19 Nisan 2024 Cuma

TMSF BAŞKANI ISPARTA'DA ITKM'Yİ İNCELEDİ

TMSF BAŞKANI ISPARTA'DA ITKM'Yİ İNCELEDİ

Isparta

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ve Kayyum Heyeti Başkanı Muhiddin Gülal Isparta’ya gelerek Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile görüştü. ITKM’de incelemelerde bulunan Gülal, ‘Cenazeyi hep birlikte ortadan kaldıracağız. Temmuz ayında inşaat hareketliliği başlayacak” dedi.

Isparta’da yapımı ve tamamlanması yılan hikayesine dönen ITKM’de Şükrü Başdeğirmen ile yep yeni bir dönem başladı. Dün Isparta’ya gelen TMSF Başkanı Gülal, önce Belediye yetkilileriyle görüştü ardından, ITKM’yi gezdi. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Gülal: “Heyetimle birlikte Isparta’da olmaktan mutluluk ve huzur duyuyoruz. Burası FETÖ’ye bağlı Kadıahmetoğllurı tarafından inşa edilmiş ve şimdide bize geçti. Buraya daha evvel gelmek istedik. Burası bir milli servettir. Burası Türkiye için bir değerdir. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen çözüm için inancını ortaya koydu. Çalışmalarımız nihai aşamaya geldi. Aziz Ramazan ayının manevi atmosferinden dolayı çalışmalarımıza camii içerisinden başladık. Müteahhidimiz söz verdi ve Kadir Gecesi’nde namazı burada kılacağız. Buranın borcu çok. Her şeye rağmen sözleşme aşamasına geldik. Burada yakın bir zamanda hayat canlanacak. İnşallah açılışı yapmak bize ve Belediye Başkanımıza nasip olacak. Şükrü Başdeğirmen beye çok teşekkür ederim. Önümüzdeki süreçte hareketliliği göreceğiz.” Dedi.

TMSF Başkanı Gülal’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise şu açıklamayı yaptı: “Başkanımıza ve kurul heyetine ITKM hassasiyeti için teşekkür ederim. Uzun yıllardır ITKM için bekleyiş içerisindeyiz. 22 yıldır bekliyoruz. Seçim öncesi söz verdik. TMSF yönetiminden o kadar sıcaklık ve samimiyet gördük ki neden burası önce yapılmadı dedik. Çok özel ve özverili bir başlangıçtayız. Güzel sonucu hep beraber göreceğiz. İlk ricamız Camii’den başlamaktı ve o da nasip oldu. İnşallah Kadir Gecesi namazımızı burada kılarız. ITKM’nin 1 yıl içerisinde bitmesi inancındayız. Sorunsuz bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine olur.” Dedi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ve Kayyum Heyeti Başkanı Muhiddin Gülal: “Geçmişe takılı kalırsak burası için 20 yıl daha kaybederiz. Ortada bir cenaze var. Bu cenazeyi hep beraber ortadan kaldıracağız. Belirttiğim gibi buralar milli servettir. Tüm Isparta’nın bu hedefe kilitlenmesini istiyorum. Temmuz ayında ITKM’de inşaat hareketliliği başlayacaktır” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Personel

15 Mayıs 2019 Çarşamba 14:08

Personeli sürgünden kurtarın sosyal dengesini yatırın..işçi ancak geçiniyor Başkan maaaslar neden düştü??

düsünce

15 Mayıs 2019 Çarşamba 12:49

sayın başkanım memurun sosyal dengesini yatırmama aklını kim veriyor ise sizi çok yanlış yönlendiriyor bilginiz olsun memuru da küstürürseniz belediyeden performans beklemeniz hata olur.

Ali

15 Mayıs 2019 Çarşamba 10:19

Helal başkan Aqua parka da el at lütfen

BANKACI

15 Mayıs 2019 Çarşamba 09:11

TEŞEKKÜRLER ISPARTA TEŞEKKÜRLER SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ İNŞAALLAH EN KISA ZAMANDA ÇÖZÜME ULAŞIR BAŞARILAR.BUNU BURADA YAŞAYAN HALKIMIZ VE ESNAFIMIZ BİLİR DİĞERLERİ İÇİN ZOR ÖYLESİNE UNUTULDUKİ BURALAR MÜPTEZELLERİN İÇKİCİLERİN YERİ OLMUŞTU.

yzg ye iyi yaptı ıyaş

15 Mayıs 2019 Çarşamba 01:00

yzg başkanın ıyaş ile bir anlaşması mı vardı bilemiyorum ama orayı actırmayan ıyaş olabilir diye düşünüyorum. çünkü orası açılırsa iyaş %80 boşalır ıyaşta sadece ögrenci takımı kafelerde vakit geçirir alışverişin kalbi çarşı merkezdir. ıyaş yzg ye kazık atmıştır çünkü ıyaş herkese kazık çakar. yzg koskoca ıyaşı yıllık kaç liraya kiraya vermiştir biliyormusunuz yıllık 1 milyon liraya fetocu başkanına rağmen kiraya verip iyaş yönetiminin zenginleşmesini zağlamıştır. ıyaş yönetimi trilyonluk oldu

Vatandaş

14 Mayıs 2019 Salı 23:30

bu iş karşılığında belediyenin elinde tapu kalmayacak. yanlış yaptın ıspartam. 2. balaban dönemi başlamıştır!!!

moonlight

14 Mayıs 2019 Salı 23:04

Orası trafiği mahvedecek çevresi de kentsel dönüşüme sokulup yollar genişletilmeli, çift parka izin verilmemeli çarşamba pazarı derhal başka bir yere taşınmalı

Ispartalı

14 Mayıs 2019 Salı 21:48

sizi Hep yanlış yönlendırıyorlar..dikkatli olun...kendi iradenizle iş yapın

Şükrü

14 Mayıs 2019 Salı 21:47

Şükrü beyi ilk defa hook cafede antre gurme de poz verirken görmedik..hizmete başlaması sevindirici

32

14 Mayıs 2019 Salı 21:26

Isparta’yı sayın günaydın ısparta yaptı ..zaten yapılacak bişey kalmadı..sizede ıtkm yi çözmekten başka iş kalmadı.arkadaki ziya günaydının hayranı olan dondurmacısı değilmi Ali usta.

Yusuf ziyacılar

14 Mayıs 2019 Salı 20:32

Yusuf ziyacılar yusuf ziyanın ayağına gelmediler deyilmi gene öyle bahaneler bulursunuz gene bende cevap vereyim adamlar enayimi kendilerine fesih davası açan birinin ayağına gidecek

Çıkar ve menfaat nalet olsun

14 Mayıs 2019 Salı 19:56

İleri de bak sırf biz yaptık demek için bekletilen ve gelmiyen kayyum heyeti iktidar kendileri olunca ve yandaşlara peşkéş akfen yada erk inşaat siyaset nalet olsun sana seni kendi menfaati için kullananlara otogar inşaat tı da aynı terane ile çürümeye terkedilcek ısparta müstahak tır sana herşey buna yapılamayan yollar dahill antalya yolu habide konya yolu

Tapucu

14 Mayıs 2019 Salı 19:14

İnşaat bitince devredilmesi gereken müteahhit tapularını şimdi devrediyor belediye galiba.O tapular belediyenin firmadan alacağına karşılık elde tutulan teminattı.Geçmiş olsun Ispartam.

Mustafa musa AKBAŞ

14 Mayıs 2019 Salı 19:01

Orayı bence izin vermeyin AÇMAYIN .bu yazımı saklayin bırak öyle kalsın

ıspartalı

14 Mayıs 2019 Salı 16:33

Bitirilip açıldığı zaman inanasım geliyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR