20 Nisan 2024 Cumartesi

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ ODA BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ ODA BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Isparta

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Esnaf Odalarına bağlı kuruluşların başkanlarıyla kahvaltıda buluştu.

Programda Oda Başkanlarıyla sohbet eden Bilgiç, fikir alışverişinde bulundu.

EKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, "Ispartamızın Abisi, Medarı İftarı Milletvekilimiz ve T.B.M.M. Başkan Vekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ile Esnaf Odaları Başkanlarımız ile birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldik. Akabinde İlimiz Esnaf ve Sanatkarlarımızın genel durumları hakkında değerlendirmelerde ve istişarelerde bulunulmuş olup, Kentimizin sorunlarını ve çözüm önerileri için gecesini gündüzüne katan, sözde değil özde destek olan Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’ e teşekkürlerimi sunarım" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kızıl melek

31 Mart 2019 Pazar 10:37

Kendi cepleri ve menfaatlerinden öte bir şey düşünmeyen oda başkanları.

Davud Dogrucu

31 Mart 2019 Pazar 00:18

Tüm vekillerin oda başkanlarının değişmesi lazım artik yeter.cocuklugumdan beri aynı isimler.birakin başkaları fırsat bulsun artik ne cevherler var ama sayenizde tekele döndü oturan kalkmıyor.yoksa bulunmayacak kadar özellik, tahsil, donanimlami dolular!!!

Ayhan

30 Mart 2019 Cumartesi 22:09

Özelliği olmayan oda başkanları ve vekilcik rahat hazır ol sağa dön marş marş...!!!

MustafamusaAKBAŞ

30 Mart 2019 Cumartesi 17:20

Kim bunlar ispartada mi ikamet ediyor.

kara parti

30 Mart 2019 Cumartesi 17:09

Oy vermek için standartınız müslümanliksa kıyaslayın. 2004 yılındaki Cumhurbaşkanı Ahmet NECDET SEZER İN oglunun Çankaya köşkündeki düğünü , diğeri 2016 yılında yapılan Tayyip erdoğan ın kızının düğünü. HZ ÖMER adaleti devlette nasıl uygulanır.Araştırın , inceleyin karar sizin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR