16 Nisan 2024 Salı

TBMM BAŞKANVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ

TBMM BAŞKANVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ

Isparta

TBMM BAŞKANVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefat yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ mesajında şu ifadelere yer verdi: "Devlet ve siyaset adamı olarak siyasi tarihimizde derin izler bırakan Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ülkemize ve Ispartamıza katkılarıyla her zaman saygıyla yad edilecektir. Sayın Demirel'i vefatının yıl dönümünde rahmet ve saygıyla anıyorum." 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

tarafsız

17 Haziran 2019 Pazartesi 13:56

Allah rahmet eylesin, ülkemize bir çivi çakandan da Allah razı olsun. Rahmetli Demirel yıllarca yöneticilik yaptı elbette olumsuzlukları da vardır ama yaptığı hizmetleri görmezlikten gelmek nankörlüktür. Bir Keban barajını bile inkar etmek için vicdansız olmak lazım. mason falan diye aşağılayıcı yorum yapanların islamiyette ölünün arkasından konuşmanın ne demek olduğunu öğrenmeye davet ederim. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim sayın Erdoğan Demire'i yuhalatmıştı, o nu da unutmadık.

a.ç

17 Haziran 2019 Pazartesi 11:47

kazım adlı yorumcu senin zekada sıkıntı var herhalde.sen ve senin gibi bir sürü nankör var ıspartada.

Kazım

17 Haziran 2019 Pazartesi 09:37

Rahmetle anacağım o kadar insan varken mason sülüyü mü anayim memlekete ve ülkeye faydası olmamış hayırsız

ali

17 Haziran 2019 Pazartesi 08:27

allah rahmet eylesin kabri nur mekanı cennet olsun inşaallah

nedicen

17 Haziran 2019 Pazartesi 07:56

hani şu reisinizin hükümet meydanında yuhalattığı biz hakketen körüz bi Allahın kulu da demiyor ki siz ne yüzle bu insanların yüzüne nasıl bakıyorsunuz diye

Evhanımı

17 Haziran 2019 Pazartesi 00:24

Allah rahmet eylesin inşallah.Isparta için büyük şans.bacasız fabrika Sdü .

Mustafa ÇAKIR

16 Haziran 2019 Pazar 22:56

Şehirde ne varsa köyelere getiren Türkiye sevdalısının adıdır. Süleyman Demirel... RABBİM Ganî Ganî rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun... yar ve yardımcısı olsun İnşaAllah...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR