27 Nisan 2024 Cumartesi

ÜYELERİMİZİ DOĞRU BİLGİLENDİRMELİ, KAMUOYUNU YANILTMAMALIDIR

ÜYELERİMİZİ DOĞRU BİLGİLENDİRMELİ, KAMUOYUNU YANILTMAMALIDIR

Isparta

İl Başkanı Özgür Tandoğan Üyelerimizi Doğru Bilgilendirmeli Kamuoyunu Yanıltmamalıdır.

Bir süredir Özellikle Kamuoyunu bilinçli olarak yanlış bilgilendiren Isparta İYİ Parti İl Başkanı ve birkaç yöneticisi Şahsıma ve arkadaşlarıma yönelik yanlış yapılan açıklamalar nedeni ile bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur.

 Öncelikle Şahsım ve arkadaşlarım İYİ Partiye ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e gönül verenler olarak, Isparta İl Başkanlığında Olağan seçimlerin yapılabilmesi için, Partimiz üyelerinden bir Kayyumun atanması için Yargıya müracaat etmiş bulunmaktayız. Ama bu talep, kamuoyunda İl Başkanın oluşturmaya çalıştığı, özel firmalara atanan Devlet Kayyumları gibi veya Belediyelere Atanan Devlet kayyumları gibi bir kayyum isteği değildir. Boş yere yanlış algı oluşturarak Partililerimizi ve Partimize sempati duyanları üzmenin anlamı yoktur. Bizim Yasal, Masum ve Demokratik isteğimizi, kendi seçim siyasetine alet etmemelidir.

 İlimizde Kongrenin yapılması için 2018 yılında Genel merkezimizce 45 günlük süre ile atanarak gelen İYİ Parti İl Başkanı, süresi içerisinde seçimleri yapamamıştır veya yapmak istememiştir. 45 günlüğüne atanarak gelmesine karşın, 2 yıla yakın süredir ilgili makamı işgal etmektedir. Bizler parti üyesi olarak bu Haksızlığın giderilmesi için ses çıkardık. Bizi bu yola sevk eden işte bu nedendir. İlimizin olağan genel kurulunu yapmayıp İl Başkanlığı Koltuğunu işgal ediyor olmasının açıklamasını yapması gerekir iken, şahsım ve arkadaşlarım ile ilgili olarak küçümseyerek, aşağılayarak ve üyelerimize yanlış bilgiler vererek Kayyumcular demesi şık ve Hukuki değildir !.

İl Başkanı Partililerimizi ve Kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışmak yerine; ilgili Kayyum talebimizin kendisinden kaynaklandığını bilmeli ve asıl bunu açıklamalıdır. Bu talep Alt akıl Üst akıl talebi değildir, Bu talep tarafsız bir seçim talebidir !, Bu talep Siyasi Partiler kanununda tüm üyelerimize tanınmış bir haktır, ve bu haktan kaynaklanan talebimizdir!, Bu talep Bağımsız bir Partilimizin nezaretinde Kongre talebidir, bu talep İYİ Partimizin Büyümesi talebidir!. Şahsım ve arkadaşlarımızın talebi partimiz içerisindeki Hukuk, Demokrasi ve Adil seçimin sağlanmasıdır. İyi Partiliye de yakışan budur, çünkü bizler Ülkenin İktidarına talibiz.

Siyasi Partiler kanunu 19. Maddesi uyarınca 45 günlük süre ile 2018 de Atama ile gelen İl Başkanı kendine yakışanı yapmalı, oturduğu makamı boşaltarak, tarafsız bir il Başkanı nezaretinde Isparta İyi Parti İl Başkanlığını ivedi olarak seçime götürmelidir. Kendisi aday olacak ise bile;  atama ile geldiği makamı önce boşaltarak, tarafsız bir seçim ortamını sağlamalı ve aday olmalıdır. Bizim Masum ve Haklı talebimiz budur. Kamuoyuna ve Partililerimize Saygılarımla Duyururum . 

17/03/2020              

İsmail BACAK

İYİ Parti 2018 1. Dönem Aktif Üyesi     

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İsmail Bacak

18 Mart 2020 Çarşamba 12:33

Benim servettim arabam evim gitti ama alnım açık hergün sokakta geziyorum.Senin gibi namusumu yitirmedim.Sen şehirde benim gibi gezebiliyormusun ?

İsmail Bacak

18 Mart 2020 Çarşamba 08:32

Ispartalı hukukçu adıyla yazan pezevenk sana söyleyeyim Birsaş batırdık evim,arabalarımız,depolarımız,herşeyimiz satıldı,maaşımda da haciz var ama senin gibi bir ****e 1 lira borcum yok.Rahatladınmı?Herkesin başına gelebilecek böyle bir olaydan sen ne kazanacaksın ?Dilerim allahtan senin başına gelmesin.Kayyum adayı gösterdiğim SALİH TOKAY'ın eline tutuşturduğun dilekçede "müflis işadamı"demişsin ama eksik bırakmışsın.Demeliydin ki "benim gibi bir **** çocuğuna borcu olmayan müflis işadamı"

Geyranlı

17 Mart 2020 Salı 15:49

Birsaşı bilen bilio;))

Dp

17 Mart 2020 Salı 15:48

Buna kim inanır selçuk inanırrr.. lenn ne yaptınız siz allah için ötüyonuz.

İsmail Bacak

17 Mart 2020 Salı 08:39

Bana laf sokan köpek beni tanıdığına göre 45 yıldır benim peşimden koşanları da bilmen gerekir.Ben başkalarından akıl almam akıl veririm,ama üzüldün sen benim yanımda olup ta nasiplenememişsin.

selçuk taşpınar

16 Mart 2020 Pazartesi 23:35

Ispartalı hukukçu adlı gerii Özgür mrk.ilçeden peşin aldı çay paralarını.partiye hergün ben ve arkadaşlarım sahip çıkıyor,size bırakacak değiliz.seçim sonuçlana kadar emanetçisiniz,zati atandığınızdada emanetçiydiniz. Saygılar.

İsmail Bacak

16 Mart 2020 Pazartesi 20:42

Birsaşı bilmezsin İşbaşı bilmezsin ama buraya sahte isimlerle yazmaya çalışırsın be şerefsiz öğrendi gel.

Bacaksız

16 Mart 2020 Pazartesi 19:24

Ya Bacak sen bu ısbaş ı neler yaptın ortaklarına nasıl madik attın onu bi anlatsana

Ispartalı hukukcu

16 Mart 2020 Pazartesi 19:22

Dökmen yazıyor bacaksız oynamaya çalışıyor erhan görünmez oldu sahii bacak partiyi çok seviyorsun neden partide görünmüyorsun o parti özgür ün degil git sahip olun 2-3 paket çay alırsınız gittiginiz de bile sevmediginiz özgür ün aldıgı çayı içmeye utanmıyormusunuz

İsmail Bacak

16 Mart 2020 Pazartesi 19:22

Birsaş'a ne oldu başlığı ile yazdığın yorumu kendi adınla yaz da ben sana anlatayım korkak kedi.

Birsaş'a ne oldu

16 Mart 2020 Pazartesi 18:55

Şu Birsaş'a neler yaptınız, birde onu anlatsa ne iyi olurdu!!!

Ötan

16 Mart 2020 Pazartesi 17:54

Evet bu Eğirdirden getirilen Ispartalı dahi olmayan bu adamı hiçbir İyi partili sevmiyor.Acilen çekip gitmeli yoksa parti dağılacak

Necdet melih uyumaz

16 Mart 2020 Pazartesi 17:44

Bence okullar tatil edilmeli sonsuz kadar degilmi hımmm ne güzel.....!

JAMER.MİKSER

16 Mart 2020 Pazartesi 17:40

chp,hdp,ip,sp,perinçekçilerden,fetöcülerden ALIŞVERİŞ ETMEYİN.İŞ VERMEYİN AŞ VERMEYİN 1 DAMLA SU DAHİ VERMEYİN, AÇLIKTAN ÖLMEK ÜZERE OLSA BİLE BİR TEKME BENDEN .BU BENİM ŞAHSİ ĞÖRÜŞÜM. hiçbir PARTİNİN ĞÖRÜŞÜNÜ TAŞIMIYORUM. hele hele AKP Lİ HİÇ DEĞİLİM.

Yalan Rüzgarı

16 Mart 2020 Pazartesi 16:10

Bu il başkanı ne kadar yalancı. Bir adam söylediği yalana daha sonra kendide inanıyor. Çevresini birarada tutabilmek için her yalana başvuruyor. Ne yapsa boş, öyle ya da böyle yolun sonu görünüyor

Mazlum

16 Mart 2020 Pazartesi 16:06

Alışmışlar bakan abileri tarafından desteklenmeye, demokratik seçimden korkuyorlar. Onlarda biliyor, herşey hukuka uygun olsa o makamları işgal edemiyecekler. Bırakıp gidecekler.

Üye

16 Mart 2020 Pazartesi 15:49

Gökmen bey ve saz arkadaşları Selamunaleyküm

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR