19 Nisan 2024 Cuma

TÜZÜK KURULTAYINA ISPARTA TAM KADRO KATILDI

TÜZÜK KURULTAYINA ISPARTA TAM KADRO KATILDI

Isparta

İYİ Parti'nin 3. Olağanüstü Kurultayı, geçtiğimiz Cumartesi günü Genel Başkan Meral Akşener, parti yönetimi ve delegelerin katılımıyla Ankara Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kurultay’a, Isparta’dan da üst kurul delegeleri katıldı.

Tüzük değişikliği için toplanan İYİ Parti'nin 3. Olağanüstü Kurultayı'a Isparta’dan, İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Sinan Aydın ve diğer üst kurul delegeleri katıldı. Milletvekili Cesur, Isparta’dan gelen misafirleriyle özel olarak ilgilenirken, parti tüzüğünde bazı değişikliklere gidildi. Isparta heyeti, yapılan kurultayın partiye, vatana ve millete hayırlı olmasını temenni ettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

samet

28 Mayıs 2019 Salı 17:18

Bu parti geleceğin iktidar partisi.dediydi dersiniz.

Partisiz

27 Mayıs 2019 Pazartesi 19:57

Ülkücüler nerwsinde bu partinin,? Nen de onları akıllı zannederdim. Partideki görevleri demokrat ve Chp kökenlilere çanak tutmak herhalde. Benim karsktetim bu davranışa uymaz...

eski iyici özkurt

27 Mayıs 2019 Pazartesi 17:05

Sizden ne köy olur nede kasaba amerikanin adına mı çalışıyorsunuz. Bu memlekete ülkeye bi faydanizi görmedikte. aynı chp zihniyeti gibi herşeye muhalefet oldunuz HDP ile beraber seçime girdiniz. dedikleriniz le yaptıklarınız hiç uymuyor anladınız mı. Sizden bişey olmayacak ben partime geri döndüm artık.

mimarlık öğrencisi

27 Mayıs 2019 Pazartesi 16:27

hesabı kimse ödememiş , yüklüce bi hesabı bize kitlediler ,arkadaşlarla ortaklaşa ödedik.

Gerçek vicdan sahibi

27 Mayıs 2019 Pazartesi 14:53

Tayyare cemiyetinin adı, Türk Hava kurumu olduğu gibi. Güya tüzük değişmiş. Önce kendinizi bir değiştirin derim. Nerden geldiğinizi unutmuş durumdasınız...

Süleyman Önal

27 Mayıs 2019 Pazartesi 14:47

Hasan Çam akil teyzelerini ****ürmemişmi Ankaraaa - yalınız mı gitmis. Tamam gali milletvekili de elini sıktıysa ne gubarmıştır amma Hasan Çam. İlk seçimde aday olur bir yere.

SDÜ Mimarlık öğrencisine

27 Mayıs 2019 Pazartesi 14:32

Ve sizin hesabınızı ödemişlerdi. Unutkanlık başa bela

Isp32

27 Mayıs 2019 Pazartesi 14:26

Tam kadro tam ekip güzel bir kare olmuş

Cengiz Şahin

27 Mayıs 2019 Pazartesi 12:32

tam kadro bu mu çok eksiklikler var burada. Sayın Meral Akşener i karşılarken çiçek bahçesi gibiydi ortalık o zaman ne kadar kalabalıktı. şu resimde toplasan 12 kişi ne alaka yaaaa

SDÜ Mimarlık öğrencisi

27 Mayıs 2019 Pazartesi 12:08

fotoğraflarda milletvekili yok ki. ne zaman ne şekilde ilgilenmiş bu arkadaşlarla. yazık bunların karınları bile aç gidip gelmiştirler. partilerinin parası bile yok. belediye başkan adayları bile bizim paramız yok diye diye seçimi yok etti. birgün kafede otururken bizim öğrenci masasına oturdu ailelerimizin kıt kanaat gönderdiği paralardan aldığımız tostumuza ortak oldu. sonra da elini üstüne sildi gitti. çok şaşırmıştık.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR