25 Nisan 2024 Perşembe

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULUNU GEZDİ

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULUNU GEZDİ

Isparta

Keçiborlu yapımı tamamlanan ve bu yıl kayıt alan Keçiborlu Sivil Havacılık Yüksekokulu Süreyya Sadi Bilgiç yerleşkesini TBMM Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç eşi Afife Bilgiç ile ziyaret etti. Ziyarette SDÜ Rektör Yardımcısı Murat Ali Dulupcu, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, İl Özel idaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, TKDK Koordinatörü Süleyman Gülcü'de eşlik etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Atabeyli

20 Kasım 2019 Çarşamba 20:50

Gurbetçi kardeşin sözleri ilginç

Hal Esnafı

20 Kasım 2019 Çarşamba 19:41

Akape duraklamaları oynuyor. İlk seçimde meclis dışı. Anketler bunu gösteriyor. Ülkemizin yeniden atağa geçmesi lazım. Sırtındaki kamburdan kurtulmalı çağdaş demokratik laik hukuk devleti olmalı

ısparta

20 Kasım 2019 Çarşamba 16:00

ısubü bünyesinde kurulmasına onay verilen işletme fakğltesi ile yabancı diller yüksek okulu ne zaman nereye açılacak? ismi var kendisi yokta.

merak edebilirmiyim acaba

20 Kasım 2019 Çarşamba 14:48

o kardeden kaç kişi kendi çocuğunu o yüksekokulda oktutur. kaç akademisyenin çocuğu görev yaptığı yerde okutuyodur acaba. sadece merak

Adam

20 Kasım 2019 Çarşamba 14:24

Prof İbrahim Yücel Üçgül hocamızında katkıları büyüktür.

GURBETÇİ

20 Kasım 2019 Çarşamba 13:17

Geçmiş olsun.Keşke bu yapılan binaların yeri akıllıca keşfedilerek doğru yere yapılsaydı. ilçemizin dışarıya açılan kapısı ve en değerli ticari getirisi olacak arsalarına yapılan yüksek okul, mezbaane, hükümet konağı atılan ilçemize atılan en büyük kazıktır. Yıllar sonra bu yanlışlıkları fark ederiz. Ben kendimi bildim bileli zavallı halkımız işte o zaman işişten geçtikten sonra Keçiborlu uyanır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR