24 Nisan 2024 Çarşamba

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ SÜTÇÜLER'DE

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ SÜTÇÜLER'DE

Isparta

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Sütçüler ilçesini ziyaret etti. AK Parti Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Üstün’ün Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta Başkan Üstün yaptığı hizmetlerini anlattı. Üstün, Milletvekili Bilgiç’e teşekkür etti. TBMM Başkanvekili  ve Milletvekili Bilgiç ise, Sütçüler için her türlü desteği verdiklerini ve önümüzdeki dönemde de üstünün yapacağı projelere tam destek vereceğini söyledi.

Daha sonra belediyeye kazandırılan araçların tanıtımı yapıldı ve kurban kesildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş..

18 Mart 2019 Pazartesi 09:15

ye kürküm ye

Akcı

17 Mart 2019 Pazar 12:05

Ya bu Şükrü nerede?

Mülayim Sert

17 Mart 2019 Pazar 00:58

SKM NE YAV

yorgun demokrat

16 Mart 2019 Cumartesi 22:06

yalvaç MHP. senirkent MHP. buyukkabaca MHP . sav MHP . kuleönü MHP .hüyük MHP Isparta MHP kesin kazandı gözüyle bakılan yerler olarak gözüküyor arkadaşlar.Uluborlu akp. Keçiborlu akp .atabey akp . Şarkikaraağaç akp.çiçekpınar akp.çarıksaray akp sütçüler akp kesin gözüyle bakılıyor Gelendost,eğirdir,gönen,yenişarbademli,aksu, ortada gidiyor. bilginize.

ıspartalı

16 Mart 2019 Cumartesi 21:45

akoğlan dediği doğru ıspartada chp ve iyiciler Yusuf ziyaya oyları kaydıracaklar.tespitler doğru.

Akoğlan

16 Mart 2019 Cumartesi 20:42

Ccc Senirkent Ali kalay b. kabaca Mustafa durmuş Isparta yusuf ziya günaydın şimdiden hayırlı uğurlu olsun. CCC

Skm yi bilmem de:) dereboğazının açılışı 2023 mü 2

16 Mart 2019 Cumartesi 18:30

Skm açmış:) esrarengiz başlık atınki. Bişey var sanılsın. Oyum inadına ak partiye. %50 bi partiye oy veriyorsa. Bende ordayım kardeşim. Ama acaba ne zamana kadar acaba diyede sormuyo değilim. Sahi ne oldu bizim dereboğazı ve hızlı tren:)

Yalan mı söylüyorum ey kabacalilar

16 Mart 2019 Cumartesi 18:10

Kardeşim ben ak patiliyim devletin arabasıyla gelip seçim yapmasına karşıyım , aynı buyukkabaca belediye başkanı da böyle tuvalete belediyenin arabasıyla gidiyor . siz bize kemerleri sıkın devlet tasarruf etcek diyorsunuz kendiniz devleti zarara ugratiyorsunuz , git kendi arabanla gez orda fakir in yetimin hakkı var. Devletin işi olsa tamam yaptığınız yanlış.

ıspartalı

16 Mart 2019 Cumartesi 17:51

orda kal gelme

Antispartan

16 Mart 2019 Cumartesi 17:08

Haber yapsanız da biz de sevinsek vatandaş olarak.

Antispartan

16 Mart 2019 Cumartesi 17:06

Keşke seçim koordinasyon merkezi (SKM) yerine sütçü kalkindirma merkezi, çiftçi destekleme merkezi, zirai ilaç üretim merkezi, yem üretim kooperatif, köy tavuğu üretim ve yaygınlaştırma merkezi, zirai üreticiler için hayvansal gübre veya solucan gübresi üretim merkezi, zirai zararlılarla biyolojik mücadelede kullanılacak türler üretim merkezi, akdeniz sinegiyle mücadale araştırma merkezi, yerli tohum üretim merkezi gibi kırsal bölgelere hitap edip buraları kalkindiracak merkezlerin açılışlarını

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR