29 Mart 2024 Cuma

TED Isparta Kolejinden Radikal Karar

TED Isparta Koleji, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi öğrencilerin temel eğitimdeki eksikliklerini gidermek için radikal bir karara imza attı. Bu doğrultuda kolej öğrencilerine “geriye dönük destek” programı hazırlandı. Hedef öğrencilerin akademik başarısını yükseltmek.

Isparta

TED Isparta Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı öncesi öğrencilerin temel eğitimindeki eksikliklerini gidermek amacıyla “geriye dönük” destek programı hazırladı.

TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Hayrettin Bilge ve İlkokul-Ortaokul Müdürü Hüseyin Şataf tarafından hazırlanan destek programıyla öğrencilerin geriye dönük konu eksiklikleri tamamlanacak.

Öğrencilerin akademik başarısına büyük önem veren TED Isparta Koleji, hazırlanan program çerçevesinde önce öğrencilerin konu eksikliklerini tespit edecek. Ardından konu eksiklikleri öğretmenler eşliğinde Milli Eğitim Bakanlığının müfredatına göre tamamlanacak. Verilecek eğitimin ardından ise yapılacak sınavla öğrencilerin konu başarı oranlarının istenen seviyeye çıkıp çıkmadığı tespit edilecek.

“HEDEFİMİZ AKADEMİK BAŞARI”

Geriye dönük eğitim programının Milli Eğitim Bakanlığının müfredatına uygun bir şekilde hazırlandığını belirten TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Hayrettin Bilge, geriye dönük destek programının hafta içi ve hafta sonu yapılacağını belirterek, ek derslerle yıl boyunca devam edeceğini açıkladı. TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü Bilge, “Bu program aslında radikal bir karardır. Çünkü öğrencilerimizin temel eğitimdeki eksik konularını tespit ederek, onların bir üst seviyeye çıkmasını sağlayacak. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyinde yapacağımız bu eğitimlerden sonra sınavlarla öğrencimizin durumunu öğreneceğiz. Yani destek programı sonunda uygulanacak sınavlarla öğrencilerin konu başarı oranlarının istenen seviyeye çıkıp çıkmadığını tespit edeceğiz. Her yapacağımız sınavın ardından eksiklikler varsa bir kez da o konuyu tekrarlayacağız. Çünkü biz TED Isparta Koleji olarak öğrencilerimizin akademik başarısını hedefliyoruz. Hazırladığımız geriye dönük destek programı hafta içi ve hafta sonu yapılacak ek derslerle de yıl boyunca devam ettirilecek. Böylece yeni eğitim ve öğretim yılına öğrencilerimiz eksiksiz bir şekilde başlangıç yapacak” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ted

18 Eylül 2015 Cuma 21:55

Radikal karar idareci ve kurucunun degismesi

kC

18 Eylül 2015 Cuma 21:07

ilk başta kurucu sonra Müdürler değişirse en radikal kararOlurdu

müdür

18 Eylül 2015 Cuma 01:23

Ben de müdür değiştim sanmış, sevinmiştim. TED Isparta koleji için en radikal karar müdürlerin değişmesidir.

kemal can

17 Eylül 2015 Perşembe 23:49

ted Isparta TED içlerinde en vasat ve eğitimi kötü olan bir okul özellikle başına koydukları idareciler değişmesi Lazım

kamil çınar

17 Eylül 2015 Perşembe 22:16

TED kolejinden daha güzel başarı ve motivasyonlar bekliyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR