28 Mart 2024 Perşembe

Vali Seymenoğlu ve Milletvekili Gökgöz yangın bölgesinde

Vali Seymenoğlu ve Milletvekili Gökgöz yangın bölgesinde

Isparta

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Çobanpınar köyünde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın Karaseki köyünün Özkaraseki Mahallesi'ne sıçrayınca evler boşaltıldı. Kızılca, Narağacı, Gökalan ve Kargı köyleri de yangının sıçrama tehlikesine karşı tahliye edildi. Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Çobanpınarı köyünde başlayan orman yangınına karadan ve havadan müdahale sürüyor.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ve AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ise haber alır almaz yangın bölgesine gitti. Bölgede AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile bir araya gelen Vali Seymenoğlu ve Milletvekili Gökgöz, yangınla ilgili istişarede bulundular. 

Milletvekili Gökgöz açıklamasında ise; Isparta-Antalya yolu istikametinde Burdur Bucak Sarıdere’de çıkan yangın felaketinde; devletimiz tüm imkalarıyla yangın söndürme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Valilerimiz ve Burdur Milletvekillerimiz ile birlikte bölgede istişare ve değerlendirmelerde bulunuyoruz" dedi. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

saadet

12 Ağustos 2021 Perşembe 20:53

vatandaş.......rica ederim o çaylar neden atıldı harareti alsın diye lütfen...

Zart

11 Ağustos 2021 Çarşamba 20:52

Bi istişare edin bakalım

!!!

11 Ağustos 2021 Çarşamba 20:25

Turan mahallesi çayboyu civarında hissedilir derecede ağır bir odun yanığı kokusu var..farkında olunmayan bir tutuşma-yangın filanmı var?fırın vs zaten yok o civarda

Vatandaş

11 Ağustos 2021 Çarşamba 19:44

Orda oturmaktan ve çay su içmekten başka Ve seyretmekten başka hiçbir işe yaramıyorsunuz, lütfen bakın ve gidin orman görevlilerinin çalışmasını engellemeyin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR