25 Nisan 2024 Perşembe

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ'TEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ'TEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Isparta

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bilgiç; Eğitimin temeli ailede atılıyor. Daha sonra ailede başlayan eğitim çocuklarımızın okullara gitmesiyle birlikte öğretmenlerle devam ediyor. Böylelikle eğitim süreci hem aile hem de öğretmenler eşliğinde devam ediyor.”dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin dünyanın güçlü ve itibarlı devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli payın fedakârca, cefakârca, özveriyle gayret gösteren öğretmenlerin olduğunu belirten Bilgiç; “Bu millet, öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürüyor. Öğretmenlerimiz ülkemizin geleceği adına önemli bir fırsattır. Her öğretmen, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. Türkiye gelecekteki hedeflerine dünyadaki değişime bigâne kalmayan, kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır.” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin istikbali, öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile daha da aydınlık olacağını dile getiren Bilgiç şunları söyledi: “Ülkemizin kalkınmasında ve gelişmesinin en önemli kaynağı olan insanı yetiştiren öğretmenlerimiz milli duygularla evlatlarımızı yetiştirerek çok önemli bir görevi ircaa etmektedirler. Devletimizin belirlediği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin de en önemli öğreticileri öğretmenlerimiz olacaktır. Öğretmenlerimiz devletimizin öngördüğü bu hedeflerle çocuklarımızı eğiterek bu idealleri geleceğe taşıyacaklardır.”

Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edecekleri belirten Bilgiç; “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” anlayışı ile bizler, öğretmenlerimize şükran borçluyuz. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal olmak üzere Isparta'da, yurt içinde ve dışında görev yapan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, her birinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü gönülden tebrik ediyorum.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

demirhan hızırbey

24 Kasım 2020 Salı 16:30

kutlamalar basit işler sadipaşa sizden isteğimiz esnaflar zor durumda ve perişan haldeler yardımcı olunuz.eski devlet ve doğum hastane civarı 500 kadar esnafta perişanız acilen çözüm bulunuz

öğretmen

24 Kasım 2020 Salı 13:42

Karnımız tok bu kutlamalara. 3600 ne oldu bundan haber verin.Bugün İspartada ekmek %33 zamlandı. Ey Bütçeyi bilen başkan. Bir de ailenin bütçesine göz atsana.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR