24 Nisan 2024 Çarşamba

TELEFONU AÇ, KAPIYA BAK

TELEFONU AÇ, KAPIYA BAK

Isparta

Tonton Süt Çiftliğinde beslenen ineklerin el değmeden süt sağım robotu aracılığıyla sağılıyor ve yine el değmeden tek kullanımlık paketler halinde kapınıza kadar en hijyenik şekliyle ulaştırılıyor. Vitamin ve yağ değerlerini yitirmeden sütün hava teması olmadığı için faydalı bakteriler içinde kalırken zararlı bakteri olmadan paketlenen çiğ sütü tüketicilerle buluşturuluyor. Çiftlikte serbestçe dolaşan inekler, süt sağım robotunun bulunduğu bölmeye kendiliğinden giriyor. Boyunlarında takılı olan elektronik çip sayesinde robot sağım sistemi ineğin sağım vaktinin geldiğini belirleyerek devreye giriyor. Yine sağım robotları sayesinde ineğin daha önce sağım işleminin ne zaman yapıldığı, kaç kilogram süt verdiği, kaç saattir sağım işlemi gerçekleşmediği gibi bilgileri de sistem anında verebiliyor. Ayrıca insansız sağım robotları sayesinde süt kalitesi uygun olmayan ineklerin sütünün ayrımı da yapabiliyorken, almış olduğunuz sütün kalitesi de her zaman hem en hijyen halde hem de en iyi kalitede sizlere sunuluyor. Önce ineğin sağım yapılacak bölgesi dezenfekte ediliyor. Ardından vakumlama yöntemiyle süt sağımı gerçekleşiyor. Alınan çiğ süt hiçbir şekilde havayla teması olmadan paketleme sisteminde paketleniyor ve tek kullanımlık şekilde tüketicilerin hizmetine sunuluyor.

https://www.instagram.com/p/CEbcqptJ42c/

Karantina ünitesine sahip, hayvanları kayıt altına alınmış, asgari teknik ve hijyenik şartlara tüm hayvanları şap, tüberküloz ve bruselloz ile mücadele yönetmelikleri gereğince laboratuvar kontrolleri sonucu bu hastalıkları taşımadıkları belirlenen hayvancılık işletmelerine verilen Hastalıktan Ari Belgesiyle ismini taçlandırmaya devam eden Tonton Süt, Isparta’da her eve girmeyi hedefliyor.

Kampanya ve daha fazla bilgiyi öğrenmek, öneri ve şikayetleriniz  içinInstagram ve Facebook  @tontonsut hesaplarını da takip etmeyi unutmayınız.

Sipariş için;

0543 288 32 32

https://tontonsut.com/

@tontonsut

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

...

27 Ekim 2020 Salı 09:17

Vay Lely he. Çok güzel tesis olmuş.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR