26 Nisan 2024 Cuma

VİP Bilinçaltı Danışmanlık Merkezi Açıldı

VİP Bilinçaltı Danışmanlık Merkezi Açıldı

Isparta

Isparta'da Keçeci Mahallesi 2309 sokak No: 3'te VİP Bilinçaltı Danışmanlık Merkezi açıldı. Scio Quantum Biofeedback cihazı ile stres taraması ve dengelemesi, yaş yaş travma taraması ve dengelemesi,eğitim koçluğu ve öğrenci koçluğu hizmeti veriliyor.

SCIO Kuantum Biofeedback Cihazı ile sizin için neler yapabiliriz;

SCIO cihazını bedensel, zihinsel ve ruhsal stresinizi dengeleme/sağaltma amacıyla kullanmaktayız. Bedensel olarak gergin organlarınızın gerginliğini azaltarak, organlarda fonksiyonların düzene girmesini, zihinsel gerginliği azaltıp, yeteneklerinizi/potansiyellerinizi yükselterek odaklanmanızı, ruhsal ve duygusal gerginliğinizi azaltarak, kişilere/olaylara verdiğiniz aşırı reaksiyonları dengeleyebilir daha huzurlu, sakin ve mutlu hissederek hayatın içinde olmanıza yardımcı olabiliriz.

Sicio Kuantum Biofeedback Cihazı ile geçmiş travmalarınızı yıllarına göre tespit edip, bu travmaların stresini hem fiziksel hem de ruhsal bedende dengeleyebiliriz. Size ait duygularınızın tespitini yapabilir ve anormal seviyelerde olan duygularınızı akut ve kronik olarak tespit edebilir ve vücudun bu duygularla başetme mekanizmasını harekete geçirerek, gerçek potansiyelinizi ortaya çıkarmanızı sağlayabiliriz. Sicio Kuantum Biofeedback Cihazı ile çocuklarımız için neler yapabiliriz;

Çocukları yaşama hazırlamak ve zorluklar ile baş edebilme gücünü kazandırmak ailelerin hedefidir. Ancak dikkat dağınıklığı, hiperaktivite, motivasyon eksikliği, kişilik yapısı, çevresel ve tepkisel engeller sınav ve okul başarısını olumsuz etkilemektedir. SCIO Kuantum Biofeedback cihazı gerginliğin teşhis ve kontrolünü amaçlar, fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal açıdan bedenin kendini onarma kapasitesini uyararak tamamen doğal yöntemlerle harekete geçirir.

Çeşitli deneyler sayesinde, zihnin gevşeme, imgeleme, öğrenme gibi birçok verimli mod için doğru koşulların nasıl oluşturulacağı artık bulunmuş durumda. Doğal olarak oluşan beyin frekanslarını uyararak belli görevleri yerine getirmek için beyin modları aktivite edilebilir. Sicio süper öğrenme programı ile öğrencilerdeki matematiksel, sözel, sosyal, analitik zeka programları ve bunlarla beraber motivasyon, iletişim becerileri aktive edilir.

Aynı şekilde endişe gerginlik ve korku gibi negatif duyguları da azaltır ve dengeler. Scio, hiperaktiviteyi azaltır, konsantrasyonu, yaratıcılığı, hafızayı, kavramayı arttırır, anksiyete gibi duyguları azaltır. Kişinin maksimum potansiyel kullanımı için gereken fiziksel ve psikolojik koşullara ulaşmasını sağlar. Öğrencinin hem gerginliğini azaltmak hem de sınav başarısını yükseltmek için kişiye özel uygulanan uygulama modelitelerimiz için bize ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sadece Merak

18 Ekim 2021 Pazartesi 19:27

Bütün bunları bir alet miyapıyormuş,bu uygulamayı yapanlar kimlerdir,eğitim düzeyi nedir.c

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR