20 Nisan 2024 Cumartesi

VALİ ŞEHMUS GÜNAYDIN'DAN AYDOĞMUŞ ZİYARETİ

VALİ ŞEHMUS GÜNAYDIN'DAN AYDOĞMUŞ ZİYARETİ

Isparta

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ın babası Hacı Ali Solmaz ve annesi Hacı Gülizar Solmaz Tarafından Keçiborlu ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde verilen mevlid yemeğine Isparta Valisi Şehmus

Günaydın, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ve çok Sayıda davetli ve köy halkı katıldı.

Köy halkı ile sohbet eden Vali Şehmus Günaydın istekleri dinledi. Köy halkının büyük ilgisinden memnuniyetini dile getiren Vali Günaydın, her zaman yanınızdayız” dedi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz; 'Dualarımıza eşlik etmek için gelen bütün hemşerilerime canı gönülden teşekkür ederim. Allah herkesin hayrını kabul etsin diyerek mevlit yemeğine katılan herkese teşekkür etti. Yoğun bir kalabalığın olduğu mevlit yemeği okunan duaların ardından sona erdi.






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mustan DEMİRKOL

03 Temmuz 2017 Pazartesi 11:23

Sayın valimiz ŞEHMUZ BEY;bugüne kadar yapmış olduğunuz tüm yatırım ve desteklere bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı olarak çok teşekkür ederim.GELENDOST YENİCE KÖYÜNÜN yıllardır çözülemeyen köy yolunu çözüme kavuşturduğunuz için teşekkürler.Yalnız sayın valim AVŞAR köyünün orda bu yolla ilgili açılış yaptınız.AÇILIŞ YAPTIĞINIZ YERDEN 100 METRE sonra yol inanılmaz daralarak tek GİDİŞLİ yola düşüyor.Bu konuyu incelemek üzere bir heyet gönderirmisiniz.sizin haberiniz olmadığını düşünüyoruz.ilginize

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR