26 Nisan 2024 Cuma

TFF VE MİSLİ.COM ARASINDA TARİHİ ANLAŞMA İMZALANDI!

TFF VE MİSLİ.COM ARASINDA TARİHİ ANLAŞMA İMZALANDI!

Isparta

TFF 2. ve Ispartaspor'un da bulundğu 3. Lig isim sponsorluğu için anlaşan TFF ile Misli.com sözleşme imzaladı.

Yıldırım Demirören, "Misli.com uygulamasını indirenler yayınlanan maçları canlı olarak izleyebilecek" diyerek futbolseverlere tarihi yayın müjdesini verdi. TFF 2'nci ve 3'üncü Liglere isim sponsoru olmasının yanı sıra, liglerin dijital platformlarda yayın haklarını da üstlenen Misli.com, belirlenecek maçları dijital platformlarında canlı yayınlayacak. Misli.com, fiziksel olarak yayın yapılmaya uygun maçları da gerekli altyapıyı kurarak sahip olduğu dijital platformlarda canlı olarak yayınlayacak. Futbolseverler ve alt liglerdeki takımların taraftarları maçları canlı izleme keyfinin yanı sıra, Misli.com 2. Lig ve Misli.com 3. Lig kapsamında 2020-21 sezonunda mücadele edecek toplam 106 takımın maçlarına bahis oynayarak heyecanı misliyle yaşayacak.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Deha07

11 Eylül 2020 Cuma 11:09

Ispartalı →TFF ile Yıldırım Demirören imzaladı yayın anlaşmasını. Misli.com Yıldırım DEMİRÖRENİN olduğu için açıklamayı onun iin o yapmış.

Jurnalist

11 Eylül 2020 Cuma 11:00

Yapılan transferler belli. Rakibe oyna kazan.

Ispartalı

11 Eylül 2020 Cuma 07:38

Yıldırım demirören yazılmış TFF de hala daha aktif görevdemi kendisi

Kul

11 Eylül 2020 Cuma 01:50

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM BİR KOÇ KANI AKITMALI SAHAYA DUALAR EDİLİP KANLAR SÜRÜLMELİ ALINLARA GÜÇ KUVVET IÇIN ELLER AÇILMALI YARADANA RABBİM TAKIMIMIZIN YARDIMCISI OLSUN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR