli bir okul. Saygılarımla

B.Öğretmen

15 Şubat 2020 Cumartesi 00:06

Ramazan T. eğitimle ilgili işleri sadece reklam amaçlı kullanır. Zanndediyor ki peynir gemisi böyle yürüyecek.

Mehmet Ali

15 Şubat 2020 Cumartesi 00:02

Müdür beyi ve öğretmenlerimizi tebrik ederim

Kul

14 Şubat 2020 Cuma 23:05

Bakıyorum da Ramazan Tezcan şakşakçıları toplanmış. Hayırdır yine ne üçkağıt çeviriyorsunuz kofikler?

Dilek daldal

14 Şubat 2020 Cuma 22:47

Emeği geçen herkese teşekkürler bu anlamlı çalışma için özel egitim öğrencilerini kutkuyorum.

Veli

14 Şubat 2020 Cuma 22:42

Öğretmen ve müdürümüzü tebrik ederim katkılarından dolayı teşekkür ederim

Vatandaş

14 Şubat 2020 Cuma 22:40

Her birimiz bir engelli adayıyız anlayışıyla bu yavrularımıza her daim desteklerini esirgemeyen önce velilere sonra okul müdürü ve ilgili öğretmenlerimize kalpten sevgi ve teşekkürlerimi iletiyorum.

engelli aileleri

14 Şubat 2020 Cuma 22:24

Ozel ogrencilerimize bu imkani saglayan ogretmenlerimize ve sayin milletvekilimiz S.Sadi Bilgic beye ilgilerinden dolayi tesekkur ederiz.Boyle organizasyonlarin cogalmasini temenni ederiz

Veli

14 Şubat 2020 Cuma 22:22

Öğretmen ve öğrencileri tebrik ediyorum

Oğretmen

14 Şubat 2020 Cuma 22:19

Tebrikler

Vatandaş

14 Şubat 2020 Cuma 22:17

Özel öğrencilerimize desteklerinden dolayı teşekkürler

K.Alper

14 Şubat 2020 Cuma 22:06

Sayın Ramazan TEZCAN işini büyük özveriyle ve hassasiyetle yapan bir eğitimci ve idarecidir. Bazı olumlu yorumlara olumsuz beğeni atanlar bu muhteşem başarıya gıpta edip de erişemeyen kimseler olmalı. Lütfen çalışın sizler de yapabilirsiniz. Böylece ülkemize katkıda bulunmuş olunur. Bu çocuklarımzla candan ilgilendiği için müdür beye sonsuz teşekkürler...

Başöğretmen

14 Şubat 2020 Cuma 21:54

Ramazan Tezcan’da hangi projelerin eksik olmayacağını ve başarılarını biz biliyoruz. Sen kendini yorma öğretmen

Mehmet

14 Şubat 2020 Cuma 21:26

Özel çocuklarımıza deger verip onlar icin elinden gelen herseyi yapan müdür ve ogretmenlerimize canı gönülden teşekkür ederiz

Furkan er

14 Şubat 2020 Cuma 21:21

Süper emeklerinize sağlık

Ayla Çılgın

14 Şubat 2020 Cuma 21:18

Tebrikler çok güzel olmuş

Başöğretmen

14 Şubat 2020 Cuma 21:18

Ramazan Tezcan’da hangi projelerin eksik olmayacağını ve başarılarını biz biliyoruz. Sen kendini yorma öğretmen

doktor

14 Şubat 2020 Cuma 21:05

Emeği geçen herkese teşekkürler bu anlamlı çalışmada ozel egitim öğrencilerini ve Emeği geçen Vekillerimize sonsuz sevgiler

Vatandaş

14 Şubat 2020 Cuma 20:21

Çocuklarımızı ve öğretmenlerimizi farkındalık yarattıkları için kutluyorum

VATANDAŞ

14 Şubat 2020 Cuma 20:11

Biraz da büyük misafirlerini a****asa da derdimizi anlatabilsek.Vatandaşın derdinden kimsenin haberi yok,sesini duyurmaya çalışsa dinleyen yok

Furkan er

14 Şubat 2020 Cuma 20:02

Allah razı olsun minikler le ilgilenmişler. Emeği geçenlere teşekkürler

Misafir

14 Şubat 2020 Cuma 19:02

Destekleyen ve emeği geçen herkese teşekkürler

Ogretmen

14 Şubat 2020 Cuma 18:12

Ramazan Tezcan varsa başarı ve proje eksik olmaz.

Asdfghh

14 Şubat 2020 Cuma 17:03

Hepsini tebrik ediyorum . Öğretmen öğrenci ve idarecileri kutluyorum . Normal olanların yapamadıklarını yapabilen bu öğrencileri tek tek kucaklıyorum ...

Tarık

14 Şubat 2020 Cuma 16:52

Emeği geçenlere çok teşekkürler.

ahmet gürbüz

14 Şubat 2020 Cuma 16:42

Çocuklarımızı bu şekilde düşünüp ağırlayan halkın meclisinde onların mutluluğuna vesile olan vekilleri ve okulunu kutlarım.engelli bi birey olarak çok duygulandım.

Ekrem uzun

14 Şubat 2020 Cuma 16:34

Engelli bir çocuğa sahip ebeveyn olarak bu düşünceli ve anlamlı çalışma beni çok mutlu etti. Bu çocukların ve ailelerin mutluluğunu paylaşıyorum. Sayın vekillerde çok teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun.

Esnaf

14 Şubat 2020 Cuma 16:10

Esnafın dostu Sadi Süreyya Bilgiç

Emine Türk

14 Şubat 2020 Cuma 15:40

Özel eğitim sınıfı öğrencilerimizi ve okulumuzu tebrik ederiz.

Ali kahraman

14 Şubat 2020 Cuma 15:38

Özel eğitim öğrencilerinin kendini değerli hissetmesi konusunda özverili çalısmalarından dolayı Iyaş selçuklu ortaokulunu tebrik ederim

Emniyet

14 Şubat 2020 Cuma 15:37

Çok özel bi konuda birlik beraberliği ile bu çocukları mutlu edip sahip çıkan tüm vekillere ve okula teşekkür ederiz.Duygusal bi çalışma.

Vatandaş

14 Şubat 2020 Cuma 15:31

Son günlerde gördüğüm en anlamlı haber desteklerinden dolayı vekilleri kutluyorum. Çok etkilendim. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR