26 Nisan 2024 Cuma

TOPLUMUN VERDİĞİ KARARA SAYGILIYIZ

TOPLUMUN VERDİĞİ KARARA SAYGILIYIZ

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Hasan Basri Sönmez, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

‘Cumhur İttifakı Millet Aklı’ diyerek yola çıktıklarını söyleyen Hasan Basri Sönmez, “Rabbim nasip etti, Cumhur İttifakı aziz Türk Milletinin zaferi ile sonuçlandı. 24 Haziran’da aldığımız sonuç aslında Milliyetçi Hareket Partisi kaybetmedi, kazandı. Başkanımıza bir teşekkür ziyaretinde bulunmak istedim. Seçimimiz vatana millete hayırlı olsun” dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, karşılıklı görüş alışverişinde de bulunduklarını söyledi. Günaydın, “Kendisi mütevazi çalışkan, topluma hizmet meraklısı bir arkadaşımız, ancak çoğu insan unvan meraklısıdır. Milletvekilimiz çıkmadı, şahsım olarak da üzüntü içerisinde olduğumu söylemek istiyorum. Böyle bir arkadaşımızın şehrimize ciddi anlamda yararlı olacağına inanmış bir kişiyim. Toplumun verdiği karara saygılıyız. Hasan Basri kardeşime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Esnaf

30 Haziran 2018 Cumartesi 19:51

Teşekkür

Kerim Akın

30 Haziran 2018 Cumartesi 19:06

Ispartanın degerli insanları özellikle konuşma lehçelerine hayranım lan len gibi sözlerine

Kerim Akın

30 Haziran 2018 Cumartesi 19:06

Ispartanın degerli insanları özellikle konuşma lehçelerine hayranım lan len gibi sözlerine

Helal len valla

30 Haziran 2018 Cumartesi 15:22

Way anasına way be..... Helal olsun di yorum! Başka bişey demeeyon

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR