19 Nisan 2024 Cuma

Vali Seymenoğlu Uluborlu'da muhtarlarla buluştu

Vali Seymenoğlu Uluborlu'da muhtarlarla buluştu

Isparta

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, çalışma ziyareti kapsamında Uluborlu ilçesini ziyaret etti.

İlçede ilk olarak Kızılay Mobil kan bağış tırını ziyaret  eden Vali Seymenoğlu, Ardından Uluborlu Kaymakamlığında birimleri bulunan kamu kurumlarında incelemelerde bulunarak görev yapan personel ve vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. Kaymakam Zikrullah Erdoğan’ı da ziyaret eden Vali Seymenoğlu, Uluborlu ile ilgili brifing aldı.

Vali Ömer  Seymenoğlu ardından Uluborlu ilçesinde görev yapan  mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantı yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantıda Uluborlu  Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Aziz Tuna, İl Genel Meclisi üyeleri ile  ilgili daire müdürleri de hazır bulundu.

Toplantıdaki konuşmasına koronavirüs salgınıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak başlayan Vali Ömer Seymenoğlu, Covid-19 mücadele başarılı çalışmaların devam ettiğini söyleyerek,  aşının salgınla mücadeledeki önemini katılımcılar ile paylaştı. Vali Seymneoğlu aşılama ile bu mücadelenin daha da hızlandığını belirtti. 1 Temmuz tarihi itibari ile normal hayata bir adım daha yakınlaşacağız diyen Vali Seymenoğlu Muhtarlara çevrenizdekilerin aşı olması için sağlık çalışanları ile koordine içinde olun mesajı verdi.

Köylerde Pat pat diye tabir edilen tescilsiz tarım araçlarının bilinçsiz kullanım ile kazalara davetiye çıkarıldığını söyleyen Vali Seymenoğlu, bu araçların amacı dışında kullanımının tehlike arz ettiğini, bu tür durumlarda kolluk küvetlerinin gerekli idari işlemi yapacağını kaydetti. Traktörlerin  Işıklandırma ve ikaz sisteminin tam olmasına dikkat edilmesini  isteyen Vali Seymenoğlu, traktör kasalarına takılacak reflektör konusunda muhtarlarında duyarlı olmasını istedi. Reflektörün hem sürücülerin hem de yolda seyahat eden diğer sürücülerin güvenliği açısından da önemli olduğunu söyledi. 

Vali Seymenoğlu muhtarlar toplantısında ayrıca, yardıma muhtaç vatandaşların kaymakamlıklara bildirilmesi bağımlılıkla mücadele, KADES uygulamasının yaygınlaştırılması  ve telefon dolandırıcılığı konularında da açıklamalarda bulunarak muhtarlardan destek istedi.

Toplantı sonunda muhtarlar da söz alarak talep ve önerilerini Vali Seymenoğlu’na ilettiler.

Toplantının ardından bölgeye has etnografik eserlerin sergilendiği Uluborlu müzesini ziyaret eden Vali Seymenoğlu, burada Isparta il Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilerinden eserler hakkında bilgi aldı. 

Isparta Vali  Ömer Seymenoğlu ardından beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak 20 Temmuz 1974 tarihinde  Kıbrıs Barış Harekatına katılarak gazi olan Kıbrıs Gazisi Mehmet Erten ve eşini evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Vali Seymenoğlu daha sonra ise 14 Temmuz 1997 tarihinde  Mardin ilinde sevkiyat sırasında geçirdiği trafik kazasında  şehadet mertebesine ulaşan, aziz şehidimiz Astsubay çavuş Fuat Özdemir’in babası Mehmet Özdemir ve Annesi Yurdagül Özdemir evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun Uluborlu ilçe programı geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Zincirli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Der’in ailesine gerçekleştirdiği taziye ziyareti ile son buldu

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

BİR VATANDAŞ

24 Haziran 2021 Perşembe 12:25

PATPATLAR BİR STANDARDA BAĞLANMALI, PLAKA VERİLMELİ YILLIK VERGİYE BAĞLANMALIDIR.MADEM BUNLARLA BAŞ EDİLEMİYOR BUNLAR YAPILMALI.BAŞ AĞRISI YAPIYORLAR, YOLLARI ESKİTİYORLAR, BİRÇOK KAZAYA KARIŞIYORLAR NE VERGİ NE VİZE HİÇ BİR ŞEY ÖDEMİYORLAR.TRAKTÖRLERİ SİGORTASI YOK DİYE KOLLUK KUVVETLERİ BAĞLAYABİLİYOR AMA PATPATLAR HER NEDENSE GÖRMEZDEN GELİNİYOR.YILLARDIR BU DURUMA ÇÖZÜM ÜRETİLMEDİ.

soğancı

23 Haziran 2021 Çarşamba 15:25

DOĞUDA DEVLETEN VERĞİ KAÇIRANLAR NE ise. PAT PAT KULANAN,PLAKASIZ MOTORSİKLET KULANANLARDA AYNIDIR. SONUÇ HEPSİ DEVLETEN VERĞİ KAÇIRIYOR. HAMDE ŞİMDİ BAĞIRIN NE MUTLU TÜRKÜM DEYİN,ANDINIZI ĞERİ ĞETİRİN.

DAZLAK

23 Haziran 2021 Çarşamba 12:31

Muhtarlara Özel Kalem Müdürü İşiNe Oldu ? Bizmi Seçeceğiz DevletmiAtayacak..? Ayrıca Bu Fikiri BulanlaraÇok Teşekkür Ederim....Türkiyeyi ileriyeZıplatacak Bir Sistem....

Allahın kulu

23 Haziran 2021 Çarşamba 12:15

Kalp krizi geçiren muhtar aşı olmuş muydu? Aşı kalp krizini tetikliyor deniyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR