27 Nisan 2024 Cumartesi

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ RADYO TV MERKEZİNİ GEZDİ

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ RADYO TV MERKEZİNİ GEZDİ

Isparta

SDÜ yönetimi ile bir araya gelen TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Radyo-TV Uygulama Araştırma Merkezini ziyaret etti. TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 97.00 FM bandı üzerinden “Dinlediğiniz müzik sizin kadar seçkin olsun” sloganı ile dinleyicilerine ulaşan Radyo SDÜ’nün stüdyolarını yakından inceledi. Merkez Müdürü Öğr. Gör. Yasin Öztürk, RATEM bünyesinde yürütülen uygulamalar, yeni medya tasarımına uygun stüdyolar, sosyal medya platformu eğitimleri anlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

11 Ocak 2020 Cumartesi 18:42

üniversite gibi bir bilim yuvasını sırf rant ve koltuk uğruna niteliksiz ve liyakatsız siyasilerin oyuncağı yaptınız ya YAZIKLAR OLSUN...

Sirac

11 Ocak 2020 Cumartesi 16:21

maşallah bilgiçinen çarıkçı hergün beraberler, Allah iki dünyada da birbirinizden ayırmasın. akıbetiniz bir olsun

Ey Vekiller

11 Ocak 2020 Cumartesi 14:26

Ey Vekiller Sizin ve Yakınlarınızın İnklap Diş Daktırma Hakkınız Var Asil Olan Milletin Kendisi İnklap Diş Daktırma Hakkı Varmı.? Ey Vekiller Engelli Kişinin İnklap Diş Daktırma Hakkı Varmı? O Halde Lütfen Engelli Üzerinden Kurban Kesmeyin. Engelli Sorunları Gerçekçi Manada Tam Olarak ve Kalıcı Çözülsün diye Türkiye'ye AB Çuval Çuval Para Verdi Türkiye Gerçekçi Manada Tam Olarak Engellinin Sorununu Kökten Çözmedi miş gibi Lay Lay lom Yaptı.

Vatandaş

11 Ocak 2020 Cumartesi 04:59

Nasıl hesap vereceksiniz! Onca eksik varken tıp ta malzeme sıkıntısı varken radyo gibi tamamen zarar olan bir işe yüzbinler harcamak! Bir de bu kamunun parası. Bir ilmi katkısı olmayan malayani işlere kamunun parasını harcamanın hesabını nasıl verecek siniz! Daha nice boşa harcanan kaynakların ve adalet anlayışınızın hesabını nasıl verecek siniz? Reis in size güveni elbet birgün biter.

moonlight

11 Ocak 2020 Cumartesi 01:14

Ispartada iyi radyo eksigini kapattı ama halen problem var bütün radyolar ya arabesk ya da dini radyo. Ispartada metro fm, power fm, virgin radio gibi büyük hiçbir radyo yok. Çok büyük eksik.Ispartada 30 40 km kala hepsi düşüyor radyodan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR