18 Nisan 2024 Perşembe

VEFAT EDEN GÖKHAN KOÇER TOPRAĞA VERİLDİ

VEFAT EDEN GÖKHAN KOÇER TOPRAĞA VERİLDİ

Isparta

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP İl Sekreteri Gökhan Koçer, dün Asri Mezarlıkta son yolculuğuna uğurlandı.

Hızırbey Mahallesi’nde inşaatı devam eden Cemevi’ni  parti teşkilatıyla birlikte ziyaretteyken kalp krizi geçiren ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayata gözlerini yuman CHP İl Sekreteri Gökhan Koçer, Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Törene Koçer’in ailesi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Merkez İlçe ve İlçe teşkilatı yöneticileri, İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek ve parti yöneticileri,  Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna, Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen, CHP Antalya ve Burdur İl Başkanları ve parti yöneticileri, çeşitli dernek, meslek örgütü ve kitle örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

28 Kasım 2020 Cumartesi 01:43

Koramadan ölenlerin cenazesi kimsesizmiş gibi gömülüyor ölüden virüs bulaşmıyor kalabalık önlendin diye yanlız gömülüyor ama maşallah kalabalığa bak cehalet bitmediği sürece virüs bitmez yazık ölenlere rahmet etsin rabbim

Sosyal Demokrat

28 Kasım 2020 Cumartesi 00:24

ak parti kongresinde kadar sıkışık değildi paşam.

covid

27 Kasım 2020 Cuma 20:41

virus cenaze ortamlarinda daha.cok yayilidu yanlis mi anladik herkes dipdibe masallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR