28 Mart 2024 Perşembe

TOKİ ile Ucuz Konut Müjdesi

İşçi Emeklileri Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal’ın “emeklilerimize TOKİ kanalıyla konut istiyoruz. Bu konuda AK Parti milletvekillerinden müjde bekliyoruz” açıklamasına AK Parti Isparta Milletvekili ve milletvekili adayı Süreyya Sadi Bilgiç’ten cevap geldi ve Bilgiç müjdeyi verdi.

Isparta


AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç, emekliler ve dar gelirlilerin konut sahibi olmaları için gerekli çalışmalara başladıklarını belirterek şu açıklamayı yaptı: “İşçi Emeklileri Derneği Başkanımızın açıklamalarını okudum. Kendileri ziyaretlerimizde de bu konuyu gündeme getirmişti. Biz hemen gerekli çalışmalara başladık.

Isparta’daki dar gelirli vatandaşlarımızı ve emeklilerimizi TOKİ aracılığıyla kaliteli ve ucuz konut sahibi yapacağız. Buradan müjdeyi veriyorum. Seçimin hemen ardından talep toplama çalışmalarını yapacağız ve TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız kanalıyla konut yapım çalışmalarına başlayacağız.

Böylece TOKİ Isparta’da 4. etap konut çalışmalarına başlayacak.
AK Parti iktidarı Isparta’nın her noktasına, her insanına hizmet etmeye devam edecek. Emeklilerimizin de, işçimizin de, memurumuzun da, gencimizin de, esnafımızın da yaşlımızın da, kısaca toplumumuzun bütün kesimlerinin sorunlarını bugüne kadar çözen ve çözecek olan tek parti AK Parti’dir.

TOKİ 4. etap çalışmalarında ciddi sayıda bir konut yapacak. Ispartamıza hayırlı olsun.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Reyhan

04 Eylül 2015 Cuma 13:34

Olmayacağı çok belli heleki ikinci seçimden sonra millet emekliler derneğine üye olduğuyla kalacak ne yazık her yıl bide 18 TL maaşlarından dernek alacak

hasan

15 Ağustos 2015 Cumartesi 17:58

her şeyde art niyet arayan küçük kafalı insanlar.siz hiç bir şeyden anlamazsınız ki iyilikten anlayasınız.takım tutar gibi parti tutmaya devam edin nankörler sizi.....

dostum

30 Mayıs 2015 Cumartesi 15:48

Sanki yaptığınız toki AKKENT'i hora geçirdiniz.Yolları baca gibi, çevre düzeni yapılmamış.Ödemeler deseniz;Altıaya bir KDV,yılda bir EMLAK VERGİSİ,Ful SĞORT zorunlu,altı ayda artan taksitler.Oluşturulan site yönetimi de kafasınagöre para alıyor ve aidat artışı enflasyonun çok üzerinde.Velasıl AKKENT sakinlerine şu TOKİyi bi sorunda öğrenin.

vatandaş

29 Mayıs 2015 Cuma 14:19

Isparta ya TOKİ çok gerekli hem de çok sayıda yapılsın şu paraya doymayan müteahhit Lee ve hırsız kooperatif başkanlarının hezimetinden vatandaş kurtulsun ısparta da daire çok pahalı

Esnaf

29 Mayıs 2015 Cuma 02:52

emekliye maaşi artır 850 900 yazık tokiyemi ödecek karnımı doyacak 1500 yap tokiye girelim kücük esnaf evela dükkanı tokiye yaptırın vekilim evela iş yerimekan calışir ev alır

Kemal SÜNTÜR

28 Mayıs 2015 Perşembe 21:35

Ispartaya en büyük zararı parelel yapı verdi,Parelel rotayı tam sapıttı,Hala yanlışa devam ediyor.Parelelcileri kendi bedduaları tuttu.Pareleli çok uyardım, bırakın bu dalavere işleri dedim dinlemedi.

VATANDAŞ

28 Mayıs 2015 Perşembe 08:28

SİZCE TOKİ DAR GELİRLİYE HİTAP EDERMİ ALİKÖY TOKİ DE ELİNDE KALAN DAİRELERİN OLDUĞUNU DUYUYORUZ. DAR GELİRLİ HALK BANKASINA GİTTİĞİNDE ŞARTLAR ÖNÜNE SÜRÜLÜNCE ŞOKLAMA OLMUŞ GİBİ BİR CEVAP ALIYOR. BİR DE ŞU FİYATLARI DAR GELİRLİYE GÖRE ÇEKER İSENİZ. İŞTE O ZAMAN O İNSANLAR MUTLU OLURLARVARMISINIZ BU İNSANLARI EV SAHİBİ YAPMAYA SAYGILAR

vatandaş

27 Mayıs 2015 Çarşamba 22:51

tam gaz devam... yurdum insanı saf temiz kalpli nasıl olsa ;) niye bu müjdeler, halkın arasında görünmeler hep seçim dönemine denk geliyor? bugüne kadar sokakta sizleri niye göremedik? sokakta halkın arasında olsaydınız bomba32 mutlaka yazardı. ısparta'yı antalya'ya birleştirip deniz de getirecek misiniz?

ibreti alem için

27 Mayıs 2015 Çarşamba 21:21

Şarkikaraağaç Belediyesi Bir asfalt makinesi ister. çerez parası diyen maliye bakanı ve bütçe düdüğü vekilimize duyurulur:)

tek cükle ile fiyasko

27 Mayıs 2015 Çarşamba 21:16

Avrupa'da seçimler başladı ve sandık başkanı imam hızlı başladı, hızını alamadı kendi oyunu attı, sandık listesinin tamamını AKP mühürlenmiş oyla tamamlayacakken yakalandı.

ibreti alem için

27 Mayıs 2015 Çarşamba 21:11

ibreti alem için Hacı Murat arabamı Camimizin imamı Hoca Murat'a vereceğim. O da bana Caminin tarihi halılarını verir se:)

toki minik saray yapsın sayın minik recep'e

27 Mayıs 2015 Çarşamba 21:08

millet aç, vekilinin aldığı maaş kaç? Emekli oluyor ve prim borcunu da millet ödüyor, verilen vergiler yol su elektrik değil yolsuzluk oluyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR