25 Nisan 2024 Perşembe

TMSF GENEL MERKEZİNDE ITKM ZİRVESİ

TMSF GENEL MERKEZİNDE ITKM ZİRVESİ

Isparta

22 yıldır çözülemeyen ITKM sorunu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in girişimleri neticesinde çözüme yaklaştı. Seçimler sonrasında ITKM ile ilgili yoğun mesai harcayan Başkan Başdeğirmen, TMSF Başkanı Muhiddin Gülal ile çözüm odaklı bir toplantı gerçekleştirdi.

İstanbul’daki TMSF binasında gerçekleşen görüşme sonrasında değerlendirmelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, sonuca adım adım yaklaşıldığının müjdesini verdi. ITKM ile ilgili çözüme yönelik çalışmalarının devam ettiğini aktaran Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yıllardan buyana gelen bir hukuki süreç olduğunu belirtti. Hukuki sürecin hallolması ve inşaatın bir an önce başlaması için yoğun mesai harcadıklarını dile getiren Başdeğirmen, “TMSF Başkanımız, daire başkanlarımızla, genel müdürlerimiz, yönetim kurulu üyeleriyle devamlı görüşme içerisindeyiz. Bu görüşmeler TMSF ile Belediye arasında bir sorun olduğu için değil, yapılan çalışmalar bugüne kadar gelinen sürecin normal hale getirilebilmesi, hukuki sürecin aşılabilmesiyle alakalı. Bunu çözmek için tüm partilerimiz el birliği güç birliği bu projeyi mutlaka bitirmek için elimizden geleni meclis üyelerimizin de bizlere verdiği destekle yapmaya çalışıyoruz. Belediye olarak meclis olarak bu konuda bir fikir ayrılığımız yoktur. Bunu bitirebilmek için tüm birimlerimizle ne yapmamız gerekiyorsa yapıyoruz. Teşkilatımızla, milletvekillerimizle hukuki sürecin içerisindeki hukukçularımız, belediyemizdeki bu konuya vakıf bürokratlarımızla çalışma içerisindeyiz” dedi.

Son olarak TMSF’nin İstanbul’daki genel merkezinde TMSF Başkanımız Muhiddin Gülal ile bir araya geldiklerini belirten Başdeğirmen, “Yaptığımız toplantı sonuca gitme toplantısıydı. Hukuki yoldan geride kalan kısmının devlet tarafından takip edilmesi yani devletimizin birimleri tarafından hukuki süreçlerin tamamlanması için ayrılması, bundan sonraki yürüyeceğimiz yolu da beraberce yürüyebilmemiz için aldığımız kararlar vardır. Bu kararları meclis üyelerimiz ile de paylaşacağım. Artık önümüzde pek fazla engel kalmadı. Süreçleri tek tek, yavaş yavaş aşıyoruz. Kısa süre içerisinde de ITKM ile ilgili güzel haberleri kamuoyuyla, vatandaşlarımızla paylaşacağız. ITKM konusunun çözümü için büyük emek sarf eden TBMM Başkan Vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç, Milletvekillerimiz Recep Özel ve Uğur Gökgöz ile birlikte İl Başkanımız Osman Zabun ve teşkilat yöneticilerimize, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ersa yıldız

02 Ağustos 2019 Cuma 13:02

asyab hisse lerın paraların .üzerine yatanlar şu muberek cuma günü hürmetine.allah belalarını versın .calı çocuklarından çıksın

Halk

01 Ağustos 2019 Perşembe 13:19

TMSF başkanımız biraz duruma kızmış anlaşılan Bu iş kolay olmayacak diyor :)

Lost

01 Ağustos 2019 Perşembe 10:31

İnsaat çürüdü gitti. İhtişamını kaybetti hâlâ ıtkm açılıcak. Yazıklar olsun. Çocukluğumdan beri öyle o yer.

Lost

01 Ağustos 2019 Perşembe 10:28

İnsaat çürüdü gitti. İhtişamını kaybetti hâlâ ıtkm açılıcak. Yazıklar olsun. Çocukluğumdan beri öyle o yer.

Kentli

01 Ağustos 2019 Perşembe 09:25

Tmsf başkanından korktum....

SİMAN

01 Ağustos 2019 Perşembe 08:23

İYAŞ YİNE BAZI KİŞİLERE AÇILMASIN DİYE PARA VERMİŞTİİİİRRRRRRR

yasin

31 Temmuz 2019 Çarşamba 22:30

iş iş iş lazım bize . hizmete başla artık

ıtekame

31 Temmuz 2019 Çarşamba 18:12

Devletimizin milli kaynakları bu şekilde çarçur edilip gidiyor. Sebep olanların, önüne taş koyanların Ahirette hesabı çetin olur inş...

nadir

31 Temmuz 2019 Çarşamba 17:23

TMSF başkanının tipine bakacak olursak çay demlemeye devam edicez anlaşılan..........

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR