26 Nisan 2024 Cuma

Vatandaşlıktan Çıkarılacaklar Listesinde Isparta'dan 2 isim var

Vatandaşlıktan Çıkarılacaklar Listesinde Isparta'dan 2 isim var

Isparta

3 ay içinde dönmezlerse vatandaşlıktan çıkarılacaklar

İçişleri Bakanlığı, aralarında Fetullah Gülen'in de bulunduğu 130 kişilik vatandaşlıktan çıkarma ilanı yayınladı.Listede Isparta'dan 2 isim de bulunuyor.

İlana göre, 5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununun 29’uncu maddesinin 2’nci fıkrası gereğince; 130 isim, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 3 ay içerisinde Türkiye’ye dönerek, ilgili mercilere müracaat etmedikleri takdirde kanun hükümlerine göre Türk vatandaşlıklarını kaybedecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Muhammed ATA

07 Eylül 2017 Perşembe 11:49

Sayın "Vatandaş"Bu liste de yer alan arkadaşların hepsi ; en ağır cezalardan biri olan sürgünle cezalandırılıyor ve vatansız kalmakla cezalandırılıyor. Hiç merak ettinmi hangi suçları dolayısıyla cezalandırılıyorlar. Bir kere cezayı mahkeme verir. Mahkeme kararı varmı ? İkincisi cezalarda "Kanunilik" esastır. Merak ettin mi hangi yazılı ve isbatlanmış suçları var? Üçüncüsü Savunmalarını aldınız mı? Yarın "idare" derse bu karar hatalı imiş ve düzeltiyoruz. Ne diyeceksiniz?

vatandaş

07 Eylül 2017 Perşembe 08:41

vatandaşlıktan çıkartarak ödüllendiriyorlar. 3 yıl sonra başka ülkeninin vatandaşı olarak turist olarak gelir. yeni kimlik ve yeni ismi ile. buradaki memurlar ve alt düzey insanlara yüklenmeye devammm

aliyevv

07 Eylül 2017 Perşembe 08:38

vatandaş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR