18 Nisan 2024 Perşembe

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ'TEN ÇOK ÖNEMLİ ITKM AÇIKLAMASI

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ'TEN ÇOK ÖNEMLİ ITKM AÇIKLAMASI

Isparta

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta'da gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Bilgiç'in gündeminde Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı ile duble yol projeleri vardı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş Hayri

13 Eylül 2019 Cuma 14:36

Türkiyenin dört bir yanına yollar köprüler hızlı trenler yapılırken öksüz yetim ISPARTA ya Isparta-Antalya yolu Isparta-Burdur Yolu Isparta-Konya yolu 15 yılda bunlar yapıldı mı? şehir içi metro tramvay şehri güzelleştirmek çağa uygun hale getirmek köy durumundan kurtarmak için 15 yıl boyunca yapılmış olan projeler neler ITKM binası mı Şehrin ortasındaki gül heykeli mi?

Vatandaş

12 Eylül 2019 Perşembe 23:28

Ne dediğini dinlemedim. 15 senede hiçbirşey yapmayan ıspartaya hiçbir yardımı dokunmayan ama her seçimde seçilen milletvekili ısparta halkı anlamamakta ısrarcı yusuf başkan 10 senede kaybedilen fabrikalar araçlar vs ile üğraştı fuar merkezi olsun alt yapı olsun bir çok şey yaptı eksikleri var ama bundan öncekiler elde olan malı satmakla yetindi şükrü bey iş yapsın ıspartaya yararı olsun yeter ikditar partisi yanında ıspartayı kalkındırması lazım.

Isparta milleti unutmaz!

12 Eylül 2019 Perşembe 20:54

Yusuf Ziya Günaydın diye yazılır. Adam diye okunur! Ispartanın altını üstünü gece gündüz demeden imar etti! Belediyede bir bisiklet bile kalmamışken, belediyenin bütün iş yapacak ekibmanlarını belediyeye kazandırdı, Altan Râşit Civan bile dedi "Yusufcuğum benim hayalimden daha güzel yapmış!" diye. Bu gün Yusuf Ziya'nın kurduğu asfalt sistemi araçlarıyla köy ve kasabaları asfaltlıyor Isparta belediyesi köy hizmetleri gibi çalışıyor merkezde yapılacak iş bırakmamış Allah razıy olsun YZG beyefendi.

Ne bekliyordukki!

12 Eylül 2019 Perşembe 20:45

Taaaaa ilk iktidar olduklarında kendileri açıkça demedilermi " ISPARTA DEVLETTEN BUGÜNE KADAR ALACAĞINI ALMIŞ!" diye. Gerçekten doğru bir tesbitmiş! Isparta devlet yatırımlarında ve iş sahası olarak bu iktidar döneminde sürekli geriledi! Ispartayı ve Isparta milletini zenginleştirmek için projeler yatırımlar gelmesi şöyle dursun elimizdekilerden bile olduk Isparta olarak! Bir özelsektör hastane yapıp işletecek diye 4 devlet hastanesi ve bir belediye fabrikasını kaybetti bunun ötesi varmı?

Asıl sana oh olsun bülent denen

12 Eylül 2019 Perşembe 18:41

Ya ne demezsin bülent bey yusuf ziyanın en azından heykelleri müzeleri vardı demi 5 yılda yapılanı 15 yılda yapamayan heykelci muzecini kapalım biz

Hakan

12 Eylül 2019 Perşembe 17:08

Yakında erken seçim var demekki yoksa bu kadar piyasada dolaşmaz hazretleri. İkinci parti çıktılar anketten.

Bülent

12 Eylül 2019 Perşembe 17:06

Isparta hakketti bunları. Ohh suyundan da koy

Yalvaçlı

12 Eylül 2019 Perşembe 15:31

Söylediğine kendiside inanmıyor kendi ağzıyla diyor maliyetli diyor kaynak bulursa yapılacak. Bunlar beceriksiz ben olucam vekil hemde 18 yıl yaparım Karadeniz ovit tüneli ne giden para Adıyaman üzerine yapılan köprü bunlar dünyanın parasıydı siz beceriksizsiniz arkadaş bunu kabul edin 3 vekilde küpünü doldurmaya gelmiş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR