29 Mart 2024 Cuma

TÜGVA'DA YENİ DÖNEM

TÜGVA'DA YENİ DÖNEM

Isparta

Türkiye Gençlik Vakfı Isparta İl Temsilciliği'nin 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurula AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Okan Özer , Stk Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti başladı. Gerçekleştirilen programın ardından Fatih Çelik ve ekibi yeni dönemde TÜGVA İL TEMSİLCİLİĞİ görevine getirildi.

TÜGVA ISPARTA’DA FATİH ÇELİK DÖNEMİ

Programda bir konuşma yapan Tügva İl Temsilcisi Fatih Çelik : “Bizler mücadelenin en çetin olanına talibiz. Öylesine ulvi bir vazifemiz var ki; bizler sadece Türkiye’deki gençleri değil ümmetin gençlerini ayağa kaldıracak büyük bir misyonun temsilcileriyiz. TÜGVA’nın derdi, davası, ufku, gençleri sadece madde planında kurtarmak değil mana ve ruh planında onları ilmek ilmek işlemek, gençlere sorumluluk vermek, genç kardeşlerimizin önlerini açmaktır. Bugün hiç olmadığı kadar bunları gerçekleştirecek imkâna ve özgüvene sahibiz hamd olsun. Zira gençliğin edebiyatını yapan değil, gençlere at verip meydan vermeyen değil; atı da, meydanı da, dizgini de gençler için seferber etmiş Recep Tayyip ERDOĞAN gibi bir liderimiz var.

Değerli dava arkadaşlarım , saygıdeğer büyüklerim, yeter ki biz yürüyelim. Yaptığımız her işte o güzel tavsiye ile “Okuyalım, düşünelim, uygulayalım, neticelendirelim.” İşte o zaman Türkiye Gençlik Vakfımız kökü mazide ufku atide boy veren, hakkı ve adaleti dünyaya yayacak nice nesiller yetiştirecektir. Bizler bu amaç için durmadan koşacağız. Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, kültürel birikime önem veren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak için durmadan çalışacağız. Aramızdan yeni Halid Bin Velid’ler, Hanzala’lar ,Selahhadin Eyyübi’ler, Sümeyye’ler, Esma’lar, Alparslan’lar, Fatih’ler, Selim’ler yetiştireceğiz inşallah. Medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa etmek için durmadan çalışacağız. Bu noktadan hareketle; Isparta Merkez dahil 13 ilçemizde girmediğimiz eğitim alanı, dokunmadığımız genç kardeşimiz kalmayacak.

Üniversitelerimizde faydalı olacak ne varsa ya planlayıcısı ya da destekçisi olarak üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Bununla birlikte iş hayatına atılmış genç kardeşlerimizi ve esnaf yapılanmamızı da kesinlikle ihmal etmeyeceğiz. Genel merkezimizin gösterdiği yolda ve çizgide gayretle yürüyeceğiz. Yorulduk kelimesini literatürümüzden çıkarıyoruz. Sefer bizden Zafer ise ancak Allah’tandır. Tam bu noktada Isparta’mızda bu güne kadar bu çalışmaları yapmış, ilk Tügva il başkanımız Ömer Faruk Acar başkanıma ve değerli ekibine, halefi Ahmet Büyükküpçü başkanıma ve değerli ekibine, yine aynı şekilde mevcut il başkanımız Musa Furkan Çağlar başkanıma ve değerli ekibine yaptıkları tüm hizmetler ve çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. Rabbim her birinden ayrı ayrı razı olsun.

TÜGVA Isparta İl Temsilciliği ile görevlendirildiğimiz günden bu yana bizlerden desteklerini esirgemeyen, başta belediye başkanımız olmak üzere milletvekillerimize, rektör hocalarıma, üniversitelerimizin değerli hocalarına, eğitim camiamızın değerli büyüklerine, değerli dost ve kardeş stk’larımıza ve burada ismini zikredemediğim tüm gönül dostlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Isparta sevdalisi

29 Eylül 2019 Pazar 16:09

Bu dediklerini yaparken sende yaptığın herşey ömerlere yakışır olacak degilmi başkan. Eğitim hayatında başarılar dileriz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR