28 Mart 2024 Perşembe

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ, ODA BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ, ODA BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Isparta

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Esnaf Odaları Birliği Başkanı ve oda başkanları ile videokonferans yöntemiyle buluştu.

Başkan Tural, toplantı ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Oda başkanlarımızla birlikte TBMM Başkanvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’in katılımıyla videokonferans üzerinden toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda salgın sürecinde odalarımızın çalışmaları, esnafımızın beklentileri özellikle kapalı olan işyerlerinin yeniden açılması ve 65 yaş üstü esnafın işbaşı yapması konularını ele aldık. Her zaman olduğu gibi bu zor dönemde de esnafımızın yanında olan Sayın TBMM Başkanvekilimiz de Türkiye’nin güçlü mali ve sağlık yapısı ile yeni dünya düzeninde güçlü bir şekilde yerini alacağını ifade etti. Kendilerine esnafımız adına teşekkür ederken, toplantının Isparta esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kucuk caplı seyyar pazarcı

22 Mayıs 2020 Cuma 21:23

sayın baskan sayın mıllet vekılı esnafa ne vermıs esnaflar gırtlagına kadar bankalara borclandı tabıkı bankalardan borc alabıldılerse seyyar pazarcılar pazar acamadı kıredı kartı bagkur borcları senetler cekler odeyemedıler velhasıl tukendı daha yazacaım cok sey var baskalarıda yazarlar sanırım hayırlı aksamlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR