19 Nisan 2024 Cuma

VALİ OĞUZ'UN TEK VEDA ETTİĞİ BELDE

Emekliye ayrılan Vali Memduh Oğuz'un Isparta'da veda ziyareti yaptığı tek belde Sücüllü oldu...

Isparta

Emekliye ayrılan Isparta Valisi Memduh Oğuz, veda ziyaretleri gerçekleştiriyor. Vali Oğuz'un Isparta genelinde ziyaret ettiği ilk ve tek kasaba, ilçemize bağlı Sücüllü Kasabası ve Belediyesi oldu.

Vali Memduh Oğuz, Sücüllü Belediye Başkanı Şenel Özkanlı'yı makamında ziyaret ederek, "Sücüllü'nün ben de yeri hep ayrı oldu. Isparta'ya ilk geldiğimde de ilk ziyaret ettiğim kasaba Sücüllü olmuştu. O günden bu güne Sücüllü daha da güzelleşti. Sağolsun, Şenel başkan, Sücüllü'yü cennete çevirdi." dedi.

Ziyarette Sücüllü Belediye Başkanı Şenel Özkanlı da, Vali Oğuz'a görevi süresince vermiş olduğu desteklerden dolayı müteşekkir olduğunu belirterek, "Sayın Valimiz, ne zaman bir hizmet konusuyla ilgili olarak kendisine gitmişsek, sağolsun her zaman bizlere, kasabamıza destek olmuştur. Özellikle yolumuzun yapımında, yeni su kaynağımızın getirilmesinde, dere ıslahı çalışmalarında ve daha pek çok çalışmada her zaman yanımızda oldu. Biz kendisinin ayrılmasından dolayı çok üzgünüz. Her zaman hayırla yad edeceğimiz bir hizmet dönemini tamamladı. Halkımız ve şahsım adına çok teşekkür ediyor, hakkını helal etmesini diliyorum." dedi.

Vali Oğuz, emekliye ayrılmasına karşın, Isparta'dan ayrılmayacağını, yaşamının bundan sonraki kısmını Isparta'da geçireceğini belirterek, "Görevim süresince bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu kadar kasaba arasında veda ziyaretinde bulunduğum tek kasaba, hatta bazı ilçeleri dahi ziyaret etme şansım olmadı. Ama pazar günü özellikle buraya geldim, Şenel başkana veda etmek için geldim. Hakkımız varsa helal olsun, sizler de helal edin. Daha da güzel çalışmalar yapacağınızdan eminim. Allah yolunuzu, yolumuzu açık etsin." dedi.

ÖZKANLI TAKDİR TOPLAMAYI SÜRDÜRÜYOR
 

Isparta Tarım Kooperatifleri Birlik Başkanlığı ve Sücüllü Belediye Başkanlığı yaptığı görev süresi içerisinde  İsa Parlak, Şemsettin Uzun, Ali Haydar Öner ve Memduh Oğuz'la çalışan Özkanlı, Memduh Oğuz'dan aldığı övgülerin benzerlerini diğer valilerden de almıştı. "Çalışanı, fark yaratanı, hizmet edeni herkes görür. Sayın Valilerimizle biz bu diyaloğu hep yaşadık şükürler olsun. Memduh Oğuz valimizin bu değerlendirmeleri ve bize verdiği değer de bunun göstergesidir. Hepsinden Allah razı olsun." dedi.

 Ak Parti Isparta İl Başkanı Nuri Uzaktaş'ın da Eğirdir'de yapılan İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda en başarılı belediye başkanı olarak takdim ettiği Özkanlı, geçtiğimiz günlerde verdiği iftar yemeğinde Milletvekili Recep Özel'in de övgü dolu sözleriyle değerlendirilmişti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR