20 Nisan 2024 Cumartesi

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ'TEN RAMAZAN AYI MESAJI

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ'TEN RAMAZAN AYI MESAJI

Isparta

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ramazan Ayı mesajı yayınladı.

TBMM Başkanvekili Bilgiç mesajında;“Rahmet, bereket, yardımlaşma ve paylaşma ayı on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle bu Ramazan hepimiz için biraz buruk geçecek. Bu yıl ibadetlerimizi eski Ramazanlarda olduğu gibi camilerde, meydanlarda, cadde ve sokaklarda doyasıya yaşayamayacak, iftarda hemşehrilerimizle aynı sofrada olmanın keyfine varamayacağız. Ancak hiç moral bozmadan ve en önemlisi tedbirleri elden bırakmadan bu yıl ibadetlerimizi evden yapacağız. Ramazan coşkusunu imkânı olmayan kardeşlerimiz ve yetim ile öksüzlerimizin olduğu evlere de taşımaya devam edeceğiz. İnşallah bu zorlu süreci birbirimize daha sıkı bağlanarak el birliğiyle atlatacağız.

Bu vesile ile Ispartalı hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyor; ülkemiz, şehrimiz, İslam coğrafyası ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

admin

24 Nisan 2020 Cuma 23:47

Sayin vekilin en iyi yaptigi şey kutlama :))

Memet

24 Nisan 2020 Cuma 21:15

Sizlerin tuzu kuru. Esnaf çalışanlar bitmiş. Kimin ne yaptığı belli değil. Af çıkardınız sırf bahçeli efendinin keyfi olsun diye alattin çakıyı çıkarmak için af çıkardınız. Bırakın bu işleri. İnşallah birdaha adam gibi adamlar gelir memlekete.

Ali

24 Nisan 2020 Cuma 19:18

Hiçte sizin bildiğiniz gibi değil. Sütçüler ilçesi belence köyü menteşe mah. Mermer sesinden ve toz undan köylü perişan. Sesten evde durulmuyor. Tozdan evler içi bahçe rezil. İlgilenen varmı yok. Ruhsatı ve çed raporu ankaradan bakmadan verildiği için. Bakan yok. Açılmasına vesile olan herkesin inşallah yatacak yerleri yok. Kaymakam vali bey baksın. Köylüsü vürüs değil mermer tozu öldürecek.

Vatandaş

24 Nisan 2020 Cuma 16:27

Hastane bölgesinde millet bahçesi olmalı. Orada üniversite olmaz. Lütfen anlayın artık.

hasan hızırbey

24 Nisan 2020 Cuma 01:53

sayın vekil bilgiç eski doğum hastanesini yerini hemen yapsanız!1000 civarında esnaf mağduruz.

hızırbeyli esnaf

24 Nisan 2020 Cuma 01:50

sayın vekil bilgiç ramazan ayı hürmetine eski doğum hastanesinin yerini hemen ihale yapsanız esnaflar olarak sevinçli oluruz.ayrıca ısparta akp ye ödülü verdi! seçimde!karşılığını verirseniz!eski hastane civarı 1000 kadar esnaf zor durumdayız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR